Nízke sebavedomie po pôrode. Ako prekonať posmešky manžela?
Baby je mi to trápne. Muž má kolegu v robote. Ja som pribrata to je pravda som 6 mesiacov po pôrode a mame este aj ďalšie malinké deti. Muž sa mi stále vysmieva, že som tucna. Že jeho muž sa sťažuje na svoju ženu lebo stráca zrak a neviem čo ešte asi aj čo majú v posteli. A on, že si ma predstaviť ako by trtkal so mnou, že ma byt spokojný a tým čo má. Jeho kolega je tiež veľký. Že určite spolu by sme nemohli sexovať. Pritom nemám ani z ďaleka chudého muza ma obrovské brucho. On mi toto stále pripomína a ten kolega je z nášho činžiaku ja sa tak hanbim. Nemám uz na ten sex a ním po tomto ani chuť.
Kto pochopil kto sa na koho stazuje a kto s kym ma trtkat?
Nie je nič asexuálnejšie než primitívny čurák, ktorého máš doma. A nie je nič smutnejšie než žena, ktorá nemá ani trocha sebaúcty.
Kto skym ,kde a ako
Kto je tučný a kto slepí
Bolo tam aj decko spomenuté
@viestta muž autorky by chcel sexovat s nejakou modelkou ale nemá na to, ani postavu ani peniaze ani šarm, doma má ženu ktorú uráža a tá nemá gule aby takého chudáka poslala do pi..
@pribinak vdaka. Jedine co som pochopila je to, ze autorka splodila dieta s debilom... A az teraz ju to zacalo trapit...
Vobec som nepochopila. Akurat mam pocit ze si skolkarka a hadate sa na ihrisku s kamaratmi kto je krajsi
Ja nechápem 😁
Jeho muž?
A keď sa ti muž vysmieva, načo s takým curakom plodis ďalšie deti? To fakt ženy nemáte kúsok sebaúcty?
to co mate doma za cuda? trtkat a ze si tucna?
fuj kde ich hladate, v dakej krcme?
prepac
Tak môj muž má kolegu je to náš sused. Oni sa rozprávali v robote o jeho žene, že má problémy s očami stráca zrak a že majú problém aj v posteli proste sťažoval sa na ňu. Preto mu môj muž povedal či by chcel sexovať radšej s takou ako som ja ( ručnou) že má byť spokojný s jeho ženou ( že je aspoň chudá aj keď prichádza o zrak) Sused je tiez taky chlap ako hora proste pri tele. A môj muž povedal že ja a sused by sme nemohli spolu trtkat lebo dvaja tučný že by mi ho tam ani nemohol vsunúť. Muž sa týmto vykreslil ako najdokonalejši pritom nie je najchudsi a má veľké brucho.
Tvoj prispevok nedava velmi zmysel, ale tvojim problemom nie je brucho ale rozsirovanie genoforndu idiota. Jedine, co je z tvojho uplne jasne, ze buduca generacia jednoduchych muklov je zabezpecena. Miesto aby si rodila idiotovi potomstvo, sa zacni vzdelavat, aby si sa nemusela obklopovat primitivmi.
ty mas muza kokota a sused je kokot tiez. bodka.
podla toho co pises. jednoducho a strucne,
a vlastne co chces od nas pocut?
pardon za nadavky
Autorka, prvý príspevok bol úplná taranina bez hlavy a päty, druhý už aspoň trochu bol jasnejší,ale vychádza z toho len to,že tvoj muž aj sused sú úplní kreteni. Čo ešte chces počuť?
Autorka, prvý príspevok bol úplná taranina bez hlavy a päty, druhý už aspoň trochu bol jasnejší,ale vychádza z toho len to,že tvoj muž aj sused sú úplní kreteni. Čo ešte chces počuť?
@jaskolka len kreteni? 🐷
Akeho si si vybrala, takeho mas. On sa nezmeni, jedine co mozes zmenit je to, ze nebudes s kretenom. Ty schudnut mozes ale on ostane kretenom uz navzdy.
Pre boha autorka... Načo si s takýmto debilom?
Tak a čo teraz chces vlastne
Nie je mi jasne kto, s kým chce alebo nechce, má alebo nemá sexovat a kto ma byt rad, ani kto ma a kto nemá veľké brucho. Ale postavila by som tvojho muža pre zrkadlo a vycislila mu koľko zien túži po sexe s nim. Bol by to krátky zoznam. Možno by bol aj prázdny.
Autorka môžeš mne osobne vysvetliť prečo píšeš
@minenkaa ona si chce len precitat, ze ma muza idiota(slusne povedane). Asi sama sebe nechce verit, musi to pocut od inych
Autorka, a teda co s tym mienis urobit?
Chcem vedieť či moc preháňam keď mi to vadí, muž to bere ako srandu
Tak buď ti to vadí alebo nie
@minenkaa ona si chce len precitat, ze ma muza idiota(slusne povedane). Asi sama sebe nechce verit, musi to pocut od inych
@martinkatinka tak potom je blba hlavne ona ,keď to nevie posúdiť
@minenkaa to nechapeme viacere.
pre mna toto sranda teda naozaj nie je.
Ty mas vediet, ci ti to chrapunske spravanie toho tvojho vadi ci nie. A ked ti to vadi, mas otvorit usta a povedat mu to. Ci bez toho aby o tom rokovalo plenum MK si neschopna rozlisit ci ti to vadi ci nie?
Najväčší a najsmutnejší fakt tu je, že susedova žena prichádza o zrak. To mi je úprimne ľúto a aj to že jej muž je chuj a egoista. A ten tvoj ani nekomentujem
Ty mas vediet, ci ti to chrapunske spravanie toho tvojho vadi ci nie. A ked ti to vadi, mas otvorit usta a povedat mu to. Ci bez toho aby o tom rokovalo plenum MK si neschopna rozlisit ci ti to vadi ci nie?
@viestta neviem co od nas chce pocut. lebo kazda zena co si aspon trocha samu seba vazi, vie, co ma robit.

Bože Dobrý s kým to žiješ? Takéhoto idiota si si vybrala za otca svojich deti?