Odcudzenie a podozrenia: Ako riešiť manželovu neveru?
Ahojte, syncek ma 3mesiace a zvykame si jeden na druheho. Je spokojne a dobre babatko, v noci pekne spinka 4-5h. Samozrejme je to zmena co sa tyka nasho manzelstva. Manzel sa mi uz pocas tehotenstva odcudzil, mala som nejake zdravotne problemy. Dlhsie byval v praci, po nej dal sprchu a otocil sa mi chrbtom, prehovorili sme par viet. Sme spolu 10rokov, babatko sme dlhsie planovali, nedarilo sa. Mala som divne predtuchy, manzel zmenil spravanie a ani po porode sa to nezmenilo. Nie som zena co zanedbava svojho muza ale on ma odmietal coraz castejsie, najskor som si myslela, ze to bude zmenou tela, brusko, viac kg navyse. Alebo mi proste nechce ublizit, ked mam komplikacie. No ani po sestonedeli sa ma nedotkne, vahu mam takmer povodnu, staram sa o seba, popri malom aj cvicim. Prislo mi to celkovo divne, ked predtym sme si vedeli uzivat jeden druheho…velakrat som sa s nim o tom snazila rozpravat, co sa deje, vraj nic a je len unaveny z prace a zo syna. Ze nemam prehanat… ale proste zenska intuicia, poznas si muza za 10rokov a vidis, ze nieco nie je ok.
Vcera mi nedalo, ked zaspal pozrela som mu telefon. Mozno ponizujuce, ale nerada som, ked ma niekto klame. Vodi za nos, robi zo mna hlupanu…
Mal tam nejake oplzle spravy od nejakej Moniky, srdiecka, ako si chybaju, ako sa na seba tesia. Ze sa na nu nevie dockat..no humus… bolo tam toho vela, nedosla som vsak odkedy to trva ale je mi z toho na grc…
Kym som ja bola v porodnici, on bol s nou.. a bohvie odkedy to s nou taha.
Dnes po nejakom vychladnuti s nim chcem prehovorit, len neviem co robit. Najradsej by som ho vykopla z domu, rozviedla sa… co by ste podnikli v mojom pripade?
Ja ho na jednej strane lubim, na druhej nenavidim z celeho srdca, ako mohol…kym som ja bola v bolestiach on si uzival, kym som sa ja snazila byt dobrou mamou a manzelkou on to ani nedocenil, lebo uz mal inu. Nechapem, preco. Ked predtym, sme boli stastni, rozumeli sme, lubili sa. 🤷🏻♀️
Ahoj. Si veľmi statočná a ja ti strašne držím palce, dúfam že ste s bábätkom už spokojný 🙏☺️Prosím ťa pekne ako ste doriešili striedavu starostlivosť? Riešim totiž niečo podobné ako ty, mám 4 mesačne bábätko plne dojčené. Prosím ťa o tvoju skúsenosť. Mohla by som ti aj napísať ss,
Ďakujem 🙏
@6leuska16 striedavu? Tu ti s kojenym babatkom nikto neodklepne. 🙂
Takže ako to máte vy prosím ťa...a do kedy to tak je? Veľmi by som bola rada keby si mi mohla napísať ss. Je to pre mňa veľmi dôležité a som rada že som natrafila na tvoj príspevok ❤️
Ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodla a ako sa vám darí?
Ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodla a ako sa vám darí?
@womankc dari sa nam dobre, manzel mi trochu robi problemy a nechce sa rozvadzat, ale u mna je to uz definitivne🙂
a kde býva?
Tak prajem všetko dobré

@klaridka 😀 skoda ze sa neda pouzit a naozaj zjest. Rada by som sa podelila.