Nosíte po tehotenstve väčšie čísla topánok?
4 pôrody. Pôvodne 38. Teraz väčšia 39 .
U mňa je to spôsobené padnutou klenbou priečkou aj pozdlznou
Ano :D :D nosila som bezne 37 , už cizmy z minulého roka neobujem ani jedny co mam nohy ako vo zveráku...teraz som si kúpila 38 aj to sa mi zdá ze by som zvládla aj 39tky
mne sa tiez zvacsila noha. mam ju chudu uzku ale akokeby dlhsiu a ostalo mi to aj po porode. dokonca sa mi to stalo z 3 porodov 2 x cize tiez mam z 36 teraz 37,5 az 38
sa mi muz smeje ze este par deti a budem mat nohu ako on. ma 45.
Áno mala som 36 a teraz mám 38
Ale mala som veľkú nadváhu pribrala som skoro 50 kg mala som 105 kg to preto váha tlačila na kosti a tie sa rozšírili a teda zväčšilo číslo nohy tak mi dr vysvetlil
Našťastie aspoň ta váha je už ok 50 kg
Ano 😭😭😭😭😭😭😭
Nie, stale rovnaka
Ja mam po dvoch porodoch stale rovnako 39...
U mna sa nic nezmenilo.
Ano.vzdy som msla nohu 39 a teraz mam vsetko 40
Nie,ale ževraj počas života rastu nohy,uší a nos,😉
Ano, mala som 38,5 a teraz mam cistu 39
Ja som po treťom tehotenstve musela kompletne vymeniť botník. Teraz (syn má 6) mi začínajú byť topánky voľnejšie, ale stále nie natoľko, aby mi bolo lepšie menšie číslo.
pri prvom som prešla z 38 na 39 1/3. Pri druhom žiadna zmena
vacsie nie, ale sirsie ano, lodicky som uz neobula, tenisky, cizmy atd. v pohode.
Nie
Zo 41 na 43,5 po troch tehotenstvach.
v obidvoch tehotenstvách o jedno číslo, dokopy som išla z 39 na 41. ale ja som zakaždým veľa pribrala, tak si to vysvetľujem, tie kosti sa proste sploštia tou váhou. Váha išla potom naspäť, ale nohy nie.
Nie, nosila som a nosim 40, ale musim pozerat sirsie modely. Noha sa mi rozcapila 😂
Mne sa tiež noha zväčšila z 37.5 na 38-39.
Ano, z 38/39 mám 40.
Takmer.4 roky po porode a je to stale takto.
O jedno cislo ale 2 roky po porode, sa mi zase vratila na 38 🤣🤣🤣 dokonca som nemohla nosit okuliare do diaľky, zlepšil sa mi zrak. Pol roka po porode, som sa zase vratila k okuliarom. Sranda tieto zmeny v tehotenstve.
Ano. Z 34 na 35 (dokonca uz 36 som si kupovala)🙊
Ano, po prvom mi zacali byt nepohodlne topanky, po druhom vsetko male a nosim o cislo vacsie
Ani ja skm tomu neverila. Nosievala som 38 - 39. Teraz mam 40 -41.
až po 2 porode, z 40 na 41

Mne sa o číslo zväčšili chodidla, ale tak po 3 rokoch sa zasa dali do normalu, takže teraz už nie je žiadny rozdiel