icon

Oddísť zo Slovenska s deťmi?

michaltat
4. jún 2019

Kedže situácia sa zhoršuje na Slovensku najmä Zdravotníctvo a školstvo.Chcete odísť do zahraničia z deťmi?

beky1813
5. jún 2019

@nistika to ty si myslis, ze sme hlupe a tieto bachorky ti uverime. Musis si lepsie vymyslat, ked sa chces hrat na nieco viac

queen_mary
5. jún 2019

@nistika 😂😂😂😂 dilina

beky1813
5. jún 2019

@vendulka80 tazko 🤣🤣🤣 to by nemala pravopis aky ma, ak by bola taka sikovna, ze sa stihla doucit na prijimacky do Brna

nistika
5. jún 2019

@vendulka80 nie šla som na zdravotku lebo som verila, že to je moje poslanie až kým som sa nestretla s realitou. doučila som sa matematiku nie sama samozrejme doučovanie je nutné ale ak človek chce dá sa

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@nistika Ty si vazne taka hlupa, alebo si myslis, ze tymto prekrucanim faktov niekoho ocaris? Ked skoncis zdravotnu skolu, tak mozes ist studvat do Brna, ale nie informatiku. Keby si skoncila gymnazium, alebo nejaku Murgasku, tak mozes v pohode ist studovat do Brna informatiku a ver, ze by si patrila k tym lepsim. Ale to by si vedela, keby si v tom Brne naozaj studovala.

vendulka80
5. jún 2019

@nistika boze dievca.... keby to bolo poslanie tak to robis aj napriek realite. Tak ako väčšina tych zrúd, ktore si zažila pri svojej bohatej praxi. Mna len vytaca to, ze nevies nic o pomeroch v nijakom odbore ale prezentuješ sa ako odborník na vsetko. Keby si zostala v tej nemocnici, mozno by si mala aj príjemnejšie spomienky. Lenze to chce šikovnosť, inteligenciu a nie vyhovaranie sa na “zážitky”.

nistika
5. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl na to aby si šla do brna potrebuješ maturitu k danému odboru. to treba dorobiť navyše samozrejme. ale dá sa ak sa raz rozhodneš zle dá sa všetko zvrátiť. áno myslím si že ste hlúpe ale nie preto že by ste mi mali uveriť

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@nistika tak zase uz nezavadzaj, az teraz sa zacina pozadovat maturita z matematiky, ked ides na informatiku do Brna. Mna o tom nemusis poucovat, ja to viem uplne presne. Takze jedina, co si tu vymysla, si Ty. A teda ani to Ti nejde, lebo si velmi lahko odhalitelna.

nistika
5. jún 2019

prosim? to mas asi zle info lebo tu matematiku potrebuješ

nistika
5. jún 2019

jaj maturita, ale ja hovorím o maturite k odboru čiže počítače stredoškolské po slovensky povedané. matematiku potrebuješ na príjmačky

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@nistika matematiku potrebujes, ale nemusis z nej mat maturitu, nie vsetci studenti informatiky v Brne maju maturiu z matematiky a boli prijati, samozrejme, ak chces ist bez prijimaciek, tak sa divaju na maturitu z matematiky, okrem ineho. Vies o tom velky prd, tak tu neklam.

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@nistika tu mas napr. FIT VUT
http://www.fit.vutbr.cz/admissions/prijeti.php.cs
Citaj pomaly a pozorne.

maciatkolulu
5. jún 2019

@queen_mary ako prepáč,nech je to ako chce,dosť preháňas a tvoj prejav je dosť,no,ako to napísať😉biedny. Hádať,presviedčať,komunikovať,negovat sa dá aj na úrovni....

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@nistika a tu mas FI na MU
https://www.fi.muni.cz/admission/info-bachelor....
Znovu doporucujem pomaly a pozorne😉

queen_mary
5. jún 2019

@maciatkolulu klud. Ja som sa snazila inteligentnr. Potom som sa jej prisposobila 🙂

gopika
5. jún 2019

@maciatkolulu v tirolsku a áno, ani cent sme neplatili, bez obeda. A v súkromnej sme platili 3€ na hodinu, obed netuším, chodil na doobedie.

beky1813
5. jún 2019

@nistika moj brat ma vystudovanu informatiku v Brne a pidmienky, ake tam su, ledva da ckovek, co sa na to pripravuje 4 roky na gympli, nie niekto zo zdravotnej, co nevie poriadne ani slovencinu

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@beky1813 tam ani tak nejde o prijatie na skolu, ale na to, aby ju dokoncila, na to treba mat dobre zaklady zo SS a kopec dalsich veci, napr. logicke myslenie, ktore sa okrem ineho prejavuje aj tak, ze sa clovek vyjadruje logicky, nemiesa hrusky s jablkami, neprekruca fakty.

beky1813
5. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl to je tiez pravda, u brata v rocniku za prvy semester odišla polka študentov

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@beky1813 kde studoval? Na VUT, ci MU? teda, ak to nie je tajne, lebo vies-pri tych 700 prvakov rocne krat dve fakulty je naozaj problem napisat, kde dotycna studovala, isto by sme ju isli vystopovat😀

beky1813
5. jún 2019
maciatkolulu
5. jún 2019

@queen_mary ja som absolútne kľudná,len mi je smiešne keď sa niekto ide zodrať v hádkach ako sliepocka a naozaj si myslím,že všeobecne ľudia vyššieho IQ sa neprisposobuju a neklesaju na uroven tých nižších😆či ako? Lebo do krav som videla resp.citala príspevok od teba,ale to je jedno. Proste jedna užívatelka prezentuje svoj názor a aj keby študovala na harvarde,alebo to tvrdila si myslím,že to nemôže rozdrazdit takto inteligentnú osobu a apropo,ona má právo na svoj názor😉takže kľud a zapni klímu🤣😂

queen_mary
5. jún 2019

@maciatkolulu boze, macicka, mind your own bussiness 🙂

maciatkolulu
5. jún 2019

@queen_mary tlieskam tvojej schopnosti komunikovať na úrovni😉

maminuska
5. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl zas na druhej strane , môj syn má stavebnú strednú školu , odbor geodézie a kartografie a posledné dva roky sa doučoval matematiku gymnaziálnu a aj fyziku , lebo na strednej škole ju nemal v takom rozsahu . Pretože sa hlásil na vysoké školy kde podmienkou prijatia boli skúšky z matematiky , niekde aj z fyziky , z matematiky aj maturoval.
Taktiež čo sa týka angličtiny , zvolil si variant B 2 kde zmaturoval na jedna .
Ale čo sa dá dobrat matematika zo zdravotnej školy , tak to teda neviem

queen_mary
5. jún 2019

@maciatkolulu dik🙂

maciatkolulu
5. jún 2019

@maciatkolulu inak prezentujes Slovensko a zrazu sa nevieš vyjadriť v rodnom jazyku. Dobreeee🤣😂

queen_mary
5. jún 2019

@maciatkolulu toto je akoze na mna? Wow, si mi dala teraz 🙂

maminuska
5. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl a áno , na gympel sa nedostal , lebo ho chytila fajná puberta na základke a učiť sa bolo tak " trapné " 🙂

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2019

@maminuska co sa tyka tej maturity, ano, verim, ze niektore ju z matiky vyzaduju, ale ak sa budeme bavit o tych dvoch v Brne, tak podmienky prijatia som dala. Jasne, jedna vec su prijimacky, ina potom studium. Na mnohe skoly stacia scio testy, uz od klasickych prijimaciek sa ustupuje. Ale potom pride semester a tam sa ukaze, ako student tu matiku zo strednej skoly vie a tam uz potom niektori pohoria, niektorym zalezi viac a zaplatia si doucko-takto to bolo podla mna aj za nas (myslim, ze som o par rokov starsia ako Ty, celu VS ssom doucovala vzdy niekoho matiku). A ano, chlapci su trochu horsi, poznam viac takych pripadov, ze sa na ZS na to nejako vyprdli, potom im rozum prisiel trochu neskor-ale toto sa da dohnat, ak tam je ten zaklad, ak je na com stavat.