icon

Návrat k radosti zo života s deťmi

24. aug 2025

Ahojte, mam syna, ma vyse roka. Som stastna a vdacna za rodinu, za zdravie, za vsetko.. Vzdy som sa vedela namotivovat, planovat, atd. No posledne mesiace, asi od zaciatku leta, mam pocit ze idem na nejaky automaticky rezim. Dni bezia, rozculuju ma tie iste veci, doobeda uz odratavam cas kedy maly pojde spat aby som bola chvilu sama.. a ked uz spi, nieco upracem, navarim,. Poznate to asi kazda, co ste na rodicaku. Prosim, poradite mi ako sa zase vratit k sebe ? K radosti zo vsetkeho ? Teraz skusame druhe babo, mam pocit ze ked sa to podari, tak uz budem mega stastna a budem si vsetko uzivat. Ale ono to tak nieje, klamem samu seba :D chcem sa tesit a zit zase pritomno, pre ten kazdy jeden den co tu mame.

biba_18
24. aug 2025

dieťa trochu vyrastie a potom to pôjde ľahšie…

cyberk
24. aug 2025

takze ty si robis dalsie dieta, ked uz teraz odratavas cas, kedy pojde maly spat, aby si bola sama? :D o rok tu budeme citat ako sa mas chut zabit lebo co si si navarila to nezvladas...

lenka7477
24. aug 2025

nezvládaš jedno a robíte druhé ? Ideš sama proti sebe ...

unicornlady
24. aug 2025

S ďalším dieťaťom budeš ešte viac unavená, ešte viac nervózna.

Možno nájsť nejaké mamičky, s ktorými môžeš na ihrisku pokecať.

pralinka25
24. aug 2025

dalsie dieta si nerob. si vyhoreta z toho celeho a toto to len zhorsi. ublizis si tym.

dskjhfdlkdjhl
24. aug 2025

@anonym_autor Nezvladas jedno dieta a myslis si, ze pri dvoch si budes uzivat? Nejake divne zmyslanie. Do roboty sa Ti nechce?

biglovemom
24. aug 2025

Uz teraz mas dost a chces druhé ? Inak si v poriadku ???😳🤦‍♀️

letfenixa
24. aug 2025

V synovych 13 mesiacov som išla do práce, na znížený úväzok a rozhodne som žila prítomným okamihom.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
olimuc
24. aug 2025

Ked pride druhe, tak ta maximalne „porazi“ … nieco nie je poriadku a to bude klinec do rakvy pre tvoju psychiku. Najskor sa daj dohromady … a potom sa vrhni na robwnie dalsieho dietata.

doriiis
24. aug 2025

Bože dalsia

ivik4
24. aug 2025

A toto je co za divna teoria a rozum ze s dvomi bude vsetko super ked Ta ,,otravuje" uz cas ustavicne s jednym dietatom a cakas kym zaspi ( pozname vela krat kazda)

lejduska
24. aug 2025

@anonym_autor akože tiez som si vsetko idealizovala a ako sa veci chvála Bohu plnili tak som zisťovala ze žijem v realite a neplavam na žiadnom duhovom oblaciku. Takze stavy eufórie a nirvanu tiez nezazivam😅 a tiez som v stereotype a vadia mi vzdy rovnake veci. Ale zároveň si užívam prítomnosť tych vysnivanych ľudí okolo mna a často sa rozptylujeme vyletmi ako rodina. Nikdy nebude stav tak teraz je to mega a neviem co so sebou,treba si uvedomiť co mame

galadriel90
24. aug 2025

@autorka evidentne niesi predurčená ani stavaná na rodicovstvo ako take. To nieje tvoja chyba, to je proste tak a je to normalne, lebo nie každý skutočne má byť rodičom.
Ale druhe dieťa si fakt nerobte. Zahyniete všetci, trpieť budete vsetci a najviac ty. To chceš?

zobaka
24. aug 2025

nesla by som pri takychto pocitoch do druheho

drianaa
28. aug 2025

Mala som podobne pocity, začala som behávať a chodiť na cykloturistiku. Vyvetrala som si hlavu, zničila sa fyzicky a mala zo seba dobrý pocit. Aj viacej trpezlivosť na dieťa som našla

kuriatko77
14. sep 2025

@anonym_autor na tvojim mieste by som druhé dieťa ešte zvážila