icon

Muž mi nadáva, že som len príživník počas materskej

martuska321
5. máj 2022

Ahojte je podľa vás normálne aby vám muž nadával že som príživa keď som na materskej ? Stále mi vykrikuje že som do domácnosti nič nepriniesla , on robil dlho v zahraničí takže si kúpil byt ..stále mi dáva najavo že moje tu není nič ...😔

Strana
z2
sisa_s
5. máj 2022

A preco si si s nim robila dieta? Urcite bol predtym dokonaly partner a po porode mega zmena...

lesnajahodka
5. máj 2022

Tak navrhni, aby ste sa vymenili. Nech ide na materskú on, nech si skúsi 🙂

zuzanka.zuzu
5. máj 2022

kde na nich chodíte? 🙄

simsalabim
5. máj 2022

@martuska321 no podla mna zotrvat v takomto manzelstve nema vyznam. Co sa stane, ak nedajboze skoncis na dlhsej PN?

martuska321
autor
5. máj 2022

@sisa_s to tak aj bolo, predtým bol džentlmen, otváral mi dvere bol starostlivy, zniesol by mi modré s neba ..takto sa zmenil až nedávno naozaj

miselar
5. máj 2022

@martuska321 tak mu povedz že ideš do práce a bude sa musieť aj on starať o vaše dieťa ....keby mi toto povedal manžel v momente by som mu dala dieťa do rúk a buchla dverami nechala ho aj pol dňa s dieťaťom ...Myslím že potom by sa chlapec uvedomil .

macikovaiveta
5. máj 2022

Neverím,že bol džentlment , skôr falošný

martuska321
autor
5. máj 2022

@lesnajahodka presne to som povedala asi to aj spravim

zelenakobyla123
5. máj 2022

@martuska321 chcel on dieťa? Alebo si ho chcela ty a on sa prispôsobil?

cocolino234
Autor odpoveď zmazal
zuzana9393
5. máj 2022

@martuska321 ak ste manzelia, tak tvoje je vsetko to co je aj jeho. Asi by som mu pri tomto povedala, ze teda aj dieta je len tvoje. Ty si ho porodila. Alebo ho postavila pded hotovu vec, ze idem so roboty a o dieta sa budete starat pol na pol. Nech sa zariadi.

mable123
5. máj 2022

však mal dosť času si vybrať princeznú, bol predsa aj za hranicami tak dokonalú ženu ktorá by sa otáčala 24/7 už mohol nájsť hneď :D

martuska321
autor
5. máj 2022

@zelenakobyla123 obaja sme chceli

martuska321
autor
5. máj 2022

@macikovaiveta asi 😏

anjelicek26
5. máj 2022

Ak sa zmenil len nedavno, tak ci nema niekoho pomimo a tebe sa snazi len "nieco" vycitat, aby neskor si vedel odovodnit rozchod :( Casto to tak byva.

hellwant
5. máj 2022

Tak toto je sila, čo spadol na hlavu? Veď sa staraš o deti a stale aj o neho počas materskej.
Ja už fakt nechapem niektorých ľudí. A čo ak v buducnosti budeš lepšie zarabať, zdedíš, vyhráš v loterii, či nebodaj bude mať úraz alebo vážnu chorobu a ty budeš živiteľka? Čo potom? To už bude mať aj on zasluhu a bude hruď vypínať?😒

mimi2120
5. máj 2022

Súhlasím s @anjelicek26

selena_luna
5. máj 2022

@zuzana9393 to nie je pravda. Ak su manzelia a on si byt kupil pred manzelstvom tak nan ona nema ziadny pravny narok. Veci nadobudnute pocas manzelstva su spolovne ( ak nie je zuzene bsm, nie su to dary, alebo dedicstvo napriklad) chapem tvoju pointu, pisem len pre istotu aby @martuska321 nebola prekvapena nahodou neskor. A plne suhlasim postavit ho pred hotovu vec aby prevzal svoj podiel zodpovednosti. Ja osobne by som mu este vylepila k tomu 😡

nikpa
5. máj 2022

@martuska321 to je chudák 🙄🤦

hellwant
5. máj 2022

@selena_luna no, to vylepenie by som si rozmyslel(aj keď si zaslúži), ak je taky, tak mu rupnu nervy a vrati jej. Jasne, že potom rozvod, ale môže jej ublížiť.

viera
5. máj 2022

Zjavne ma nejaku pichandu😀…Kolko ma syn alebo dcerka?…

k0l0b3zka
5. máj 2022

No chalan asi bude velmi prekvapeny ze keby ti rupli nervy , tak na sude z neho stiahnes aj gate. Totiz na MD a RD mas narok z jeho prijmu na vyzivne na seba a aj na dieta aj ked nie ste manzelia. Ale co sa medzi vami stalo vies len ty, mozno je naozaj debil a mozno si ho vniecom oklamala ty a preto sa takto ventiluje..

Kazdopadne takisto tvojou povinnostou podla zakona o rodine je prispievat do domacnosti podla svojich schopnosti a moznosti. Cize ak si do domacnosti nic nepriniesla tak patrilo by sa taktiez pracovat ;)

zmrzlinka2021
5. máj 2022

@martuska321 a byt kupil pred svadbou?
Lebo ak nie, je to aj tvoj byt.

martuska321
autor
5. máj 2022

@hellwant no presne 😔

martuska321
autor
5. máj 2022

@k0l0b3zka na rodicaku nájsť prácu unas nemožné ...

martuska321
autor
5. máj 2022

@anjelicek26 neviem nemyslím on nikam nechodí iba do práce ...

martuska321
autor
5. máj 2022

@selena_luna nie sme manželia ..len sa mi to nepáči keď stále hovorí že som príživa lebo nerobím ale predsa nemôžem , čo s malým 😔 inak som od strednej školy celý čas pracovala nie som lenivá..doma sa nezastavim máme veľkú záhradu pestujeme chováme zvieratá o všetko sa starám ja ...asi by si mal nájsť nejakú bohatú ..ja som do domácnosti doniesla ' iba " auto za 7000 to mu je málo

selena_luna
5. máj 2022

@martuska321 aha chapem. Hneva to aj mna, lebo sa sprava ako idiot. 😒

zmrzlinka2021
5. máj 2022

@martuska321
Prosim, pomenuj spravne veci, lebo muz je manzel, a ty mas priatela.

Z toho co pises ja mam pocit, ze tvoj priatel sa pekne poistil a si mu dobra jedine ako upratovacka a opatrovatelka dietata a rad by bol kebyze aj pracujes a nosis domov peniaze.

Zijes u priatela - staras sa mu o dom, zahradu, si cele dni sama s dietatom a on ocakava,ze budes nosit aj peniaze.
Co ti ponuka on?

martuska321
autor
5. máj 2022

@selena_luna no presne , neviem čo s ním mám robiť 😔

Strana
z2