Nemáme čas na sex
Ja sa chcem opýtať, že po tom, ako sa narodilo dieťa, ako často
máte čas na manželské povinnosti - ja s mužom tak raz za dva
týždne a to som ešte rada - je to normálne, alebo ešte menej niektoré to robíte?
Malý má veľa energie a nechce večer, keď je muž doma, spať ani tých desať minút.
@anjika42 ale dieta bude vzdy skusat.....moj ma 7 a stale skusa, 2rocny ani nevravim...hadzanie o zem je a este aj bude...s jeho povahou.....s tym neurobis nic, niektore dieta zakaz posluchne na 2krat, niektore ej vytrvalejsie a skusa aj 100krat, neustupit a ist dalej.......... a byt tebou, ak ti azspi doma, nechaj ho spat doma, aspon 1 spanok, nech si zvyka...uvidis ako dobre ti apdne, ekd bude spat len raz na obed a ty si 2 hodky oddychnes alebo porobis, co treba......ak ich prekocikujes, azs budes len unavena a nic nestihnes....system 😉
@anjika42 pozri - robíš si to cele SAMA!!! A to sa ti neposmievam len si proste mäkkýš a nedosledna, vadi ti plač, krik, babranie vecí....😀 😀 to v návode na obsluhu dietata nebolo čo?
Proste deti plaču pre pána jana, máš 1 a nevieš si rady čo by si robila keby si mala 2,3 a viac? Sak ta odnesu do Pezinka!
Z postele nevyberat ani keby traktory padali a dieta revalo prvu ligu! Bude revať par dni a potom presane lebo si zvykne na rezim. A ze ,,nechcem mu ustupovat,, sak ty mu podla toho čo pišeš furt ustupuješ. Aj my máme aj male ročne dieta - okupat, papat a do postielky a čo myslíš ze tam neplače aj 10 minut ked ju to chyti? Ale vidim ze je unavena ze plače od unavy, nevyberam, pohladkam aj pomojkam, dam vodu, dudel a proste čakam kym zaspi. Cez den je to usmievave dieta len tie spanky, a to ze sa v noci x krat budi ani nehovorim...ale nevyberam z postele, postup stale ten isty - dudel, voda, pohladat, lezať.
Proste treba vydržať kym si na večerny režim zvykne.
Dá sa to aj inak, lahnes s malým načas spať a spíte... Zaspí, prehodis ho do postieľky/ alebo aj nie a ideš si robiť svoje.... Dá sa nájsť spôsob ale vysporiadať sa s tým musíš sama že je to tak správne... Vždy sa nájdu ľudia za a proti všetkému...
Sestra má 5 detí a všetky naučila aby zaspávali samy, inak by to hádam ani nešlo. Ale jasné, že bez plaču to nebolo, ale mala nejakú metódu, že po nejakom čase prišla, aby dieťa vedelo že je nablízku a zas odišla, intervaly sa predlžovali a dieťa si zvyklo, cca týždeň. Ale ja som tiež dosť mäkkýš a na detský plač som citlivá, mám len jedno a tak ho môžem uspávať.Môj vo svojej postielke hádam nespal ani raz 😅, potom sme z boku odmontovali bočnicu a prisunuli k našej manželskej a tak spal asi do 2,5r. Teraz máme letisko 3 postele v jednej 😀 a spí stále s nami. Proste ho uspím, obložím perinami a idem si po svojom. Boli časy kedy uspávanie trvalo hodinu a to bolo už aj na mňa veľa, prípadne som tiež už zaspala (možno aj skôr ako malý). Preto vravím, dieťa treba cez deň náležite unaviť aktivitami, pri chlapcoch to platí dvojnásobne, samozrejme adekvátne veku. A s tým kojením, malý bol kojený do 3r a nikdy som mu v noci zuby gázou nečistila, vždy pil aj v noci, aj viackrát... tiež by sa mi nepáčilo keby mi niekto v spánku brázdil handrou zuby... vyčisti pred spaním a hotovo.
Ešte mi napadla jedna vec. Či on nechce večer apať preto, lebo aj ke&´d mu v izbučke zhasnem svetlo a zavriem dvere, aj tak počuje, že my dvaja a ko ja a muť sme v kuchyni a chce byť skrátka s nami - aj keď bol malý omnoho mladší, tak radšej taspal v posteli v izbe, kde bolo zasvietené a pustená telka, no v tichu vo svojej postieľke s tým boli problémy. Divné, ja potrebujem na zaspatie kľud a tmu.
joj - plno chýb a preklepov - zaspať, muž, zaspal...
@anjika42 no dobre, nemusis furt obnovovat tuto temu, mas problem uspat svojho syna, tu ti napisali asi milion moznosti ako nato a ty stale prides s "ale". Hadam necakas od cudzich, aby citali v myslienkach tvojho syna ci chce spat v kuchyni alebo kde. Skus a uvidis.
@anjika42 ty mas doma muza vecer iba 10minut, ci som to zle pochopila? 😀
@maciatkolulu Ona má teraz iný problém - a to s oblizovaním cumľa......
A vidíš tu jej nevadí, že by mala častejšie oblizovať niečo iné - teda ak by mala na to čas...... 😀 😉
@evittam 😀 ved toto ...inak co vies, toto mi pripomina pribeh tych dvoch manzelov co sa roky snazia o babetko a az pri podrobnom rozhovore vyslo najavo ze manzel nevedel ze musi zasunut do manzelky aby sa zadarili 😀 neviem ci je to pravda alebo len mestska legenda, ale mba uz nic neprekvapi
ja zas nemam čas umyť okna..a aj tak som sa do toho dnes pustil
My mame dve deti a teda pravdu povediac toho sexu moc nie je,ale utesujeme sa ,ze casom to bude lepsie...aj ked obcas namnto lezie na nervy-nemat ho...ale vsetky tie povinnosti,potom pride choroba,potom praca,unava a ja zase nie som stroj,ze sa prepnem z minuty na minutu....ale.berieme to ako skusku vztahu....a potom,ked to pride,sponttane je to uplne ako za mladaDDD
@anjika42 pre boha ved ma 10 mesiacov a nie 2 roky. Sak ked cez den spi sup na to ked sa zobudi zacne plakat v postielke prestanem a idem k dietatu. Popripade piskoty a spievankovo a rychlovka v kupelni 😂. Mame malicky 2 izbovy byt a 2 a pol rocnu co rozprava uuuuplne vsetko. Ta keby nas pristihla tak o tom vie cele mesto . A cas si stale najdeme aspo 2x tyzdenne.
Tak čítajte, vy mudrlantky...Napríklad dnes malý naznačuje, že chce spať už od deviatej večer - večer zaspáva pri teplom mlieku, tak mu ho dal muž z fľašky a malý má toľko energie ako desať ľudí dohromady a som zvedavá, kedy teda zaspí - posledné noci, čoo tak ťažko zaspávam, som z toho tak rozhodená, že aj keď aspoň že v noci spáva, tak ja nespím - túto noc som zaspala o piatej ráno, minulú o pol štvrtej... mám pokračovať?
oprava - posledné noci, čo tak ťažko zaspáva - v lete sa s ním dalo isť von aj o deviatej, ešte bolo ako tak svetlo, ale teraz? Iba ak by som chcela, aby ma niekto tresol po hlave....
@anjika42 tu ide o ten rezim treba dieta ucit na "uspavaci ritual". Ja moju o 6 naveceram o pol7 sa kupe o 7 je v posteli s mliekom. Pobocam pomojkam a nech ju v posteli. Ked zacne ravat znova pobocam pomojkam a necham samu. A ona vasom zaspi. A samozrejem lotom pridem za muzom a mam na neho chut tak sa milujeme. Nemozem prist za nim s tym ze sa mi nechce a som unavena. Aj kd som tak proste to je chvyla pres a bodka. A uz sa stalo ze nas mala cez den prichytila. Samozrejem ze sme boli pod paplonom a v pohohe aby to nebydela a ticho. Ale v tom momente som sa postavila a venovala malej. Ale vlcas sa stale nasiel. Aj ked len na5 minut
Ale on keď zaspí o pol jedenástej, tak človek už na ten sex ani chuť nemá - a znova zopakujem, on keď nechce byť v postieľke, tak vrieska aj desať minút v kuse, kým ho nevyberiem - kto to má vydržať? A zopakujem, že večer zaspí pri teplom mlieku, dnes ani to nechcel, ale už konečne spí - od deviatej sa chystá a zaspal pred chviľou
Nedas si poradit, tak co sa cudujes? Reve? Nech! A 21:00 je prilis neskoro, uz to tu bolo pisane xkrat!
A to sa dá ako dlho vydržať počúvať ten plač? On nechce spať ani pred deviatou, jediné, čo chce po kúpeli, je mlieko a loziť až do odpadnutia
@sumienkova vy ste niektore tak mudre moje nervyyyyyyyyy preco by malo byt neskoro o 21? ake tabulky ? doslova ste niektore mechom strelene ked tak musim napisat. Ze NECH PLACE. SAKRA MAMY!! sibe vam nacisto niektorym fakt, robte tak ako dieta potrebuje ako je unavene a ake su jeho potreby nie tabulky lebo ja chcem o 21,30 sex. trafene ...fakt.
@anjika42 co keby si ho nehala ist spat napr. o 20,00? pritulila pomojkala zaspinka pri mlieku a prelozis do postielky? robila som to pri oboch detoch citili mna lasku a pokoj ....si vystresovana,reve lebo ta potrbuje,chce ..... je to snad nieco zle? ze dieta chce mamu? ano ty chces sex.... najprv spokojne dieta a kludna mama potom sex... pekny vecer.
@anjika42 si nervna v prvom rade sa ukludni.... dita nie je stroj ako si ho naprogramujes, to snad dobre vies. zle sa citaju tvoje prispevky neprisla si tu pre radu ..... nikto ta tu nepdrzi lebo je problem v tebe jednoznacne... pekny vecer
anjika42 AUTOR Tu nejde už iba o sex, ale fakt sa bojím, že ma skúša a o dva tri roky to bude omnoho horšie.
vies co daj do do detskeho domova rovno. Ani nevies co by za tvoje dieta dali ine mamy co im deti umreli alebo nemozu mat deti.
ved tvoje ma 10 mes. doslova ty si matka ktora by si zasluzila za toto po ustach riadne. neuvedomujes si ako ta to dieta potrebuje a pokojnu kludnu.

Tu nejde už iba o sex, ale fakt sa bojím, že ma skúša a o dva tri roky to bude omnoho horšie.