Po narodení deti nikam nemôžem ísť, pribrala som a je mi do plaču
Ahojte. Baby popravde som už úplne v keli. Neviem čo si o Tom myslieť. Čo robiť. Som mladá baba. Mám dve detičky. Staršia tá má 6 mladší chlapec má 1. Keď sa mi narodila mala ešte sa to dalo zniesť. Chodila som na strednú. Čiže bola z spolužiakmi a tak. No teraz nemám nikoho. Ako som doma kamarátov nemám žiadnych. Nakoľko bývam z mamou a jej názor je, že matka už kamarátov nemá mať. Má byť doma a starať sa o rodinu. Od rána do večera nikde nemôžem ísť. Maximálne do obchodu. Alebo pre dcéru do škôlky. Inak doma len robím. Okolo domu alebo deti. Nič iné. Nakoľko mám mamku po havárii starám sa aj o ňu. Však teraz už menej lebo už je vporiadku a funguje sama. No ale k veci. Od pôrodu prvej dcérky som tučna. No normálne som fungovala. Chodila bez problémov. No teraz len priberám a priberám. Stále by som spala. Vôbec mi nechutí jesť. Vkuse mi je do plaču. Len film začne a ja revem. Cítim sama na sebe že to ide so mnou dolu vodou. A neviem si dať rady. Čo urobiť aby sa to zmenilo. Neznášam svoje telo. Samu seba. Všetko čo sa týka mňa. Prosím je tu niekto kto niečo také zažil? Kto neodsudzuje a vedel by sa normálne porozprávať. Ja viem som zrelá na psichiatriu.
@petra372016 nie, nieco mas s hormonmi. Skus aj gynekologa, popytaj sa vseobecneho lekara, co a kam ist. Na tvoju mamu nedaj, maj hlavne vlastnu hlavu.

@petra372016 ahoj urcite si daj vysetrit stitnu zlazu a trvaj na tom ak ta vseobecna dr odbije! Ja som po tehu mala taky zapal stitnej zlazy ze az, tiez som bola depkarska a to priberanie z nicoho...