Oddísť zo Slovenska s deťmi?
Kedže situácia sa zhoršuje na Slovensku najmä Zdravotníctvo a školstvo.Chcete odísť do zahraničia z deťmi?
@vendulka80 aj to je názor
@nistika mozes mi napisat, aku vysoku skolu si studovala, a aka je tvoja aktualna pracovna pozicia? Dakujem
@queen_mary samozrejme že nemôžem, hovoria ti niečo osobné údaje?
@nistika 😂 uz mi je jasne ze si vsetko vymyslas.😂 Krava
vravím, trepem vymýšlam Slovensko je najlepšie
@nistika preane som ta odhadla. Socka, ktora na slovensku ledva preliezla. Chodila na nejaku debilnu zdravotku v novych zamkoch, potom sa odstahovala do rakuska kde zbierala rajciny. Teraz asi robi za pasom na pokladni v kitsee. A teraz rozdava na slovenskom fore rozumy. Cista ekonomicka migrantka. Nech sa ti dari 🙂
@queen_mary fakt ale fakt nemáš pravdu, no o tom ťa asi nepresvedčím. nech sa aj tebe darí
@nistika ale mam. 😘 Je to vidiet na tom, ako komunikujes, ty "kod". 😂
@nistika ja sa teda znovu spytam. Si informaticka? Vystudovala si kde? Za odpoved vopred dakujem.
@dskjhfdlkdjhl daj jej cas chvilu, nech vygoogli nejaky odbor adekvátny ☝️😅
@queen_mary no, tak ja som uz dala casu dost, ja som sa toto pytala uz mozno pred hodinou, hladat sa mi to nechce😀
@dskjhfdlkdjhl ale ona neda. Mne napisala, ze je to jej osobny udaj 😁
@nistika no, tak neviem, ale mat strednu zdravotnu a urobit potom napr. skusku z matiky ci uz na VUT, alebo MU, to sa rovna zazraku😉
Vut 😂
@nistika ci mas hospodarsku informatiku na podnikatelke, kde sa iba na informatiku hraju?
@dskjhfdlkdjhl no cize ked to zhrniem okrem praxe 3 dni v tyzdni v nemocnici nema o Slovensku ziadne info. Vsetko len z počutia. Študovala v Brne, netuší ako to chodi u nas na VS a pre stat neodrobila ani euro. Ale vsetko zle zle zle.
@queen_mary
@dskjhfdlkdjhl to by zaujímalo aj mna ako sa dostala do Brna na informatiku, ked ma zdravotnu strednu? Aj gymnazisti mali problem sa tam dostat
vy ste totálne primitívky pardon. vážne. najskôr tu vravíte aké je školstvo super a potom človek nemôže ísť zo zdravotky ani len na vysokú školu v Brne. vážne ste také hlúpe? toto jemoja posledná správa. majte krásny den
@beky1813 doucila sa matiku. Zevraj🤣 Bežný postup🤣skor by som povedala, ze nemala na gympel tak chytro isla na zdravotnú lebo tam nie su prijímačky z matiky a potom sa stal zázrak....

@nistika tak doucit sa na zdravotnej gymnazialnu matiku to chce kumšt. Prepac ale mne prides velmi taka nedospela... očarená Rakúskom ale nic viac.