icon

Nízke sebavedomie po pôrode. Ako prekonať posmešky manžela?

15. jún 2025

Baby je mi to trápne. Muž má kolegu v robote. Ja som pribrata to je pravda som 6 mesiacov po pôrode a mame este aj ďalšie malinké deti. Muž sa mi stále vysmieva, že som tucna. Že jeho muž sa sťažuje na svoju ženu lebo stráca zrak a neviem čo ešte asi aj čo majú v posteli. A on, že si ma predstaviť ako by trtkal so mnou, že ma byt spokojný a tým čo má. Jeho kolega je tiež veľký. Že určite spolu by sme nemohli sexovať. Pritom nemám ani z ďaleka chudého muza ma obrovské brucho. On mi toto stále pripomína a ten kolega je z nášho činžiaku ja sa tak hanbim. Nemám uz na ten sex a ním po tomto ani chuť.

Strana
z3
pribinak
15. jún 2025

Bože Dobrý s kým to žiješ? Takéhoto idiota si si vybrala za otca svojich deti?

viestta
15. jún 2025

Kto pochopil kto sa na koho stazuje a kto s kym ma trtkat?

tatiana288
15. jún 2025

Nie je nič asexuálnejšie než primitívny čurák, ktorého máš doma. A nie je nič smutnejšie než žena, ktorá nemá ani trocha sebaúcty.

pribinak
15. jún 2025
@viestta

Kto pochopil kto sa na koho stazuje a kto s kym ma trtkat?

@viestta muž autorky by chcel sexovat s nejakou modelkou ale nemá na to, ani postavu ani peniaze ani šarm, doma má ženu ktorú uráža a tá nemá gule aby takého chudáka poslala do pi..

minenkaa
15. jún 2025

Kto skym ,kde a ako
Kto je tučný a kto slepí
Bolo tam aj decko spomenuté

viestta
15. jún 2025
@pribinak

@viestta muž autorky by chcel sexovat s nejakou modelkou ale nemá na to, ani postavu ani peniaze ani šarm, doma má ženu ktorú uráža a tá nemá gule aby takého chudáka poslala do pi..

@pribinak vdaka. Jedine co som pochopila je to, ze autorka splodila dieta s debilom... A az teraz ju to zacalo trapit...

pribinak
15. jún 2025
@viestta

@pribinak vdaka. Jedine co som pochopila je to, ze autorka splodila dieta s debilom... A az teraz ju to zacalo trapit...

@viestta bojím sa že tých deti je tam viac

vanilkovazmrzka
15. jún 2025

Vobec som nepochopila. Akurat mam pocit ze si skolkarka a hadate sa na ihrisku s kamaratmi kto je krajsi

lucia13022023
15. jún 2025

Ja nechápem 😁
Jeho muž?
A keď sa ti muž vysmieva, načo s takým curakom plodis ďalšie deti? To fakt ženy nemáte kúsok sebaúcty?

balerina2025
15. jún 2025

to co mate doma za cuda? trtkat a ze si tucna?
fuj kde ich hladate, v dakej krcme?
prepac

autor
15. jún 2025

Tak môj muž má kolegu je to náš sused. Oni sa rozprávali v robote o jeho žene, že má problémy s očami stráca zrak a že majú problém aj v posteli proste sťažoval sa na ňu. Preto mu môj muž povedal či by chcel sexovať radšej s takou ako som ja ( ručnou) že má byť spokojný s jeho ženou ( že je aspoň chudá aj keď prichádza o zrak) Sused je tiez taky chlap ako hora proste pri tele. A môj muž povedal že ja a sused by sme nemohli spolu trtkat lebo dvaja tučný že by mi ho tam ani nemohol vsunúť. Muž sa týmto vykreslil ako najdokonalejši pritom nie je najchudsi a má veľké brucho.

olimuc
15. jún 2025

Tvoj prispevok nedava velmi zmysel, ale tvojim problemom nie je brucho ale rozsirovanie genoforndu idiota. Jedine, co je z tvojho uplne jasne, ze buduca generacia jednoduchych muklov je zabezpecena. Miesto aby si rodila idiotovi potomstvo, sa zacni vzdelavat, aby si sa nemusela obklopovat primitivmi.

balerina2025
15. jún 2025

ty mas muza kokota a sused je kokot tiez. bodka.
podla toho co pises. jednoducho a strucne,
a vlastne co chces od nas pocut?
pardon za nadavky

jaskolka
15. jún 2025

Autorka, prvý príspevok bol úplná taranina bez hlavy a päty, druhý už aspoň trochu bol jasnejší,ale vychádza z toho len to,že tvoj muž aj sused sú úplní kreteni. Čo ešte chces počuť?

balerina2025
15. jún 2025
@jaskolka

Autorka, prvý príspevok bol úplná taranina bez hlavy a päty, druhý už aspoň trochu bol jasnejší,ale vychádza z toho len to,že tvoj muž aj sused sú úplní kreteni. Čo ešte chces počuť?

@jaskolka len kreteni? 🐷

viestta
15. jún 2025

Akeho si si vybrala, takeho mas. On sa nezmeni, jedine co mozes zmenit je to, ze nebudes s kretenom. Ty schudnut mozes ale on ostane kretenom uz navzdy.

lucia13022023
15. jún 2025

Pre boha autorka... Načo si s takýmto debilom?

minenkaa
15. jún 2025

Tak a čo teraz chces vlastne

eviq
15. jún 2025

Nie je mi jasne kto, s kým chce alebo nechce, má alebo nemá sexovat a kto ma byt rad, ani kto ma a kto nemá veľké brucho. Ale postavila by som tvojho muža pre zrkadlo a vycislila mu koľko zien túži po sexe s nim. Bol by to krátky zoznam. Možno by bol aj prázdny.

minenkaa
15. jún 2025

Autorka môžeš mne osobne vysvetliť prečo píšeš

martinkatinka
15. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa ona si chce len precitat, ze ma muza idiota(slusne povedane). Asi sama sebe nechce verit, musi to pocut od inych

tenerifka
15. jún 2025

Autorka, a teda co s tym mienis urobit?

autor
15. jún 2025

Chcem vedieť či moc preháňam keď mi to vadí, muž to bere ako srandu

minenkaa
15. jún 2025

Tak buď ti to vadí alebo nie

minenkaa
15. jún 2025
@martinkatinka

@minenkaa ona si chce len precitat, ze ma muza idiota(slusne povedane). Asi sama sebe nechce verit, musi to pocut od inych

@martinkatinka tak potom je blba hlavne ona ,keď to nevie posúdiť

balerina2025
15. jún 2025
@minenkaa

@minenkaa to nechapeme viacere.

balerina2025
15. jún 2025

pre mna toto sranda teda naozaj nie je.

viestta
15. jún 2025

Ty mas vediet, ci ti to chrapunske spravanie toho tvojho vadi ci nie. A ked ti to vadi, mas otvorit usta a povedat mu to. Ci bez toho aby o tom rokovalo plenum MK si neschopna rozlisit ci ti to vadi ci nie?

kristinka92
15. jún 2025

Najväčší a najsmutnejší fakt tu je, že susedova žena prichádza o zrak. To mi je úprimne ľúto a aj to že jej muž je chuj a egoista. A ten tvoj ani nekomentujem

balerina2025
15. jún 2025
@viestta

Ty mas vediet, ci ti to chrapunske spravanie toho tvojho vadi ci nie. A ked ti to vadi, mas otvorit usta a povedat mu to. Ci bez toho aby o tom rokovalo plenum MK si neschopna rozlisit ci ti to vadi ci nie?

@viestta neviem co od nas chce pocut. lebo kazda zena co si aspon trocha samu seba vazi, vie, co ma robit.

Strana
z3