Nechápaví rodičia. Ste na tom podobne?
ahojte.neviem či má niekto skúsenosti s tým čím teraz prechádzam ja. čakáme bábo s mojim druhým manželom a mám 9.r.dcérku. kedže bývam v jednoizbovom byte a sem už nevojdeme štyria,ideme sa sťahovať do väčšieho podnájmu ale do mesta asi 15km od tial,kde sme teraz. no a mama to nevie prehltnúť,ohovára mojho muža aký je necitlivý k malej, ako zle dopadnem,lebo ked som tu pri nej tak na mna dohlaidne ale potom nám bude zle,malá bude trpieť,lebo odchádzaME z tade kde je zvyknutá,vyplakáva mi tu,je nahenvaná,malú stale vola k sebe lebo tm má sama izbu a má tam klud,ale že presne to je dovod prečo sa sťahujeme aby mala sukromie,tak to nechápe. bývme teraz na dedine a tu najsť podnajom je nemožne,tak ideme do najbližšieho mesta.ja už som na nervy,byť medzi dvoma kamenmi....
veru tak aneet. ked sa niekto raz spáli a to tak že príde o všetko,tak už je potom opatrný. ano,mám muža rada,ale všímam si aj iné veci ktoré su doležité pre mna.nemusí mi cele dni štebotať akoma lubi,mne stačí to že je na neho spolahnutie,že netára do vetru.a to som hladala. mama to nevie pochopiť,že pred tým som mala muža ktorý kašlal na dieťa,mna,rodinu. nemal prácu,pil a ja som všetko ťahala ale to sa nedalo. teraz mám oporu. a že nieje podla ich predstáv? no oni neprežívali to čo ja,tak to nevedia tak chápať. myslím že každá ked má druhý krát vstúpiť do manželstva si to dobre rozmyslí. všeličo sa može stať,to ano,nič nieje večné.....ale zasa kli tomu ostať stále sama aby som nebola zasa sklamaná je hlúposť nie?
jasne ze by bola hlupost zostat sama a az so sa zasmiala ked citam ze ti nemusi hovorit ako ta lubi uz mame ine hodnoty 🙂 a obcas v zivote treba riskovat este teraz si spominam ake to bolo ked som bola sama so synom bolo mi hrozne ked vecer zaspal bola som taka opustena a smutna teraz je vsetko ine take normalne obycajne stastie ktore si mnohi ani neuvedomuju a aj keby nase manzelstvo nebolo vecne som uz vdacna aj za tych par rokov a verim ze ich bude este vela 😵 😵 😵
a inak odkial si ak mozem vediet
bývame pri nitre.teda teraz sme šli do šurian do väčšieho.
no druhé manželstvo, 😉 , ja už ani neverím na nejaké extrémne zamilovanie, svojho druhého manžela lubim ale tak akosi inak, manželsky. Skôr ocenujem spolahlivost, rozhodnost, schopnost sa postarat o rodinu a to že má rád moje deti z prvého manželstva. tiež nepotrebujem aby mi 10 krát d o dna hovoril ako ma miluje ale mne stačí ak ráno vstane k malej on a prebalí ju a mna nechá vyspať. To doslovne krochtám blahom , pretože spánok je u mna vzácnost
a este jedna vec, ja som išla z manželstva do manželstva, v máji ma rozviedli a v novembri som mala svadbu a po svadbe depka ako svina - ze preboha to čo som urobila 🙂 . No ale prešlo to a teraz som rada lebo mám fakt dobrého muža
maminuska...ved to myslím aj ja. mala som síce po rozvode dlhšiu pauzu,ale mala som vzťah ktorý ma stál 10rokov života koli tomu ako skončil. takže som bola rada že som spoznala mojho terajšieho muža....bol skvelý kamarát. a presne to si vážim ,spolahlivosť.a to že sa o nás postará,to viem.že je možno prísnejší,vážnejší.....malá bola rozmaznaná z každej strany tak teraz sa jej zdá že je prísny,ale občas treba. aj teraz staviame dom,vštko si robí sám,vybaví sám...mne nič nedovolí lebo som tehotná.takže ja som spokojná,lebo viem čo si mám vážiť a čo potrebujem.mama vraví že som zamilovana ale ja viem že je to aj niečo iné. to ona ale nepochopí.myslím že nik,kto neprejde rozvodom.
rozvod je hrozna vec trpela som tym ze som rozvedena a v tlacivach ta kolonka "stav" rozvedena a kazdy sa pozeral ktovie co si zac....a teraz s radostou pisem vydata a terim sa z azdeho dna ktory je uplne obycajny ked si dame s manzelom kavu alebo sa ideme von prejst,ked sa spolu smejeme na kuskoch nasej malej a tak....
je krásne sa tešiť z maličkostí ktoré pred tým ...aspon pre mna neboli samozrejmosťou...už len isť spolu na nákup,že ma čaka doma káva ked prídem z práce a pod.dokonca že manžel navarí ked sa mne nechce...to som nepoznala. necchela som byť rozvedená...aj ked som bola pyšná že som sa aj sama dokázala postarať o dcérku-..predsa len tá pomoc od polovičky je krásna vec.
a mala ho ako vola menom?moj ano aj ked vela toho spolu nenahovoria chalan ma ine zaujmy a chlap robi na 4 smeny
baby a ako funguju vase deti so svojimi otcami?u nas pohoda aspon pre nas dospelych otec sa vobec nezaujima ale plati celkom presne tak ako sme sa dohodli .Chalan ked bol mensi povedal ze mu chyba teraz si ani nespomenie
aneet.....oslovuje ho menom.....ked však niečo robili na valentína v škole alebo tak,tam písala ocinovi 🙂 a minule mi učitelka povedala že na oblievačku ju najviac polial otecko.....tak nevedela koho myslela 🙂 bolo to milé. a so svojim pravým otcom funguje tak,že on robí v zahraničí a raz za pol roka ked príde sem si ju zoberie na den a vtedy presne aj zaplatí výživne za pol rok,krása nie? mala sa teší ked ho vidí,teda myslím že skor sa teší že uvidí moju ex svokru.tú má rada,na tú sa teší.
moj ex sa o malu nezaujima skoro vobec,lebo ked by mi mal napísať alebo zavolať to je pod jeho úroven tak radšej je ticho. po pol roku napíše že mi pošle peniaze ale ako sa darí malej,či je zdrava to ho nezaujima. je to hrozné ako to je ale asi aj lepšie akoby sme sa mali o deti naťahovať ako moj sused. len sa vláčia po súdoch.
dlho som tu nebola mali sme brusnu chripku aj mala no hroza 😢 mala mi schudla tak mam co robit aby som ju do poradne troska vykrmila aby ssa doktorka nezlakla ale uz je dobre vcera sme boli chvilku aj vonku
tak nech sa maličká vyzdravie,nieje nič horšie ako vidieť dieťa choručké
@kiknjhuknzuk
Pises, ze je ti 13 let..a prijde mi, ze se nudis..sleduju Te dnes cely den.... 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹
Pokud mas nejake trapeni, ven s nim...libi se mi, ze priznavas svuj vek..a vekove se nepretvarujes 😉
Mam dceru ve Tvem veku 😉

je to tak urcite by to neprospelo dovere vo vztahu ved budete mat dom spolocne tak je jasne ze by ste si ho potom delili inak v tejto teme som sa nasla su to zeny ktore uz volaco prezili a nepisu tu len hlupe rady ale vsetko zo zivota manzelstvo je vela krat tazke chce to naozaj veeela trpezlivosti a tolerancie vzdy treba byt diplomat🙂 a tak nam vsetkym co zijeme v druhom manzelstve zelam aby nam to teraz vyslo a aby sme mali v nasich muzoch oporu