icon

Pomáhajú vaši partneri s malými deťmi?

5. máj 2025

Pomáhajú vám partneri s deťmi? myslím tým prebaliť, nakŕmiť, pohrať sa atď..mám na myslí malé deti...

Strana
z2
lesiiaoldi
6. máj 2025
@kaca222

@lesiiaoldi máš to tam pekne vysvetlené, prečo ho nepoužiť. Pretože to nie sú deti matky. Sú to spoločné deti.
Vieš si napríklad ty predstaviť, že by si napísala “pomáham manželovi s varením”? Alebo “pomáham manželovi s upratovaním domu”? Či dokonca “pomáham manželovi s deťmi”? Ja pomáham manželovi s faktúrami do jeho práce, lebo tomu nerozumie, on mi môže pomôcť so strihaním nechtov na nohách, keď sa neohnem kvôli bruchu 🤣 ale nedá sa pomáhať s niečím, čo máte robiť obaja

@kaca222 Akože môj muž robí tiež všetko, okrem kojenia🤣, umelé dával tiež..Aale poznám plno domácností, kde to samozrejmosť nie je... Podľa mňa sa to tak hovorí..Že chlap pomáha... Lebo aj tak to nerobia 50/50..Keď je žena doma na MD a chlap pracuje, väčšinu robí aj tak žena. Chlap robí menej, čiže pomáha...

karolinkaaaa005
9. máj 2025

Určite áno 🙂 pomôže aj ich okúpe sám , dá im jesť , vo všetkom vlastne 🙂 chodí aj do práce ale hneď keď príde domov prevezme deti alebo spoločne niečo robíme . Dám mu aj priestor na oddych , potom zas on mne 🙂

17alexis
9. máj 2025

Môj manžel mi vôbec nepomáha, ale na všetkom sa ako manžel a otec spolupodieľa. Či varenie, občas prípadne krmenie - dcéra jedáva väčšinou sama, kúpanie, domácnosť...na všetko sme dvaja.

aliaray1
9. máj 2025

Ano, od zaciatku je to obetavy a laskavy otec a obe dievcata ho zboznuju a cakavaju pri dverach ked odide a tesia sa ked dojde. Cakame tretie. Aj muzi by si uz mohli konecne uvedomit, ze pre dieta je rodic ten, kto sa stara, nekrici, nebije a nebaca. Moj nevie iba kojit. Vraj keby sa dalo, robil by aj to 🤗

majlo1234
19. máj 2025

Nie, urcite sa nejde pretrhnut. S vacsimi detmi mu to ide v pohode, ale s mini som sa srala ja. Ale pri druhej uz aj prebalil, aj nakrmil, aj okupal castejsie.

Strana
z2