Pomáhajú vaši partneri s malými deťmi?
Pomáhajú vám partneri s deťmi? myslím tým prebaliť, nakŕmiť, pohrať sa atď..mám na myslí malé deti...
Samozrejme, ze ano. To nie je delba prace, ale vychova a starostlivost o spolocne dieta.
je to aj jeho dieťa - takže áno
Nepomaha ale robi to co treba, pretoze je to aj jeho dieta. Pomahat moze susedovi vymenit gumy na aute, nie matke prebalit jeho dieta.
Ak by to boli iba moje deti, tak by pomahal. Kedze su to nase spolocne deti, tak sa o ne stara. Samozrejme, ze ked som ja doma, tak vacsina starostlivosti je na mne, ale ked pride z prace/cez vikendy je plnohodnotnym rodicom. Jedine co s detmi nevedel je ich nakojit :D a teda vacsinou mi chystam pre ne oblecenie, lebo to je pre neho spanielska dedina, ze co s cim ako 🤷🏼♀️
,,nepomáha,, Vychováva. Prebaluje, dáva papať, zabáva, chodí kočíkovať, uspáva…
Volá sa to starostlivosť o deti nie pomoc cudzej osobe s cudzími deťmi.
presne ako pisu vyssie, pomahat s vlastnym dietatom?
starame sa o dieta spolocne, sme partneri, rodicia, robime veci spolu.
Ale vies, ze tieto povahove crty a jeho schopnosti sa dali lahko odhalit aj pred tym ako ste mali dieta? Kasli na riady, domacnost, objednaj si donasku a oddychuj spolu s dietatom kolko sa da.
A skus normalny rozhovor, ste dospeli ludia...
Ale vies, ze tieto povahove crty a jeho schopnosti sa dali lahko odhalit aj pred tym ako ste mali dieta? Kasli na riady, domacnost, objednaj si donasku a oddychuj spolu s dietatom kolko sa da.
A skus normalny rozhovor, ste dospeli ludia...
@hopatko keď ho to samého netrkne, obávam sa,že rozhovor nepomôže.
Áno, od narodenia všetkých troch👍
vsetko robil aj ked rano vstaval do prace aj v noci vstaval
ano , muž kupe syna od narodenia napriklad
ja som ho kupala max 5x a to bude mať 3 r
od narodenia sa vie postarať o nášho syna
Načo? Ja som si vždy poradila aj sama, bez pomoci muža. On chodil zarábať, ja som bola doma s deťmi. Čiže som mala kopa času starať sa o deti.
Samozrejme....je to aj jeho dieta...
Kým som bola na RD/MD, tak iba minimálne, lebo vela robil. Keď som nastupila do roboty, mala som často sluzobky v rámci EÚ, tak vtedy to gro starostlivosti bolo často na ňom. Takže ako sa komu dá.
Pomáhať? Však je to aj jeho dieťa nie? Ma sa podieľať rovnako a nie pomáhať
“Pomáhať” je v tomto prípade dosť odveci slovo. Normálne sa stará o dieťa, urobí, čokoľvek treba
Áno, pomáha, stara sa, výchovava, mne je teda jedno, ako to niekto pomenuje. No chápem to v tom zmysle, že sme obaja rodičia a je to naša rodina. Pokial sú s tým obaja spokojní, tak pokojne môže iba pracovať, po práci oddychovať a žena robiť všetko ostatne. No ak s tým nie si spokojná, si unavená, chceš si oddýchnuť, či mat nejaký čas pre seba, je dôležité sa pochopiť a dohodnúť.
Asi aj manžel chce mat postarané o domacnost, niečo navarené, mat príjemnú, pohodovú ženu, mal by byt teda prístupný nejakému rozumnému riešeniu.
Klasická slovenská rodina, žena sa ide zodrať starostlivosťou o "svoje" deti a muž sa tvári, že jeho sa to netýka...jeho deti to asi nie sú. Heh...
Ano, ale nebolo to hned..najprv sa to musel naucit 😀
ano
Ano, bez problemov.
Samozrejme, od narodenia robil a robi vsetko okrem dojcenia (umelym dokrmoval aj on). Ved je to jeho dieta a je rovnaky rodic ako ja.
Hranie sa vpohode. Kŕmenie závisí aké malé dieťa - dojčiť muž nevie, a prebaľovanie: až keď začali Pampers Pants, čiže ten vyšší vek dojčaťa, dovtedy len v nútenom prípade.
Okrem tvorby mlieka zvládne otec všetko. 🤷♀️
Prečo to nazvať pomáhajú? Normálne sa stará o svoje deti. Od ich narodenia robil všetko, čo aj ja. Narodili sa dvojčatá a zastal všetku prácu. Pekne sme sa striedali. To nie sú deti matky, ktorá sa stará a niekto jej pomáha. To sú deti rodičov, ktorí sa obaja starajú spolu. Zmeňte si optiku.
Prečo to nazvať pomáhajú? Normálne sa stará o svoje deti. Od ich narodenia robil všetko, čo aj ja. Narodili sa dvojčatá a zastal všetku prácu. Pekne sme sa striedali. To nie sú deti matky, ktorá sa stará a niekto jej pomáha. To sú deti rodičov, ktorí sa obaja starajú spolu. Zmeňte si optiku.
@lauricka Tak je veľa chlapov, čo nerobí doma nič..Tak slovo pomáhať? Prečo ho nepoužiť...
@lauricka Tak je veľa chlapov, čo nerobí doma nič..Tak slovo pomáhať? Prečo ho nepoužiť...
@lesiiaoldi máš to tam pekne vysvetlené, prečo ho nepoužiť. Pretože to nie sú deti matky. Sú to spoločné deti.
Vieš si napríklad ty predstaviť, že by si napísala “pomáham manželovi s varením”? Alebo “pomáham manželovi s upratovaním domu”? Či dokonca “pomáham manželovi s deťmi”? Ja pomáham manželovi s faktúrami do jeho práce, lebo tomu nerozumie, on mi môže pomôcť so strihaním nechtov na nohách, keď sa neohnem kvôli bruchu 🤣 ale nedá sa pomáhať s niečím, čo máte robiť obaja

Áno