icon

Milujem svoje deti, ale...

5. apr 2025

...nerada sa hrám s hračkami.
A čo vy? Čo nemáte na rodičovstve rady? A ešte mi napadli ....detské oslavy. 😁

katulienkax
5. apr 2025

Tiež nemám rada detské oslavy, taká nutnosť ale neznášam to. Deti pištia , behajú, mne v hlave hučí @ čo najviac neznášam je tých milión blbosti pardon akože darčekov čo dovlecu domov

autor
5. apr 2025

@katulienkax kedy to vlastne skončí? Kedy je ten vek, keď si povedia, že mama, už nechcem oslavu? 😁

siska53
5. apr 2025

Tak tu neporadim, lebo ja sa zas strasne rada hram, teda..moje deti sa uz nehraju s hrackami - pubertaci.

A oslavy tiez nerobime, nemam ich rada a mali sme sice raz, to sme zorganizovali v Mekaci a zoparkrat bol syn na oslavach, ale tam som zase nebola ja..

Teraz nasa mladsia chce pozvat kamosky na oslavu narodenin, ale tak tam budu mozno este 2-3 dievcata, uz je to zas ine, ako male deti do prveho stupna.

elenajezova
5. apr 2025

V našom prípade 12 rokov bola posledná oslava u dcérky...potom už nechceli...

lucia13022023
5. apr 2025

Nemám rada socialozovat sa na ihriskách a v kutikoch s inými premotivovanymi mamičkami a ich upistanymi nevychovanymi deťmi (česť výnimkám) 🤣

deti95060810
5. apr 2025

14-15 r. - o detské oslavy už nemali záujem,
už oslavovali v meste len s najbližšími kámoškami. ale to zvládli aj samé bez prítomnosti dospelého.

ysseba
5. apr 2025

No ja tiež to hranie sa s hračkami. Ale našťastie sa mi to vyhlo, pretože chlapcov mám s dvojročným rozdielom, takže si prevažne vystačili sami. No lenže teraz čakám tretie a to bude už taký jedináčik (starší majú 10 a 8 rokov), vieš že mi to veľakrát napadne, že s kým sa bude to chúďa hrať, že či so mnou? 😨

andrejka1974
5. apr 2025

My sme vždy robili len rodinnú oslavu a potom , keď boli starší si robili sami párty a skončí to individuálne , moji synovia si robia párty ešte teraz už bez nás rodinne oslavy robíme stále a to sú už dospeli takže to u nás ešte neskončilo

zobaka
5. apr 2025

mam fakt dobre dieta bez debaty, (uz velke huraaa) ale nikdy som uz netuzila po dalsich detoch, prebaľovanie, kojenie, nebavilo ma to a potom to obdobie okolo 2 rokov, ked reval pre kazdu blbost😆

namornicka
5. apr 2025

Oslavy budú chcieť stále, ale od istého veku to bude v štýle “Mami, kedy pôjdete cez víkend niekam preč, chcem si urobiť s kamošmi oslavu” ✌️

katrin21
7. apr 2025

Za mna o tom,ci bude detska oslava s kamosmi,alebo rodicmi rozhoduje rodic...nerobime ich kazdy rok, iba niekedy .. vacsinou iba rodina su zagratulujeme.
A hrat sa nebavi kazdeho,to je tiez normalne

yanni
8. apr 2025

My nerobime detske oslavy. Kedze sme s tym nezacali, Tak si ani deti neziadaju. A to bude mat najstarsi 19 rokov a najmladaia ma 6. dokopy 5 deti. Starsia dcera chcela Silou mocou oslavu na 7. narodky. Potom povedala, ze no, uz ziadnu nechce. A uz bude mat 10 a stale ziadnu nechce. A najmladsia Ma narodky na Vianoce a uz sa s tym zmierila, ze Ziadne oslavy nechce. Ona sa pojde Radsej lyzovat. Takte vybavene.

1aduliatko1
10. apr 2025

My mame oslavy iba s najblizsou rodinou