Prečo niektoré ženy rodia jedno dieťa za druhým?
Jedno dieťa za druhým? Do nie príliš vhodných podmienok ? Čo si o tom myslíte prečo to robia ?
@anonym_autor lebo sa im lemram nechce pracovat, napriklad. alebo maju malo skuseneho partnera, co nevie kedy ho ma vytiahnut
vacsinou su to unas 3-4-5detne rodiny , co napr chodia do kostola. tam asi neberu antikoncepciu...ale poznam rodiny, co si robia deti pre peniaze, samozrejme, ze taki sa najlepsie stahuju za hranice 🙂
Moji rodičia pochádzajú z početných rodín, aj nás bolo veľa, ale my máme len po dve a tri deti.
@anonym_970239 niekedy to bolo bezne, nebola ani antikoncepcia 🙂 ze?
@anonym_970239 niekedy to bolo bezne, nebola ani antikoncepcia 🙂 ze?
@anonym_bf3113 Naši chceli mať toľko detí... Nikdy som nemusela užívať antikoncepciu a ani iné antikoncepčné prostriedky.
@anonym_bf3113 Naši chceli mať toľko detí... Nikdy som nemusela užívať antikoncepciu a ani iné antikoncepčné prostriedky.
@anonym_970239 vies, vtedy sa vseobecne rodilo ovela viac nez teraz. porovnavat tvojich rodicov z dnesnou dobou je mimo, uplne.
@anonym_970239 vies, vtedy sa vseobecne rodilo ovela viac nez teraz. porovnavat tvojich rodicov z dnesnou dobou je mimo, uplne.
@anonym_bf3113 Neporovnávam. Len som rozvinula diskusiu, že my sme nešli v tom móde, našich rodičov.
@anonym_autor Ano poznám rodinu Majú 11 detí a krásna nábožensky vychovávaná rodina. Deti sú maximálne slušné, majú vzdelanie všetky a už majú svoje rodiny. JeSu to ukážkové deti. Naozaj keby som ich nepoznala osobne nepíšem. Majú obetavých dobrých rodičov a veľmi súdržná rodina. Deti sú veľmi zodpovedne a vedia sa o seba postarať ukážkovo.
Mne naozaj vždy napadne, že niekto nevie vychovať dobre jedno ,dve a oni jedenásť.
@anonym_2f0efa Džastin is not bad. Me gusta🤓
@enmery Džastin, 🥴 tak to je už iný level. Pamätám si časy, keď fičal Sandokan, alebo Esmeralda. Aj v osadách idú s dobou.
@anonym_autor Lebo maju sex, su plodne a nechrania sa.
ja stretavam len rodiny s 2 deťmi, max 3, len na koniku s mnohodetnymi rodinami
skor na vychode Slovenska asi alebo stred, 4 - 5 detí ...

Moji rodičia pochádzajú z početných rodín, aj nás bolo veľa, ale my máme len po dve a tri deti.