icon

Muž mi nadáva, že som len príživník počas materskej

martuska321
5. máj 2022

Ahojte je podľa vás normálne aby vám muž nadával že som príživa keď som na materskej ? Stále mi vykrikuje že som do domácnosti nič nepriniesla , on robil dlho v zahraničí takže si kúpil byt ..stále mi dáva najavo že moje tu není nič ...😔

Strana
z2
martuska321
autor
5. máj 2022

@zmrzlinka2021 tak podľa mňa je muž muž nie manžel ale nevadí .☺️to je jedno ..tiež mám taký pocit že som tu iba ako slúžka

sense
5. máj 2022

@martuska321 pýtaš sa ci je to normálne. Odpoveď nie, nie je to normálne. Tak co s tým teraz spravíš?

martuska321
autor
5. máj 2022

@sense to presne neviem ..😔

slniecko66
5. máj 2022

@martuska321 Ja by som mu povedala nech ide na matersku on a ty pojdes do prace.
Ale aj tak to nic nevyriesi.

alexandra2010
5. máj 2022

aj ked budes cakat, casom vybuchne unho,mozno v podobe milenky . Dufam ze si najdes stastie a raz si Ta Jako zenu a matku bude niekdo, dospely chlap,vazit. Lebo to co mas teraz, je rozpad v zakladoch.

martuska321
autor
5. máj 2022

@slniecko66 to si myslím aj ja že to nic nevyrieši..proste si ma vôbec neváži

martuska321
autor
5. máj 2022

@alexandra2010 tiež si myslím že rozchod bude určite..len to oddialujeme 😔

limoncino
5. máj 2022

Ako prvé mi napadlo, že niekoho ma, keď sa teda tak náhle zmenil. A nezabudni, že najviac nevery vzniká práve na pracovisku, to na margo Tvojej vety, že nikam nechodí len do prace. Ak by to takto aj nebolo, Tvoj priateľ je riadny hlupák ak Ti dokáže niečo takéto povedať.

martuska321
autor
5. máj 2022

@limoncino on sa potom aj ospravedlni ale čo s toho ..nebolo to prvý krát čo mi to povedal ...

malinovka333
5. máj 2022

@martuska321 a po rodicovskon budes mat aku pracu?

limoncino
5. máj 2022

@martuska321 z toho nic. Má sa správať tak aby sa ospravedlňovať nemusel. A ty premýšľaj, či takto chces žiť

martuska321
autor
5. máj 2022

@malinovka333 no neviem aku si nájdem 😏

martuska321
autor
5. máj 2022

@limoncino určite nie len či sa zmení...

hopsadobrandejsa
5. máj 2022

To, ze ma vlastnu nehnutelnost je fajn, hlavne teraz ked je byvanie drahe je to pre partnerov vyhoda, ale ja celkom nerozumiem jeho chovaniu.

Ak vies, ze s niekym nedokazes fungovat v jednej domacnosti tak naco si vobec zacinat vztah nie to este dieta priviest na svet.

Hoci nie ste manzelia, nazvat zenu ktora je matkou tvojho dietata o ktore sa plnohodnotne stara prizivnickou je vazne suteren.

Samozrejme, ze v case materskej je vec financii viac na muzovych pleciach. Co cakal? Kacicky?

Povedat, ze doma nic nerobis je jedna vec, ale prizivnicka? Takto by som nikoho nenazval aj keby som v mysli bol toho nazoru. Fakt nemiestne 😐

limoncino
5. máj 2022

@martuska321 zo srdca Ti prajem, nech sa zmení, ale som už dosť stará na to, aby som tomu aj verila

nell77
5. máj 2022

Nechat ho na tyzden s dietatom nech vie o com hovori....

heln
5. máj 2022

@martuska321 nie, nie je to normalne a ani spravne.
ze ti vykrikuje, ze si prizivnik a vyhadzuje na oci, ze byt je jeho, asi by som spozornela a zacala planovat vlastny zivot,
nepises ake stare je dieta, a mas pocit ze nenajdes pracu....
ale ja by som teda hladala ine moznosti, tu nejaku slnkom zaliatu buducnost nevidim.

martuska321
autor
5. máj 2022

@hopsadobrandejsa on taký predtým vôbec nebol sme spolu 7 rokov ...taký protivny ostal asi posledný rok ...

malinovka333
5. máj 2022

@martuska321 zacni rozmyslat ako od neho odist.skor ci neskor k tomu pride.cim skor tym lepsie.lepsie to nebude.

zoeeoz
10. máj 2022

Tiež si myslím, že má bokovku

Strana
z2