Nosíte po tehotenstve väčšie čísla topánok?
nie, stale rovnaka velkost
Áno:D zo 40 som šla na 43 a teraz mám 41. Tak som zvedavá,či sa vrátim späť.
nie...vsetko ostalo ako bolo...
Po prvých dvoch sa nič nezmenilo , stale som mala aj počas tehotenstvaaj po ňom 37, po treťom musím kupovať už 38čky...
Nie, ale tesnejsie topanky a tie, co mi boli akurat som neobula. Rovnako ako obvod podprsenky.
Ja ano, o jedno cislo
Áno, nosila som 37 teraz všetko 38.
Ja nie, ale kamarátka mala pôvodnú veľkosť 36, po prvom pôrode 37 a po druhom 38, zostalo jej to.
Nie
No ja som mala tak ze 41 mi vzdy bola ok.
Po tretom porode ale uz 41 sice obujem-tie iste-ale uz je to take menej pohodlne. Zase zohnat vacsiu topanku ozaj umenie. Co by sa mi aj pacili aj cenovo.
Ano o jedno číslo, teraz znovu tehotná dúfam ze sa to nezopakuje 😀
Zatial nosim svoju velkost..uvidime co pride v 8-9 mesiaci.pri starsej som isla do porodnice v muzovych slapkach nic ine som neobula a z 38ky mi ostala 39.
Nie, stále rovnaká Popoluška, aj v tehotenstve aj mimo neho 😁 35-36 pri výške 175 cm 😁😁
Po každom pôrode som šla o číslo vyššie- z 39 na 40 a potom na 41. Vraj je to úplne bežné.
Po prvej dcere nie, po druhom dietati - synovi z 41 na 42, po druhom synovi na 43 ale vratila na 42.
Nie, stále 38! Aj po prvom aj po druhom! Ale moja mama išla z 38 na 41 po dvoch pôrodoch
Ano, z neuplnej 38 uz 39:(
Áno z 36 na 37 aj sesterke o cislo narastla
lol z 38 na 40. po tretom dietati, ked som si kupila prvykrat za zivot drahe tenisky som zistila, ze mam nohu mensiu. Som spat na 38
Fuha vidim ze to vobec nie je ojedinele a musim sa zmierit so 41 tiez 😅 nechcela som tomu verit ze to je mozne
Áno nosím...predtým 39/40 a teraz 41/ 42 .. tiež som ostala prekvapena
Z 37 na 38
Ano.
No ja sa uz musim zmierit so 42, 41 bola moja povodna velkost 😐 V podstate by mi to bolo aj jedno, ale vyber je mensi.
Aj ja zo 40 na 41
ano, pred tym som mala 38.5, co bolo na figu, vsetky lodicky a baleriny sa mi vyzuvali, skoncila som na 39
Par mesiacov po porode zo 40 na 41. Rok po porode mam opat 40.
Áno, o jedno číslo väčšie.
Ja som musela vyhadzat 90% topanok. Zo 41 som sla na 42...

Nie, mne sa chodidlo nezmenilo.