icon

Nemáme čas na sex

anjika42
26. aug 2016

Ja sa chcem opýtať, že po tom, ako sa narodilo dieťa, ako často
máte čas na manželské povinnosti - ja s mužom tak raz za dva
týždne a to som ešte rada - je to normálne, alebo ešte menej niektoré to robíte?
Malý má veľa energie a nechce večer, keď je muž doma, spať ani tých desať minút.

liaka
15. sep 2016

@anjika42 Robite z muchy opicu. Hrozne to aj citat. A keby sa pokakal vonku a nie ste pri done tak ho v sekunde prebalite? Ved si zasexujem rychlo a potom prebalujem 🙂

natalym
15. sep 2016

@anjika42 Máte malé decko bože, tak sa treba venovať jemu, ste rodičia, byť trošku kreatívny, využiť babky, kamošky, susedy a neriešiť.

simca06022011
15. sep 2016

@anjika42 kup si niečo na nervy a nestresuj.. a následne si naštudujte ako naučiť dieťa spať... Prepáč ale rozdávaním sa a utekanim s dieťaťom von o pol 9 večer to nebude... Dieťa nie je robot čo sa vypne v určitú dobu, to musíš naučiť ty, systematický a niekedy aj prísne... Všetci sme tým ako rodičia prešli, aj sme mali upratané aj dieťa polámané... Stane sa ... Ale nie každý deň.... Na víkend zajednaj starkú ako sme ti tu už radili a užite si smanzelom... Malému dajte zábavku do izby a tiež a h
Hlavne večer keď je čas spania nič iné nerobte len choďte spať, zhasnúť a hotovo... ľahnite si aj vy späť, rev nerev to prejde... Prečítaj si tu existujúce diskusie, opýtaj sa zadavaeliek čo pomohlo... Každú chvíľu sa rieši malý nespavec 🙂))

anjika42
autor
15. sep 2016

janickacryzy - a ten najmladší sa hrá v ohrádka? Lebo ak nie, nemáš strach, že si ublíži, keď nikto nie je pri ňom? A inak s tým rev - nerev nesúhlasím, nemám nervy to počúvať, radšej ho z postieľky vyberiem.

salfusco
15. sep 2016

@anjika42 ja si myslim,že troska zacina s tebou cvičiť

anjika42
autor
15. sep 2016

To ja viem - možno by bolo riešením zasvrieť mu dvere na izbe a dať si do slúchadiel poriadne hlasnú hudbu, aby som nepočula plač, pokiaľ je z trucu, lenže sa bojím toho, aby si neprivodil pruh alebo prudký kašeľ.

11031981
15. sep 2016

Začínam zasnut nad tvojimi odpoveďami....dať si slúchadlá.... 😠 .asi by si si mala aj ty urobiť režim.ked malý ešte nechodí,tak sa dá niečo upratať aj cez deň pri ňom.nechce sa mi veriť,ze si celý deň pri nom na koberci...keď by si chcela,dat sa mať rýchlovka aj keď je hore...kde nie je vôľa,nie je cesta.ale hlavne mu úprav režim kvôli nemu,nie kvoli tvojím potrebám

zuz02
15. sep 2016

@anjika42 z trochu placu urcite nie. Neboj.

mysga
15. sep 2016

Wau. Ak máš tolko času, aby si sledovala internet, isto máš pri ňom aj čas upratať. Upratuj priebežne, stale maj čisto a raz za týždeň ho daj otcovi na von a uprac kompletne. Bezne upratovanie nemoze byt viac,ako pol hodina az hodina z dňa. Ale toto mi už zaváňa nejakym robenim si srandy. Tak si ju spravim aj ja - chlapovi odporuč milenku, nech si aspon on vrzne, ty sa venuj non stop synovi,kazdu minutu sekundu a milisekundu zo dňa a všetci budu spokojni a syn snad aj extremne vzdelany. Pardon ale v jednej odpovedi hovoris,ako ho nebudes predsa budit poobede a v druhej hovoris,ako ho vecer vzdy zobudis, ked mu cistis ďasna gazou. Ako... ja neviem,vyhovorky, keby ma taketo vyhovorky na vsetko niekto v mojom okoli,tak odpadnem. Este aj s mamou som tvoju temu riesila,ze je starsia a tak. A skoro odpadla. :D

mysga
15. sep 2016

Plus v jednej odpovedi pises,ako ti spi kazdy den dve hodiny doobeda a dve poobede, dnes to bolo len 15 minut. Tak okey,dnes nesuloz, vcera spal normalne? Vcera to malo byt. Mala si mat vecer upratane. Plus pises,ze nebudes ho budit (opat) ale vyberies spiace dieta a hodis ho pod sprchu? Wau. Zasnem. Uplne.

mysga
15. sep 2016

A este jedna vec -muz s nim siel von? O osmej vecer s rocnym babom? Preco,ked nespal cely den,neni uz v postielke ale vlacite ho po tme po vonku? Toto je cele nejake nepravdepodobne.

anjika42
autor
Odpoveď bola odstránená
anjika42
autor
Odpoveď bola odstránená
anjika42
autor
15. sep 2016

Takže aj pre iné nechápavé - 1. V postieľke plače , 2. Ak si s ním ľahnem na posteľ a chcem ho uspať, že sa sním maznám a spať nechce, chviľu to vydrži a potom sa otočí a začne loziť po posteli a ani Chuck Norris by ho nepresvedčil, aby spal. 3. V kočíku zaspí väčšinou vždy.4. V ohrádke vydrží 5 minút. ...Tak už konečne neprovokujte niektoré.

zuz02
15. sep 2016

Tuto temu by mal admin zablokovat. Nema ziadnu uroven.

anjika42
autor
15. sep 2016

Aj ja si myslím - hlavne kvôli tomu, že tu niektoré provokujú.

anjika42
autor
15. sep 2016

A okrem toho, keď ani v ohrádke dlho nevydrží, tak ani nemáme kľud sa ani navečerať - lebo malý chce všade vliezť, otvára šuflíky, vylieva vodu mačke z misky, dáva ručičky do záchodíka a podobne - a nabudúce s ním pôjdem večer von skôr, alebo muža pošlem, keď v kočíka zaspí, nie až o pol deviatej.

sardinka336
15. sep 2016

ježiš márja! Nemám klud sa navečerat, pri 1 dietati nič nestiham...nechapem...na skrinky existuju detske poistky a ked moja babre zrevem ,,nono,, alebo capnem po ruke ked je to naozaj miesto kde si moze ublizit. Ja si to ani neviem predstavit byt s dietatom kazdu mikrosekundu..nebezpečne veci som odpratala a ostatne nech vytahuje, za par sekund to nahadzem naspäť nejake varešky, somariny. Ohradku ani nemam, nám je na nič. Ruky do zachoda nema čo davat - zrevat nono a dat preč ruku, aj milion krat a nakoniec to pochopi pripadne mačka nech ma vodu a wecko tak aby sa tam nedostal...
Lozi po posteli? Tak do jeho postielky dat...a niečo aj vydržať, nejaky rev, nepohodlie...lebo takto dieta bude s vami cvičiť. Ročne uz dobre rozumie čo je prijemne a čo nie a dozaduje sa toho svojho. Nech si tu humanistky hovoria čo chcu ake je to nevhodne a neviem čo. Tak ked si dieta doma robi len to čo ono chce, ako chce...a je jedno kolko ma rokov tak potom jasne ze rodič je na na nervy.

moni244
15. sep 2016

@anjika42 ty brdo, ty si z akeho zapadakova dosla? Mas krasne vyjadrovabie, nezvladas materstvo, dieta, si uzlik nervov a vyjadrovanie 4 cenovej. S rocnym dietatom von aby spalo? Ty si to tak komplikujes, ale to ty rada, co?
Dieta dam na zem, vsetko nebezpecne z dosahu a upratujem, varim popri. Muza som mala dlho v praci, rodicov daleko, dieta, co od 6 mesiacov sedelo, od 7 sa stavalo o vsetko, stihala som varit, upratovat pocas toho, ked bola hore, aj sa najest, kavu vypit a dieta si lozilo a skumalo a spavala hodinu, 2 krat dodna, ale vtedy som sedela a nic nerobila

veonka
15. sep 2016

Hm... systém si musíš nájsť ty sama. To dieťa je ešte relatívne malé, tzn. mohlo by mať aj tie dva denné spánky, prípadne jeden dlhší. Už si to presne nepamätám kedy mi malý prestal spať 2x a spal len 1x. Ale nejak krátko po 2 roku prestal spávať cez deň úplne, alebo max. keď bol moc unavený. Okrem pár výnimočných prípadov som nikdy syna neukladala neskôr ako o 20.00. Teraz má 3,5 a chodí spať o 19.00, proste do 20.00 spí a hotovo, mám čas pre svoju inú prácu. Spí 11h. Pozri si na nete koľko je odporúčaná dlžka spánku dieťaťa podľa veku. Tak keď nechce večer spať, znamená to, že sa vyspal moc cez deň. A samozrejme treba mu upraviť aj aktivity. Ja vždy vravím, že dieťa treba "zničiť" 😀 v zmysle, že ony majú kopec energie a proste treba ich vylietať, zamestnať, nech potom dobre spia. Podľa mňa ide určite o preklenovacie obdobie, kedy treba upraviť ten denný spánok. Aby mal už len jeden a aby bol cca okolo obeda, aby ti potom zasa vydržal napr. do 19.00.
Čo sa týka umývania zubov gázou po večernom kojení, ja som to nerobila, lebo mne malý aj tak v noci pil. Nemyslím, že by to bol problém. Keď som sa na to pýtala zubárky v modernom centre hovorila, že to problém nie je.
Celkovo mi to príde také kŕčovité tá tvoja materská dovolenka... uvolni sa a užívaj si to, maj aj trochu bordel, na tom svet nestojí, navar večer, alebo skoro ráno...

anjika42
autor
16. sep 2016

Ja ho dám do postielky, hned ako začne zivat a triet si oči, no aj tak tam nechce byt a plače tam, na koberci, ked ho vyberiem, tak neplače - tak čo mám do šľaka robit? 😠

sosovica
16. sep 2016

Moj onedlho 10mesačný synček ma režim od príchodu z pôrodnice.Do ôsmej spinka.Ano tiež nenavidi s celej duše postielku ako baabatko ale lahla som si k nemu nakojila a zaspal a sup prehodila do postielky.Teraz sa už nekojin tak bohužiaľ priviniem si ho k sebe flasa s mliekom a vie ze ma spinkat sice zaspi na rukach ale zaspi sup do postielky.Od začiatku si treba budovať niaky režim.Moja 4a. Pol ročná dcerka ma tiež režim no ta chcela byť v postielke to problem nebol.Ono potrebuje citit tvoje bezpecie lahni si k nemu privin si ho pohojdaj troska a mozno zaberie no aj keď je už veľký a rozumček ma vidiim to na našom v takom istom veku.No veľa šťastia.A čo sa sexu týka tiež nieje vždy chut obaja sme vycerpany a je to o tolerancii oboch partnerov.Keď je čas pomilujeme sa 🙂.Takže žiadna tragedia

janickacrazy
16. sep 2016

@anjika42 Najmenší sa nehrá v ohrádke, my totiž žiadnu nemáme, normálne si lozí po dome a hrá sa s hračkami, no ale vieš, ja ho mám tak naučeného, ja si pri nom aj navarím aj upracem počas dna, ked je hore a ked spí tak vegetím na kompe s kávičkou a pohodička. Veru nestojím mu za zadkom stále a nebojím sa žeby si ublížil, zatiaľ sa to nestalo, je zvyknutý.

44janica44
16. sep 2016

@anjika42 vydržať ten rev, je dosť mudry na to aby vedel že ked bude revať tak niekto príde a vyberie ho z tej postieľky, tak prečo by nespustil rev ked vie že dosiahne to čo chce.

alebo mu kúp miesto niečo na uspavanie čo premieta na stenu. aby proste vedel že ide sa spať dam do posielky zakryjem, zapnem uspavanku a odídem a ked reve len to zopakujem - nevyberam on sa naučí že plačom nič nedosiahne

krassotinka
16. sep 2016

Tak nesed na nete ale chod za muzom

simca06022011
16. sep 2016

@anjika42 nechat ho tam a nevyberat ho... teraz sa ide spat a hotovo... ved on skusa, mama vzdy dobehne a vytiahne ho 🙂))) nevytahuj, nechaj nech si ruci ako tur ked chce, len mu kludne povedz ze sa ide spinkat, lahni si aj ty. Inak zaspava vo svojej postielke neskor? nie tak ze zaspi na rukach, vo vasej posteli atd?

cawes
16. sep 2016

Ja si myslim ze muz by ti mal zaplatit opatrovatelku a upratovacku, jedna ti uprace a druha sa ti postara o dieta, jedlo si objednas cez telefon a mas po starostiach. Potom mozes sexovat od rana do vecera. A dufat ze toe dve to zvladnu lebo ty ocividne nezvladas domacnost, dieta, co by si robila ak by si chodila do orace????

anjika42
autor
17. sep 2016

Vy sa mi tu niektoré posmievate, ale to je fakt na nervy - kým zaspí, tak vrieska, ako keby neviem čo, skúšala som to ignorovať - nedá sa, pokiaľ nie som hluchá - ale zaujímavé je, že keď som s ním sama,väčšinou mi zaspí cez deň, keď je doma aj muž, tak nie - keď malého vyberiem z postieľky a nechám ho teda loziť, tak robí aj zle, napríklad babre šnúru od monitoru dychu, aj keď ju zakryjem, potom ho dám na chvíľu do ohrádky, tam narieka, potom zase lozí, oči si pretiera, ale v postieľke zase začne kričať, až kým sa asi tým krikom neunaví, A rada, že ľahnúť si s ním, je super, ale žiaľ na môjho nepomáha, lebo chce loziť, no zároveň si pretiera oči a plače, lebo je unavený.

sorciera24
17. sep 2016

@anjika42 ja ti aj verim,z e mas take deita...ako som pisala, moj druhy prereval 20h z 24 cely prvy rok...doslova, v noci ma muz striedal aspon 2 hodky, aby som sa vyspala.....cely den bol hore a robil rpesne co tvoj, len do toho stale plakal a mrncal.....a to amme este starsieho syna, kt. sa treba tiez venovat, je skola....a aj anpriek tomu sme si system nasli a aj cas na ten sex ci pre seba.......viem, ze je to narocne pri takom dietati.....ale skuste si najst svoj system, kt. by sa aspon ako tak dal zvladat...

anjika42
autor
17. sep 2016

Ja sa fakt obávam, že si zo mňa a muža robí prdel a keď mu napríklad o dva roky niečo nekúpime, bude sa hádzať o zem, takže nechcem ho zvykať, že mu hneď ustúpim, ale ten krik je fakt hrozný. A niekdy zaspí skôr, ako ho stihnem dať do kočíka a potom neviem, či mám ísť na prechádzku, alebo ho nechať spať doma. Zatiaľ to robím tak, že keď zaspí, tak von idem, iba keď musím, ak spí doma, tak po jeho zobudení sa.