Nezvládam materstvo ako prvorodička
joj cakam ako ma tu teraz mnohe zlyncujete, ze naco som chcela dieta ked tu teraz vyplakavam…
mala ma mesiac a pol milujem ju najviac, bola vymodlene dieta.. ale ze to bude taketo narocne som proste necakala.. mali sme skvely zivot s muzom, ja super pracu, hobby, som extrovert, potrebujem byt vonku, chodit mimo domu... ja viem ze je to len obdobie ze sa to zmeni ale ja som taka unavena, psychicky. na spankovy deficit som si uz nejak zvykla… len doma som nonstop lebo mala place vsade inde, nemozem snou nikam ist (a to myslim ze len obchod a zakladne veci, restiku/kaviaren to som uz uplne vylucila) ked vidim ine mamicky ako sedia niekde na obede na kave, dieta spi v kociku, to mi pride uplne nerealne…aa ak mame nieksm ist (lekar) az mi zviera v krku lebo viem ze to zas bude taky cirkus az ju bude napinat z placu… mala ma len kontaktne spanky, sama vobec, 24/7 sa od nej neviem pohnut… hore vydrzi max hodinu takze ja ani nemozem odist z domu nachvilu sa vyvetrat lebo je kojena… doma nic nestiham, muzovi som nevarila odkedy sme doma z porodnice.. mam pocit ze ho zanedbavam lebo sa od malej nevien pohnut.. on tvrdi ze je vsetko v poriadku a ze mame babatko a ze ma potrebuje mala, ale js sa hrozne bojim ze sa vzdialime… a nejaka starostlivost o seba? 0… mate moj obdiv vsetky co mate 2 a viac deti.. myslela som si o sebe teda ze som schopnejsia, necakala som ze budem takto z toho na nervy…
Chcem ta len povzbudit, ono to bude lepsie. A nie, nie vsetky babatka tolko vela placu. My sme mali druheho syna takeho uplakaneho, ja si prveho pol roka velmi hmlisto pamatam. On iba plakal, nepomohlo mu nic. Maly mal reflux grcal nonstop. Neznasal nosic (mala som setrice) v kociku iba plakal, on iba jedol a plakal. Mal 2 cca 15 minutove spanky a zvysok dna iba rev. Ja som skoro skoncila na psychiatrii, toto vediet tak do druheho dietata urcite nejdem. Kojila som ho, postupne som vyradovala mlieko, cukor neskor aj lepok. Ja som sa fakt bala jest ze co tomu dietatu tak strasne vadi. Nepomohli probiotika, masaz bruska. On si fakt prveho pol roka odreval.
Zlepsilo sa to ked mal cca 8-9 mesiacov. Teraz ma 20 mesiacov, stale je narocnejsi a uplakany ale to sa s prvym rokom neda porovnat.
Bude to lepsie, uvidis. Ked malicka bude trochu vacsia najdete si rezim, teraz potrebujes hlavne teba, mamu 🩷
@anonym_b13d38 Nie, sme v zahraničí a kamošky mali svoje malé deti, takže mali čo robiť...Ale prešlo to.
@anonym_28f145 fúúú, tak o to si to mala ťažšie

@anonym_28f145 tak to klobúk dolu! To nebol nikto z rodiny, kto by ti pomohol? Ani kamarátky?
@anonym_b13d38 Nie, sme v zahraničí a kamošky mali svoje malé deti, takže mali čo robiť...Ale prešlo to.