icon

Pomáhajú vaši partneri s malými deťmi?

5. máj 2025

Pomáhajú vám partneri s deťmi? myslím tým prebaliť, nakŕmiť, pohrať sa atď..mám na myslí malé deti...

Strana
z2
lesiiaoldi
5. máj 2025

Áno

hopatko
5. máj 2025

Samozrejme, ze ano. To nie je delba prace, ale vychova a starostlivost o spolocne dieta.

biba_18
5. máj 2025

je to aj jeho dieťa - takže áno

viestta
5. máj 2025

Nepomaha ale robi to co treba, pretoze je to aj jeho dieta. Pomahat moze susedovi vymenit gumy na aute, nie matke prebalit jeho dieta.

milanemila
5. máj 2025

Ak by to boli iba moje deti, tak by pomahal. Kedze su to nase spolocne deti, tak sa o ne stara. Samozrejme, ze ked som ja doma, tak vacsina starostlivosti je na mne, ale ked pride z prace/cez vikendy je plnohodnotnym rodicom. Jedine co s detmi nevedel je ich nakojit :D a teda vacsinou mi chystam pre ne oblecenie, lebo to je pre neho spanielska dedina, ze co s cim ako 🤷🏼‍♀️

livsi
5. máj 2025

,,nepomáha,, Vychováva. Prebaluje, dáva papať, zabáva, chodí kočíkovať, uspáva…

januska12323
5. máj 2025

Volá sa to starostlivosť o deti nie pomoc cudzej osobe s cudzími deťmi.

rk123
5. máj 2025

presne ako pisu vyssie, pomahat s vlastnym dietatom?
starame sa o dieta spolocne, sme partneri, rodicia, robime veci spolu.

autor
Autor odpoveď zmazal
hopatko
5. máj 2025

Ale vies, ze tieto povahove crty a jeho schopnosti sa dali lahko odhalit aj pred tym ako ste mali dieta? Kasli na riady, domacnost, objednaj si donasku a oddychuj spolu s dietatom kolko sa da.
A skus normalny rozhovor, ste dospeli ludia...

koniarova
5. máj 2025
@hopatko

Ale vies, ze tieto povahove crty a jeho schopnosti sa dali lahko odhalit aj pred tym ako ste mali dieta? Kasli na riady, domacnost, objednaj si donasku a oddychuj spolu s dietatom kolko sa da.
A skus normalny rozhovor, ste dospeli ludia...

@hopatko keď ho to samého netrkne, obávam sa,že rozhovor nepomôže.

tiezjedna
5. máj 2025

Áno, od narodenia všetkých troch👍

zobaka
5. máj 2025

vsetko robil aj ked rano vstaval do prace aj v noci vstaval

minesasubu
5. máj 2025

ano , muž kupe syna od narodenia napriklad
ja som ho kupala max 5x a to bude mať 3 r
od narodenia sa vie postarať o nášho syna

bielasovicka
5. máj 2025

Načo? Ja som si vždy poradila aj sama, bez pomoci muža. On chodil zarábať, ja som bola doma s deťmi. Čiže som mala kopa času starať sa o deti.

rachel36a
5. máj 2025

Samozrejme....je to aj jeho dieta...

miriamzba
5. máj 2025

Kým som bola na RD/MD, tak iba minimálne, lebo vela robil. Keď som nastupila do roboty, mala som často sluzobky v rámci EÚ, tak vtedy to gro starostlivosti bolo často na ňom. Takže ako sa komu dá.

miska1997
5. máj 2025

Pomáhať? Však je to aj jeho dieťa nie? Ma sa podieľať rovnako a nie pomáhať

kaca222
5. máj 2025

“Pomáhať” je v tomto prípade dosť odveci slovo. Normálne sa stará o dieťa, urobí, čokoľvek treba

tiika
5. máj 2025

Áno, pomáha, stara sa, výchovava, mne je teda jedno, ako to niekto pomenuje. No chápem to v tom zmysle, že sme obaja rodičia a je to naša rodina. Pokial sú s tým obaja spokojní, tak pokojne môže iba pracovať, po práci oddychovať a žena robiť všetko ostatne. No ak s tým nie si spokojná, si unavená, chceš si oddýchnuť, či mat nejaký čas pre seba, je dôležité sa pochopiť a dohodnúť.
Asi aj manžel chce mat postarané o domacnost, niečo navarené, mat príjemnú, pohodovú ženu, mal by byt teda prístupný nejakému rozumnému riešeniu.

luccys
5. máj 2025

Klasická slovenská rodina, žena sa ide zodrať starostlivosťou o "svoje" deti a muž sa tvári, že jeho sa to netýka...jeho deti to asi nie sú. Heh...

babydesire
5. máj 2025

Ano, ale nebolo to hned..najprv sa to musel naucit 😀

susitko
6. máj 2025

ano

andymady
6. máj 2025

Ano, bez problemov.

nafka0483
6. máj 2025

Samozrejme, od narodenia robil a robi vsetko okrem dojcenia (umelym dokrmoval aj on). Ved je to jeho dieta a je rovnaky rodic ako ja.

lenkakravcova
6. máj 2025

Hranie sa vpohode. Kŕmenie závisí aké malé dieťa - dojčiť muž nevie, a prebaľovanie: až keď začali Pampers Pants, čiže ten vyšší vek dojčaťa, dovtedy len v nútenom prípade.

galganka
6. máj 2025

Okrem tvorby mlieka zvládne otec všetko. 🤷‍♀️

lauricka
6. máj 2025

Prečo to nazvať pomáhajú? Normálne sa stará o svoje deti. Od ich narodenia robil všetko, čo aj ja. Narodili sa dvojčatá a zastal všetku prácu. Pekne sme sa striedali. To nie sú deti matky, ktorá sa stará a niekto jej pomáha. To sú deti rodičov, ktorí sa obaja starajú spolu. Zmeňte si optiku.

lesiiaoldi
6. máj 2025
@lauricka

Prečo to nazvať pomáhajú? Normálne sa stará o svoje deti. Od ich narodenia robil všetko, čo aj ja. Narodili sa dvojčatá a zastal všetku prácu. Pekne sme sa striedali. To nie sú deti matky, ktorá sa stará a niekto jej pomáha. To sú deti rodičov, ktorí sa obaja starajú spolu. Zmeňte si optiku.

@lauricka Tak je veľa chlapov, čo nerobí doma nič..Tak slovo pomáhať? Prečo ho nepoužiť...

kaca222
6. máj 2025
@lesiiaoldi

@lauricka Tak je veľa chlapov, čo nerobí doma nič..Tak slovo pomáhať? Prečo ho nepoužiť...

@lesiiaoldi máš to tam pekne vysvetlené, prečo ho nepoužiť. Pretože to nie sú deti matky. Sú to spoločné deti.
Vieš si napríklad ty predstaviť, že by si napísala “pomáham manželovi s varením”? Alebo “pomáham manželovi s upratovaním domu”? Či dokonca “pomáham manželovi s deťmi”? Ja pomáham manželovi s faktúrami do jeho práce, lebo tomu nerozumie, on mi môže pomôcť so strihaním nechtov na nohách, keď sa neohnem kvôli bruchu 🤣 ale nedá sa pomáhať s niečím, čo máte robiť obaja

Strana
z2