Práca a deti
Ahojte ako by ste riešili takú situáciu? Máte malé děti 4 a 6 ročný chlapci, starší je předškolnak,často bývá chorý, týždeň v škôlke potom už zase nebol tento týždeň celý v škôlke,ja som sama na deti , manžel mi zomrel pred časom, rodičov nemám známych, rodinu, pracovat som začala ,dostala som výpoveď, peniaze chýbajú, ako postupovať? Ďakujem
@elizabet173 no tak mna to caka ked pojdem do prace teraz som este na neplatenej rodicovskej dufam ze nam malu zoberu uz do skolky od septembra a dufam ze cosi dovtedy najdem no som velmi zvedava ci najdem nejaku pracu takze mna toto este caka ,prestahovali sme sa a neviem vobec co budem robit. Rada by som nejaku administrativu plat nieje az taky podstatny pretoze pomoze kazdy prijem len aby som sa zaclenila a aby som sklbila vsetko. Aj sa tesim aj bojim ale chcem samozrejme ist do prace aj ked manzel ke proti ale vidime ze financne sa to neda pokryt.
@elizabet173 no on je skor z tych muzov ze ma chce mat doma aby som sa starala o malicku a o domacnost ale vidi aj sam ze ceny vsetkeho sa zvysuju a vychadza nam to v podstate na chlp nic si neodlozime a sme z toho dost uz na nervy. Nastastie nemame ziadne dlhy ani pozicky co mame to mame aj ked mame malu financnu rezervu nerada z nich beriem ked nam to nevychodi alebo nieco treba surne opravit,kupit. Takze ja zvazujem ze by som isla do prace ale malu nam nezobrali do skolky a presne ako som pisala nemam ju kdedat ja som zo zapadneho slovenska takze rodicia 380km a na vychode nemam nikoho a mala je dost na mna naviazana. Opayrovatelku si tiez nemozem dovolit a ani by som malu moc s cudzou nenechala musela by chodit dlhsie aj somnou aby si zvykali a do domu tiez nechcem cudzieho tak zatial som s nou doma ja.
@elizabet173 Ruku na srdce. Dnes "hrabne" casto uz aj zene a po x rokoch prave ona uz nechce s muzom zit. Prestanu si rozumiet. Ale kam pojde? Z jedneho bezneho platu, ak ona nepracovala, sa dnes dve nehnutelnosti naskrabat nedaju. A co bude robit, ked nepracovala bez praxe, skusenosti a vzdelania? Mozno upratovacku alebo pomocnu silu v kuchyni.

@elizabet173 ludia ludom uz nieje fakt o pomoci ludom ktory to potrebuju, lebo ked vidim tie pribehy, ze su ludia doma bez prace, pritom ako casto sa realita ukaze ako uplne ina, je mi tak isto zle, ze im ludia pomahaju. Mne je luto deti, ktore su v tychto rodinach, rodicia ich maju len na peniaze.