icon

Pomáhajú partneri s bábätkom aj pri kúpeli?

kika541996
9. feb 2024

Ahoj. Pomáha vám manžel s bábätkom? Kúpanie, krmenie , a tak? Alebo to je len čisto ženská práca, ako môj muž vraví😁Môj muž je super, pracuje , stará sa, navarí si ak ja nestíham. Malý má 5mesiacov, a teda dakedy je to naozaj náročne. Obdivujem , a skľanam sa pred všetkými ženami ktoré majú 3 a viac detí, ste hrdinky🌟

Strana
z2
walentina7
Odpoveď bola odstránená
kika541996
autor
9. feb 2024

@crazy_cat_lady toto si vystihla. Vždy povie, že jeho úloha je doniesť domov peniaze, a moja starostlivosť o dieťa, a domácnosť.

crazy_cat_lady
9. feb 2024

@kika541996 toto je taky predpotopny nazor. az ma striasa a hneva zaroven, ze este v dnesnej dobe existuju chlapi, ktori takto premyslaju. ano, kedysi bola taka doba, ze zeny boli doma, pri sporaku a starali sa len o deti a muz chodil do prace a nosil domov peniaze. ale snad uz doba a mentalita trosku pokrocila.. a nastastie sa najde celkom dost chlapov, ktori si s partnerkou/manzelkou urobia dieta/deti s vedomim, ze aj oni su plnohodnotny rodic, rovnako ako zena a podielaju sa na vareni/kupani/prebalovani a celkovo na starostlivosti o dieta/domacnost. bohuzial ale toto ste si mali asi vykomunikovat predtym, kym ste si babo spravili. lebo co bude potom, ako ty nastupis do prace? tiez bude trvat na tom, ze ty sa mas starat o dieta a o domacnost, a este zvladat aj pracu a vsetko okolo?

kika541996
autor
9. feb 2024

@alex49 Áno áno tak ako píšeš tak to aj vraví

thoughtfulweirdo
9. feb 2024

@kika541996 Po prečítaní komentárov sa musím opýtať, prosím ťa, čím ťa tento presvedčil, že je to vhodný partner do života? 🤔
A aby som ti aj odpovedala, u nás neexistuje žiadne pomáhanie, my máme spravodlivo rozdelené všetky povinnosti.

majlo1234
9. feb 2024

@kika541996 nijak extra, kym bol syn babatko. Poznam muzov, co sa podielaju omnoho viac. Ale dost sa mu venoval, nosil ho, ukazoval knizky, uspaval na rukach. Pri kupani asistoval. Ja som dojcil, cize krmenie odpadlo, a prebalovat nechcel, hosvne hovna mu robili problem. Ale on nwmal problem zastat domace prace akekolvek. Proste nebolo to ziadne terno, ale ani taky horor, ako to mate vy 🙂

sim_mi
9. feb 2024

Len jednu otazku si poloz-co budete robit, ak ty skoncis napr v nemocnici?

ankare
9. feb 2024

@kika541996 otecko nepomaha, otecko sa spolupodieľa

evickuska
9. feb 2024

@kika541996 suhlasim 🍀

tamta
10. feb 2024

Co je na starostlivosti o dieťa ženská práca? Je rodič? Je. Tak nech sa stará.

mamutka
8. mar 2024

@kika541996 ja neviem pochopiť, prečo si ženy berú takých ako si si zobrala ty. Za sedem rokov upratal dva krát…. Si normálne slúžka. Alebo teda on nespí v posteli, neumýva sa v kúpeľni, neser….do záchoda, takže nemusí upratať. Staráš sa o babo a ked nestíhas variť, on navarí len sebe? To je fakt kus chu..a, vazne. Neviem kolko deti s ním planujes, ale teda nechápem. Je tu milión tém s otázkou “pomáhal vam muž?” Vsade sa rieši to iste. Ženy by konečne mali začať vychovávať svoje dcéry, aby si uvedomili čo je rovnocenný partner a čo slúžka. Čo je chlap a čo je tupelo

Strana
z2