Milujú rmatky všetky svoje deti?
Keď vidím také tie trucovité, nazvyme to priamo - ZLÉ deti, naozaj ich rodičia úprimne milujú nadovšetko napriek tomu ako im komplikujú každý deň život? Keď sú to nejaké ťažkopádne deti, ktorým sa napriek snahe rodičov nedarí, ťažko chápu, sú zabrzdené. A každý rodič vidí to svoje ako fakt pekné?
Nenaražam na diagnózy ako autizmus ale na také tie deti s nižším IQ a problémovým správaním.
Tiež sa občas zamýšľam či som jediná komu bábätka vôbec neprídu milé a vtipné ale skôr ma pri pohľade na nich trasie. Vyhýbam sa všetkým kamoškam ktoré majú takéto malé umrnčané mačatka.
ale nizsie IQ a problemy so spravanim su prave prejavom niektorej diagnozy. pleties to. deti nie su zle z rozmaru. vzdy za tym nieco je.
@anonym_autor mám náročné bábätko a popravde niekedy mi cez deň az ostane teplo keď pre všetko mrnci, keď si ju polozim hneď ku záchodu a ona kričí tak že sa nevie nadýchnuť a ja sa nemôžem ani v kľude vysr.. na 5 minút.
Ale už teraz viem že akokoľvek budem prestimulovana nervozna neviem aká ....
Milovať ju budem navždy to je puto ktoré podľa mňa nejde pretrhnúť.
@anonym_autor
Zle správanie vie dieťa do určitej miery ovplyvniť. Pri období vzdoru je to iné.
Svoje IQ dieťa nevie ovplyvniť.
Každé dieťa potrebuje lásku rodičov. Ak ju nemá, tak ho to ovplyvní na celý život.
Dieťa za to nemôže že má nízke IQ proste sa tak narodilo.
Prečo by take dieťa rodičia nemali mať radi ?
Ja by som svoje dieťa milovala aj keby malo postihnutie alebo nízke IQ. Veď aj to dieťa s nízkym IQ si zaslúži lásku.
“nazvyme” ?
Ved sa rovno opytaj rodicov, ci ta milovali. Ak ta trasie pri pohlade na babatka, ries to u psychiatra.
Troll.
Áno, som si istá, že každá matka miluje svoje deti, aj keď niekedy to vie byť poriadne náročné. Každé dieťa si buduje svoju autoritu a preto to niekedy je fakt že náročné ale ja osobne si vždy poviem, že som nebola o nič lepšia, že po niekom tú povahu zdedili a len sa zhlboko nadýchnem, vydýchnem a ideme ďalej
@anonym_autor vzhladom k tomu, kolko deti je tyranych, zanedbanych, zneuzivanych alebo dokonca zavrazdenych vlastnymi matkami, tak je celkom jasne, ze nie, nie vsetky matky svoje deti miluju. To si zila doteraz pod kamenom, ked je to pre teba novinka?
Vsetky asi nemiluju. Nedavno som citala, ze nejaka 19 rocna baba zmlatila svoje 3 mesacne babatko tak, ze je v nemocnici v ohrozeni zivota. Ze ho pravidelne hadzala z vysky do kocika a bila ho, az mu z ust tiekla krv. Krv utrela a nechala ho tak. Plakala som ako male decko, ked som toto citala a a slzy v ociach mam aj teraz, ked to pisem.
Svoje deti milujem nadovsetko, nikdy som nikoho tak nelubila ako ich, zaroven ma ale nikdy nikto nedokazal tak vytocit, ako oni. Napriek tomu sa neroztapam nad cudzimi detmi a nemam potrebu pochovat si kazde babatko v okoli. Je normalne, ze nemusis cudzie deti. Ale neni normalne, ze ta trasie pri pohlade na babatko.
Ty asi nemáš deti a len sa nudíš,tak vypisuješ hlúposti
To fakt povieš na dieťa ze je mača?
A áno, matka miluje všetky svoje deti, aj keď sú "problémové"
Jasné. Veď vidíš že neexistujú detské domovy, hniezda záchrany. Deti sa rodia len chcené a milované...
@anonym_autor
šup smer psycholog! Uz ti priamo niekto povedal, ze si nevyzreta a emocionalne plocha?
Problem je v tebe, nie v tych "zabrzdenych detoch s nizkym IQ". Oni maju mozno nizsie IQ ale 100x vyssie EQ ako ty!
Dost ze to je pre rodicov narocne, a ty este hodis do eteru takuto povrchnu otazku?
Dozrej a potom az chod medzi ludi pani dokonala.
Vsetky asi nemiluju. Nedavno som citala, ze nejaka 19 rocna baba zmlatila svoje 3 mesacne babatko tak, ze je v nemocnici v ohrozeni zivota. Ze ho pravidelne hadzala z vysky do kocika a bila ho, az mu z ust tiekla krv. Krv utrela a nechala ho tak. Plakala som ako male decko, ked som toto citala a a slzy v ociach mam aj teraz, ked to pisem.
Svoje deti milujem nadovsetko, nikdy som nikoho tak nelubila ako ich, zaroven ma ale nikdy nikto nedokazal tak vytocit, ako oni. Napriek tomu sa neroztapam nad cudzimi detmi a nemam potrebu pochovat si kazde babatko v okoli. Je normalne, ze nemusis cudzie deti. Ale neni normalne, ze ta trasie pri pohlade na babatko.
@anonym_fa0934 Mala dať to dieťa na adopciu.
Najhoršie je že také pizdy majú deti ale ženy ktoré chcú mať deti ich mať nemôžu.
Male deti su roztomile prave preto, aby ich matka neprizabila, ked vyvadzaju a potom pride puberta, aby matke nebolo luto, ked maju 18r, ze odidu z domu😄
Ja mam 3 deti. 4r,3r a 10mes. Sú dni kedy je to u nas masaker ale nikdy som nemala jed o radšej. Vsetky 3 ľúbim rovnako ci su zle ci su dobre
Male deti su roztomile prave preto, aby ich matka neprizabila, ked vyvadzaju a potom pride puberta, aby matke nebolo luto, ked maju 18r, ze odidu z domu😄
@natalka13 vôbec nie sú roztomilé
Rozkošné bábätká sú jedna vec. Ak je dieťa objektívne pekné a má naozaj výrazne, krásne črty, tak sa páči všetkým a aj to dávajú najavo. Takýchto detí je však minimum. Ja tu však často prekvapene sledujem ako ženy píšu pod fotku naozaj škaredého dieťaťa, že je roztomilé a krásne a podobne... Aj teraz tu jedna pravidelne pridáva vytúžené, ale fakt škaredé dievčatko. Že sa páči jej, to ešte beriem, to asi robí materinský pud a city, ale tie komentáre od iných žien sú zvláštne, akoby stratili naraz zrak a vkus, alebo ju len nechcú uraziť a tak píšu, čo chce čítať. A toto je tu veľmi často.
Ano milujem svoje deti. A to aj napriek tomu, ze mladsi ma dyspraxiu. Vyzera aj je intelektualne na urovni na akej ma byt. Je velmi mudry. Avsak tato porucha mu sposobuje te, ze sa velmi tazko vyjadruje, rec je castokrat nezrozumitelna. Bezne veci ako strihanie, pribor, obliekanie a bicyklovanie a celkovo bezne cinnosti su pre neho zlozitejsie ako pre bezne deti. Z toho casto prameni frustracia, cize sa jeduje, je uplakany a potom sa zatne a nespolupracuje. Nie je zly.. je len trosku “iny”, co ale nemas sancu vidiet. Cize mozno by si ho pri takomto “zachvate” oznacila za zle a rozmaznane decko.
To ze nemas rada deti je absolutne ok. Len skus nesudit situacie, ktore vidis mozno minutu…
A ano milujem ho nadovsetko, lebo viem, ze aj ked je zdravy a nie je ti velmi vazny problem a vidim ako spolu napradujeme, nebude to mat v zivote lahke. Aj kvoli ludom ako ty 🤷♀️
@natalka13 vôbec nie sú roztomilé
@anonym_autor to je normalne. Aj pre moju pubertu boli male deti ako cert k svatenej vode.....az prisiel surodenec a isli sa komplet vsetci za babatkom roztopit- ale len tym nasim😆😆😁ani ja nevzdycham nad cudzimi babatkami, som si toleranciu vycerpala pri vlastnych😀🤷♀️🤷♀️
Nie, vsetky matky nemiluju svoje deti. Narcisticke matky vidia svoje dieta ako nastroj na naplnenie vlastnych potrieb a su aj matky, ktore svoje deti tyraju alebo opustia, niektore aj zavrazdia. Rodicovstvo automaticky nespravi zo zeny lepsieho cloveka. Je aj vela rodicov, ktori miluju svoje deti ale nemaju radi ich povahu, nevedia ich pochopit a nevedia s nimi komunikovat lebo tie deti su ine ako si rodic predstavil, ze budu.
@anonym_autor to je normalne. Aj pre moju pubertu boli male deti ako cert k svatenej vode.....az prisiel surodenec a isli sa komplet vsetci za babatkom roztopit- ale len tym nasim😆😆😁ani ja nevzdycham nad cudzimi babatkami, som si toleranciu vycerpala pri vlastnych😀🤷♀️🤷♀️
@vevesh ja som vo veku kedy mi vrestiace deti v restike kaviarni v hoteli vadia, ale nebudem tvrdit ze dieta nieje roztomile.
Hlavne pre jeho matku.
@anonym_autor mám bystru, šikovnú a kľudnu dcéru, výchova bola jednoduchá. Mám veľmi inteligentneho, bystrého syna, ktorý je veľmi temperamentný, emočne citlivý, náročný na výchovu (2,5 roka). Ľúbim oboch najviac na svete. A áno, neznášam urevane bábätká, mám z toho až husiu kožu a cudzím sa vyhýbam. Keď reve môj syn - spoti sa, slinta 😂 proste vylučuje nejaké hormóny (feromóny?), mne on vonia, je to pudove, prirodzené. Ale nepríde mi to milé, keď plače či trucuje 😂 je to ťažké, ale ľúbim ho a starám sa. Predpokladám, že to nesúvisí s IQ dieťaťa, je to príroda.
Áno mám autistu ,adhd 3 ročného. A milujem ho nadovšetko,nedala by som ho za nič. Pohľady druhých na jeho správanie už dávno neriešim.
@anonym_autor žiadne dieťa NIE JE zle. Ak sa malé dieťa správa nevhodne,, vždy je na to nejaký dôvod..
A nie, nie všetky matky milujú svoje deti. Ak by to tak bolo, neexistovali by týrané a opustené deti.
Ty budeš ešte veľmi mladá, však?
@anonym_autor inak často je väčším problém nízke EQ ako IQ..
A nikdy nezabudni pri sexe na ochranu. Pretože nechcene deti matiek, ktoré "až trasie od hnusu pri pohľade na bábätko", čaká veľmi smutný život. A psychické problémy po celý ich život. Celý! Toto celé spôsobí matka, ktoré nedokáže bezpodmienečne prijať a milovať svoje dieťa. Vlastne dieťaťu pokazí celý život.
@anonym_autor áno milujú, ale to pochopíš až keď raz možno budeš mať svoje. Dovtedy to je zbytočne vysvetľovať aj obhajovať. Ja som deti neriešila, Bábätká mi nič nehovorili, Nechápala som tiez isté veci, až kým som neporodila 🙂 takže viac k tomu nie je čo písať, možno raz aj ty budeš milovať umrncane mača.

Áno matky (sú aj výnimky) milujú svoje deti.... je to dokonca vedecky podložené, prečo sa to deje. Dieťa, aby si zabezpečilo prežitie spúšťa v mozgu matky, nejaké chemické reakcie, že matka, aj keď melie z posledného to dieťa "zvládne milovať". A deti nie sú zlé, len rodičia sa nenaučili s nimi správne komunikovať.