icon

Odcudzenie a podozrenia: Ako riešiť manželovu neveru?

4. máj 2024

Ahojte, syncek ma 3mesiace a zvykame si jeden na druheho. Je spokojne a dobre babatko, v noci pekne spinka 4-5h. Samozrejme je to zmena co sa tyka nasho manzelstva. Manzel sa mi uz pocas tehotenstva odcudzil, mala som nejake zdravotne problemy. Dlhsie byval v praci, po nej dal sprchu a otocil sa mi chrbtom, prehovorili sme par viet. Sme spolu 10rokov, babatko sme dlhsie planovali, nedarilo sa. Mala som divne predtuchy, manzel zmenil spravanie a ani po porode sa to nezmenilo. Nie som zena co zanedbava svojho muza ale on ma odmietal coraz castejsie, najskor som si myslela, ze to bude zmenou tela, brusko, viac kg navyse. Alebo mi proste nechce ublizit, ked mam komplikacie. No ani po sestonedeli sa ma nedotkne, vahu mam takmer povodnu, staram sa o seba, popri malom aj cvicim. Prislo mi to celkovo divne, ked predtym sme si vedeli uzivat jeden druheho…velakrat som sa s nim o tom snazila rozpravat, co sa deje, vraj nic a je len unaveny z prace a zo syna. Ze nemam prehanat… ale proste zenska intuicia, poznas si muza za 10rokov a vidis, ze nieco nie je ok.
Vcera mi nedalo, ked zaspal pozrela som mu telefon. Mozno ponizujuce, ale nerada som, ked ma niekto klame. Vodi za nos, robi zo mna hlupanu…
Mal tam nejake oplzle spravy od nejakej Moniky, srdiecka, ako si chybaju, ako sa na seba tesia. Ze sa na nu nevie dockat..no humus… bolo tam toho vela, nedosla som vsak odkedy to trva ale je mi z toho na grc…
Kym som ja bola v porodnici, on bol s nou.. a bohvie odkedy to s nou taha.
Dnes po nejakom vychladnuti s nim chcem prehovorit, len neviem co robit. Najradsej by som ho vykopla z domu, rozviedla sa… co by ste podnikli v mojom pripade?
Ja ho na jednej strane lubim, na druhej nenavidim z celeho srdca, ako mohol…kym som ja bola v bolestiach on si uzival, kym som sa ja snazila byt dobrou mamou a manzelkou on to ani nedocenil, lebo uz mal inu. Nechapem, preco. Ked predtym, sme boli stastni, rozumeli sme, lubili sa. 🤷🏻‍♀️

ema22270
6. máj 2024

Autorka drzim ti palce dnes, ak si sa teda rozhodla urobit si vylet na tu chatu.

autor
6. máj 2024

Rodicom som vcera o tom povedala, oni ma nenutia do nicoho, nedavaju nevyziadane rady a nechavaju rozhodovat sa samu. Mama mi len povedala, ze ona by neodpustila. A ze jej je to velmi luto, lebo sa zdal ferovy a milujuci. Na chate neboli, bola som pozriet. Mozno su u nej, alebo naozaj na sluzobke. Bohvie🤷🏻‍♀️

lasona
6. máj 2024

Už prišiel pánko zo služobky? Daj vedieť ako sa to vyvija

andrea2323
6. máj 2024

Autorka pochybujem ale vyskúšam: nemáte s manželom zapnuté to zdieľanie polohy na telefónoch? To už by bol hlúpy keby hej, ale tak nikdy nevieš 🙈

dariaaa
6. máj 2024

Tak by som ti priala aby to bolo len nedorozumenie.Namiesto tesit sa z maleho a užívať si najkrajšie chvíle v živote pri bábätku,hlavne,keď ste si to priali,musíš teraz riešiť opak.A možno bol naozaj milujúci vďaka tomu,že si zabezpečená a on nemusel riešiť a platiť žiadne bývanie a hypotéky.Ach jaj 🥺

dariaaa
6. máj 2024

@vvrka skončil v sekunde?Nenechaj si radiť z internetu?To mi nedáva zmysel co píšeš.Sa ti to bije dokopy

som_realistka
6. máj 2024

Ahoj, na syna nemusíš byt sama, ved píšeš, že sa oňho vie postarať. Aj keď je to pako, otcom neprestal byt. Môj ex sa paradoxne viac venuje deťom po rozvode ako pred. Len si musíte dohodnúť pravidlá.

klip0
6. máj 2024

Ktovie inak či to tu nečíta aj Monika a pan manžel už vie, že sa mu to prevalilo

autor
6. máj 2024

@andrea2323 nie nemame zdielane polohy.
@som_realistka Jasne, ja by som bola rada, ak by sa mu aj nadalej venoval, to ze zlyhal ako manzel neznamena, ze sa mu budem teraz “mstit” na synovi a zakazovat mu kontakt.
@klip0 🤣to by bola velka zhoda nahod.

oblecenie99
6. máj 2024

Závidím tvoj až stoický pokoj, teda navonok nepôsobíš tak, že by si doma čakala s panvicou v ruke. Absolútne netuším, ako by som na túto situáciu zareagovala ja, som viac hysterický, než racionálny typ osobnosti, najmä v takýchto otázkach.. 🙈 Drž sa

vvrka
6. máj 2024

@maciatkolulu ano, lebo si vybral ju

vvrka
6. máj 2024

@dariaaa comu nerozumies?

autor
6. máj 2024

@oblecenie99 asi mam este popletene hormony z porodu, ze mi to velmi nedochadza. Ale udierat panvicou muza po hlave nebol nikdy moj styl

natiblaskova
6. máj 2024

Znamená to, že nehisterčíš, nevyvadzas ale berieš to kľudne a racionálne. Určite nemyslela reálne, že by si ho mlatila panvicou😁

pet888
6. máj 2024

Vela zien zial zije v domneni,ze maju super vztah,ale to je len ich pohlad,ten druhy to moze vnimat inak a moze byt nespokojny,len nema gule to povedat alebo nevie konunikovat alebo z pohodlnosti tepla domova to neriesi..a caka,kym pride ina princezna a vytiahne ho z toho vztahu..co sa vam zial stalo..u vas cesta naspat uz nie je,nemiluje vas,ste zial prenho len pohodlie..ale super je,ze ste zabezpecena a tak sa viete v zivote zariadit aj bez neho..drzim palce..

mircalla
6. máj 2024

@pet888 To je pomerne trufale tvrdenie, vobec to tak nemusi byt

pet888
6. máj 2024

@mircalla keby ju miluje,tak pocas porodu sa nebude mojkat a nebude si to rozdavat s milenkou,to teda laska nie je🙈A plus podla tych sprav neslo len o sex,ale o intimnejsi vztah,kedze riesili uz aj “papucky”..

dariaaa
6. máj 2024

@vvrka napisala si,ze tvoj vztah skoncil v sekunde.Ty si ho skoncila ty okamzite?Lebo pises,ze si ma vsetko premysliet a s chladnou hlavou sa rozhodovat,s cim suhlasim.Aby si nenechala radit z internetu.Ale aj ty jej radis.Dobre je pytat si rady,dozvies sa viac a niekedy pomozu ukludnit a nekonat rozvazne.Nech sa napíše cokolvek,vzdy na zaver si kazdy autor urobí podla svojho.Niekedy je lepsie pokvakat takto s ludmi ktori si presli podobnym ako rozoberat s rodinou,ked ani nechces,ci si pripravena vyjst s kozou na trh.Aj tebe je lepsie,aj ked to trvalo.Aj mne.Ja akurat lutujem,ze som to neukoncila pri prvom prste hore🤷‍♀️

oblecenie99
6. máj 2024

Autorka, samozrejme som to nemyslela doslova, že by si ho zbila tou panvicou. Len obdivujem už len to, že si vydržala mu nezavolať, klobúk dole. Zajtra vás čaká rozhovor, či? Už by mal byť doma.

mima1608
6. máj 2024

@oblecenie99 toto presne obdivujem aj ja. Ja by som už asi rovno keď by som našla správy urobila cirkus na celý činžiak a s tou panvicou by som ho zrejme aj minimálne ponaháňala po byte 😬

ysseba
6. máj 2024

@oblecenie99 Ešte nie je doma, autorka písala, že sa má vrátiť v stredu

oblecenie99
6. máj 2024

@ysseba Jeeemine, naozaj, zajtra bude len utorok 🫣 mala som minulý tyzden dovolenku, tak som úplne popletená z tých dní

lavender273
6. máj 2024

Ja by som ho privitala doma s novymi papuckami ze ci tie budu dobre do Monikinho hniezdocka.

lululucy
7. máj 2024

Ja by som mu dnes napisala sms, ze Moničke prajem vsetko najlepsie k meninkam a nech si ho necha ako darcek pre nu od teba

gejb
7. máj 2024

Napísala by som dotyčnej " milá Monika, k meninám ti prajem veľa genitalnych bradavic a obrovsku plešinu. Mam pre teba aj darček, je zbaleny aj s kuframi. prídi si pren. PS:zober do auta aj papierové vreckovky lebo mi tu ch*j narieka..
PS2: prosím nevracaj mi ho. Čau. "

puertorico
7. máj 2024

@gejb odpadla som 😂

lorin29
7. máj 2024

@gejb tak toto je top👌😆

dariaaa
7. máj 2024

Vsetky tie,co tu pisete,aby do toho zatiahla aj tu pani,nebudem menovat,,,priat bradavice a kupovat papucky...Autorka je dost rozumna nato,aby neklesla na takú uroven .Ona si to chce vyriesit v ramci slusnosti,aby sa ako zena,clovek dokazala rano pozriet na seba do zrkadla a nezhadzovat sa frustrovanymi komentami.Ak sa rozhodne to s nim ukoncit,nech to urobi ako dospela zena.Zvysok je na tych dvoch,pokial o tom ta pani vobec vie,ze nie je sam.Karma si ich najde.Ona nech odíde zo vztahu s noblesou.A mozno sa rozhodne inak.

aurora33
7. máj 2024

@dariaaa mas pravdu. Tá rada od nemenovanej pani bola absolútne bez úrovne.

dariaaa
7. máj 2024

@aurora33 ja som tu pani,ktoru som nechcela menovat,myslela Moniku,ze ju netreba zatahovat do toho.Ale ano,ani tie nicky co pisali podobne veci netreba.Kazdy nech sa najde