icon

Partner ignoruje bábätko? Ako to riešiť?

17. sep 2024

Ahojte, potrebujem sa vyzalovat a mozno si vypocut aj rady. máme doma 5 tyzdnoveho synceka na ktoreho sme sa obaja velmi tesili.ako sme sa vratili z nemocnice tak to este bolo fajn, priatel spal s nami (2dni až) pomahal mi zarábať mlieko a tak.. potom sa odstahoval do obyvacky, tam uz pomoc skoncila. tyzden maleho ani nechytili, mozno 1x , leboze je malicky a boji sa ze mu ublizi. syn mal 2700g predcasne narodeny o 4 tyzdne. horko tazko som ho donutila prebalit ho a nakrmit. ostali sme zit v spalni. tu mam vsetko co treba, v obyvacke ho nemam ani kam ulozit. ked pride z prace prisaham ze prejde vedla dverí, totalny nezaujem, tak cakam ze si asi ide umyt ruky ale odrazu prejdu 2 hodiny a nikde, ani nekukne dovnutra. vyhovorka je ze sa boji zs ho zobudí a také. malý ma 6 tyzdnov takze uz nie je uplne ako handrová bábika a proste vidim ten nezaujem. pritom on mi hovori ze ho lubi a je hrdý ze ma syna ale ze on sa uz tesi na to ked bude trocha vacsi. ale ja mu zbytocne vysvetlujem ze ten malý uz aj teraz vnima a nebude mat k nemu mozno taky vztah ako ku mne.. trha mi to srdce, piseme si na messengery tak ze on je v druhej izbe a jeho neustala vyhovorka je ze nejde dovnutra lebo pes bude robit cirkus. nasiera sa na mna ked mu tieto veci vycitam, ze neocakavam aby vstaval k nemu ani aby ho krmil a prebalova a kupal ale len aby prisiel za nim aby sa mu prihovaral mojkal ho... toto by mal robit tak ze by to malo byt prirodzene. robim vsetko sama, fakt vsetko (okolo maleho) a ked mi kamoska pise ako sa jej muz krasne stara o ich novorodenca tak mi je dopla
cu. je aj ku mne hrubý, velakrat zvysuje hlas za blbosti, napr. ze som mu nerozumela co povedal a za taketo.. strasne ma to mrzi vsetko, sme spolu rokov.. myslela som si ze to vsetko bude inak vyzerat ze si budeme uzivat spolocne chvile. kazdy sa mi o maleho bije, kto ho bude mat na rukach a kto bude kocikat len on ma v p. ani ho nechytí.

Strana
z2
kiki68
17. sep 2024

Zapojit za kazdu cenu, dieta neni z cukru. Ziadne take, normalne mu povedz, ze musis ist nieco nakupit a nech sa postara. Chlapov treba vycvicit k tomu

jaskolka
17. sep 2024

Ja to tak nechápem celé
Ty bývaš v spálni? On sedí v obývačke?
Prečo si píšete na mesenger, lebo on nejde dnu, ze pes bude robiť cirkus? To je pes zavretý y tebou v spálni, ci co? V obývačke nemáš kde dat dieťa? Gauč, pohovka, podložka, hniezdo, kresielko? Nič z toho nemás?
Normálne mu daj dieťa na ruky, a chod von, alebo do sprchy, hocikde. Keď dojčis, tak predtým nakŕmiť a môžeš ísť.
Povedala si mu, ze ako to vnímaš a cítis?
Keby môj muž sedel 1,5 hodiny v záchode, tak tam prídem a normálne ho vyhodím, dám mu dieťa na ruky a buchnem dverami. Keď ty budeš toto tolerovať, tak o chvíľu nebudeš mať muža, len nejakého spolubývajúceho

kiki68
17. sep 2024

A Ty mu dovolis odist od toho prebalovania? Lebo mojho hned vzali do parady sestricky v porodnici, nez isiel domov 3 x prebaloval. V Rakusku sa s tymi chlapmi neserkaju. Moj bol doma na HO, mal dieta 3 hodiny nez som ja dosla z nemocnice, dieta malo 3 dni. Mne museli hojit dovnutra zapaleny stich. Mna hned za den a pol poslali domov a uz sa nedali ist naspat na hospit. Takze jedine ambulantne. Tam 40 ludi v cakarni, covid vsade. Tak sme rozhodli, ze pojdem bez maleho. Muz to zvladol. Ved si to dieta robil aj on

zmrzlinka2021
17. sep 2024

A ako trávite spoločný čas? Chodíte spolu sedem rokov, čiže mali by ste sa už dobre poznat

ivangeline
17. sep 2024

Ňu aj môj muž vedel so staršími viac. ;D Až okolo 10m… Pri piatom dieťati to je iné. ;)

Strana
z2