icon

Prečo niektoré ženy rodia jedno dieťa za druhým?

12. okt 2025

Jedno dieťa za druhým? Do nie príliš vhodných podmienok ? Čo si o tom myslíte prečo to robia ?

Strana
z2
anonym_91551e
12. okt 2025

Stale sa neda rodit,kazda zena ma limity.

minenkaa
12. okt 2025

@anonym_autor rodiť môže tak každých deväť mesiacov a nie stále ,aj to som dala, že ostane hneď tehotná ,čo nebýva hneď
Čo sú nevhodne podmienky

anonym_a1706b
12. okt 2025

okrem naších spoluobčanov? poznám ženu ktorá ma 10 detí. podmienky síce nemajú zlé no mám pocit že stále rodí.

ivik4
12. okt 2025

Poznam jednu kt. Ma 8 deti ale podmienky maju vhodne.
A poznam rovnako aj jednu ktora ma 5 deti , asi so 4muzmi a od vsetkych deti odisla. Ked ich mala 4 tak bola aj v telke ako krkavcia matka. Uz neviem o co slo

autor
12. okt 2025

Poznám ženu v našom činžiaku 7deti v malom 3 izbovom byte a stále jej muž zobre pre nich jedlo ale cigaretu má vždy v ruke.

pribinak
12. okt 2025

Poznám…moje spolužiačky, ktoré sú z osady, majú aj 10 deti 😁😁😁 rodia a rodia jak jabloň

anonym_29b4ff
12. okt 2025

tie zeny mozu mat nejaku zataz ci uz fyzicku-chorobu,alebo rodovu, a take maju silnu potrebu rozdelit-vydat zo seba co najviac-im sa po tych porodoch velmi ulavi... fyzicky...odsledovane pripadmi z okolia...oni to vnimaju s takou lahkostou, akokeby sa ich nedotykali ziadne ine tazkosti tohoto sveta...ani buducnost tych deti, postavia na nohy a dalej nech si idu ako vedia...realne pripady...

ak vynechame mnohopocetne krestanske rodiny-napr. na orave...tam je iny motiv aj presvedcenie..

klarissa25
12. okt 2025

Ano poznam u nas jednu rodinu, velmi poboznu, podla mna az moc, maju uz hadam 7 deti, jedno zomrelo, po tom poslednom im povedali ze dalsie tehotenstvo nemusi prezit ani dieta ani matka, a oni aj tak mali dalsie, maximalna nezodpovednost…

anonym_570c11
12. okt 2025

Áno poznám. Kto určuje čo sú vhodné podmienky a čo nie? U nás v rodine nebolo výnimočné mať 8-9 súrodencov. Aj muž má viac súrodencov aj svokor bol 8 detí

anonym_a1f545
12. okt 2025

Poznam. Ide o vysokoskolsky vzdelany par, krestania. 5 deti v 2i byte. Oni kazde dieta beru ako dar a veria, ze nejak bude alebo pan boh pomoze alebo take daco (ja som neveriaca a hlava mi to neberie).

vladuska20
12. okt 2025

No ved aj mne tu pisali,ze rodim ako jablon.Sranda to bolo citat,1strana,ze rodim ako jablon.2strana,preco som sla od rocneho syna do prace.Prakticky sa to vylucovalo,tak si treba vybrat.Deti bolo planovanych 4,lebo obaja pochadzame zo 4deti takze stafeta isla dalej.A nie len u nas,brat ma 4 baby,sestra 4deti,svagor 4deti,dalsi len 2.My mame 5,ale maju 3 detske izby,kruzky,co ich vozime hore dole.Vsetko robime spolu ako rodina.Vzdy je 1 z nas s nimi doma.

inga93
12. okt 2025
snowflakenel
Autor odpoveď zmazal
anonym_3933b2
12. okt 2025

Ano,,poznam,,suseda ma 30 rokov a 6 deti.

anonym_7e77a8
12. okt 2025

@anonym_autor Moji rodičia mali susedov, boli veriaci, on bol lekár, manželka zdrav. sestra a on hrdo zahlásil, že budú mať futbalovú 11tku. Čo na to jeho žena, netuším, ale viem, že už s tromi malými deťmi po sebe bola s nervami v koncoch, bola s nimi väčšinou sama, muž mal služby, kongresy, ... Stále bolo počuť od nich, ako ona kričí, pred dverami mali stále krabice od pizze z donášky. (Ich život, ich rozhodnutie , na mňa by to teda nebolo.) Stretla som ich na výlete asi pred siedmimi rokmi, vtedy mali 6 detí, 5 chlapcov a 1'dievcatko.

anonym_bef090
12. okt 2025

Poznám, boli v Modrom z neba. Strašná háveď. Otec bol alkoholik a násilník, ona hlúpa chudera, ktorá rodila rok čo rok. Zatvorili ho pri čísle sedem, jej prerobili bývanie a kým bol v base, doviedla do ďalšieho druha, prišli ďalšie dve deti a tie staršie zmizli. Vraj išli do reedukačného centra, ďalšie do deckého domova. Dnes už je aj najstarší syn v base, druhá dcéra je prostitútka a rodí pre pestúnske rodiny a jeden syn sa vrátil k matke a robí na dedine bordel. Ostatní neviem.

anonym_65e742
12. okt 2025
@snowflakenel
Odpoveď bola zmazaná

@snowflakenel zabudla si anonym:D

enmery
12. okt 2025

No mne ostal v hlave prípad drogovo závislej, ktorá strčila novorodeniatko do odkvapu a potom zistili, že pred rokom porodila na schodoch bytovky, keď sa ponáhľala do pôrodnice a dieťa spadlo na schody a zabilo sa. Už jej odobrali myslím predtým 6 či 7 detí. A nikto nič, až keď našli to ubohé v ododkvapeTo su veci, ktoré mi hlava fakt neberie.

snowflakenel
12. okt 2025
@anonym_65e742

@snowflakenel zabudla si anonym:D

@anonym_65e742 🙂 asi omylom, aj tak je to jedno , ci nick, ci anonym 🙂🙂🙂

anonym_65e742
12. okt 2025
@snowflakenel

@anonym_65e742 🙂 asi omylom, aj tak je to jedno , ci nick, ci anonym 🙂🙂🙂

@snowflakenel tak asi nie ked si to musela pisat 2x a svoju odpoved si zmazala 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

gregik66
12. okt 2025

Nie, ale chcela by som byt jednou z nich 🙂

vladuska20
12. okt 2025
@anonym_bef090

Poznám, boli v Modrom z neba. Strašná háveď. Otec bol alkoholik a násilník, ona hlúpa chudera, ktorá rodila rok čo rok. Zatvorili ho pri čísle sedem, jej prerobili bývanie a kým bol v base, doviedla do ďalšieho druha, prišli ďalšie dve deti a tie staršie zmizli. Vraj išli do reedukačného centra, ďalšie do deckého domova. Dnes už je aj najstarší syn v base, druhá dcéra je prostitútka a rodí pre pestúnske rodiny a jeden syn sa vrátil k matke a robí na dedine bordel. Ostatní neviem.

@anonym_bef090 strasne,fakt hrozne.Vidime,ze aj deti zle dopadli tymto hrozostrasnym prostredim.A ze si modre z neba,nepreverili situaciu aka tam je,preco sa to deje.

snowflakenel
12. okt 2025
@anonym_65e742

@snowflakenel tak asi nie ked si to musela pisat 2x a svoju odpoved si zmazala 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

@anonym_65e742 no mne je to tak fuk uplne. 🙂
A diskusia je o inom, ak mas potrebu buzerovat, zaloz diskusiu o nickoch a anonymoch 🙂 ci dalsia, co si potrebuje rypnut?

anonym_6d6732
12. okt 2025

Poznám moju bývalú susedu, mali 8 detí. 7 dievčat a 8smy bol chlapec, jej muž strašne chcel chlapca. Ale vyzerá hrozne strhana unavená a aj finančne sú na tom zle.

anonym_65e742
12. okt 2025
@snowflakenel

@anonym_65e742 no mne je to tak fuk uplne. 🙂
A diskusia je o inom, ak mas potrebu buzerovat, zaloz diskusiu o nickoch a anonymoch 🙂 ci dalsia, co si potrebuje rypnut?

@snowflakenel nie, len je mi to vtipne 🙂🙂

snowflakenel
12. okt 2025
@anonym_65e742

@snowflakenel nie, len je mi to vtipne 🙂🙂

@anonym_65e742 no vidis, ja sa zas za anonyma za kazdu cenu nepotrebujem skryt ako Ty. 🙂

anonym_2f0efa
12. okt 2025

Ano, v osadach, pre davky. Ich pravo to robit, tvoja povinnost to platit🍻

anonym_bea264
12. okt 2025

@anonym_autor Áno, spoluobcianky

enmery
12. okt 2025
@anonym_2f0efa

Ano, v osadach, pre davky. Ich pravo to robit, tvoja povinnost to platit🍻

@anonym_2f0efa Džastin is not bad. Me gusta🤓

columbovazena
12. okt 2025
@enmery

No mne ostal v hlave prípad drogovo závislej, ktorá strčila novorodeniatko do odkvapu a potom zistili, že pred rokom porodila na schodoch bytovky, keď sa ponáhľala do pôrodnice a dieťa spadlo na schody a zabilo sa. Už jej odobrali myslím predtým 6 či 7 detí. A nikto nič, až keď našli to ubohé v ododkvapeTo su veci, ktoré mi hlava fakt neberie.

@enmery Strašné

Strana
z2