Muž mi nadáva, že som len príživník počas materskej
Ahojte je podľa vás normálne aby vám muž nadával že som príživa keď som na materskej ? Stále mi vykrikuje že som do domácnosti nič nepriniesla , on robil dlho v zahraničí takže si kúpil byt ..stále mi dáva najavo že moje tu není nič ...😔
@martuska321 pýtaš sa ci je to normálne. Odpoveď nie, nie je to normálne. Tak co s tým teraz spravíš?
@sense to presne neviem ..😔
@martuska321 Ja by som mu povedala nech ide na matersku on a ty pojdes do prace.
Ale aj tak to nic nevyriesi.
aj ked budes cakat, casom vybuchne unho,mozno v podobe milenky . Dufam ze si najdes stastie a raz si Ta Jako zenu a matku bude niekdo, dospely chlap,vazit. Lebo to co mas teraz, je rozpad v zakladoch.
@slniecko66 to si myslím aj ja že to nic nevyrieši..proste si ma vôbec neváži
@alexandra2010 tiež si myslím že rozchod bude určite..len to oddialujeme 😔
Ako prvé mi napadlo, že niekoho ma, keď sa teda tak náhle zmenil. A nezabudni, že najviac nevery vzniká práve na pracovisku, to na margo Tvojej vety, že nikam nechodí len do prace. Ak by to takto aj nebolo, Tvoj priateľ je riadny hlupák ak Ti dokáže niečo takéto povedať.
@limoncino on sa potom aj ospravedlni ale čo s toho ..nebolo to prvý krát čo mi to povedal ...
@martuska321 a po rodicovskon budes mat aku pracu?
@martuska321 z toho nic. Má sa správať tak aby sa ospravedlňovať nemusel. A ty premýšľaj, či takto chces žiť
@malinovka333 no neviem aku si nájdem 😏
@limoncino určite nie len či sa zmení...
To, ze ma vlastnu nehnutelnost je fajn, hlavne teraz ked je byvanie drahe je to pre partnerov vyhoda, ale ja celkom nerozumiem jeho chovaniu.
Ak vies, ze s niekym nedokazes fungovat v jednej domacnosti tak naco si vobec zacinat vztah nie to este dieta priviest na svet.
Hoci nie ste manzelia, nazvat zenu ktora je matkou tvojho dietata o ktore sa plnohodnotne stara prizivnickou je vazne suteren.
Samozrejme, ze v case materskej je vec financii viac na muzovych pleciach. Co cakal? Kacicky?
Povedat, ze doma nic nerobis je jedna vec, ale prizivnicka? Takto by som nikoho nenazval aj keby som v mysli bol toho nazoru. Fakt nemiestne 😐
@martuska321 zo srdca Ti prajem, nech sa zmení, ale som už dosť stará na to, aby som tomu aj verila
Nechat ho na tyzden s dietatom nech vie o com hovori....
@martuska321 nie, nie je to normalne a ani spravne.
ze ti vykrikuje, ze si prizivnik a vyhadzuje na oci, ze byt je jeho, asi by som spozornela a zacala planovat vlastny zivot,
nepises ake stare je dieta, a mas pocit ze nenajdes pracu....
ale ja by som teda hladala ine moznosti, tu nejaku slnkom zaliatu buducnost nevidim.
@hopsadobrandejsa on taký predtým vôbec nebol sme spolu 7 rokov ...taký protivny ostal asi posledný rok ...
@martuska321 zacni rozmyslat ako od neho odist.skor ci neskor k tomu pride.cim skor tym lepsie.lepsie to nebude.
Tiež si myslím, že má bokovku

@zmrzlinka2021 tak podľa mňa je muž muž nie manžel ale nevadí .☺️to je jedno ..tiež mám taký pocit že som tu iba ako slúžka