Prečo si niektoré ženy namýšľajú, že niekto je posadnutý výtvormi ich dieťaťa?
Preco si niektore zeny matky namyslaju, ze kazdy je posadnuty vytvormi ich dietata? Na den ucitelov, na zaciatok skolskeho roka, na konci skolskeho roka, vymyslaju co ich naj dieta vytvori pre ucitelku. Ano ucitelka musi byt taka rada, ked dostane hrncek s fotkou cudzieho dietata. Iste ma taky hrncek najradsej. Ach, zeny spamatajte sa, keby kazde dieta na tieto dni nosilo kresby, vytvorene naramky, vankuse atd., tak ucitelka co s tym ma robit?
Keď som učila, tak toto som zatrhla hneď v zárodku 😅 Povedala som deťom a aj ich rodičom, že budem oveľa radšej, ak mi daju jeden kvietok za celú triedu, keď už teda chcú. Ja proste toto darcekovanie fakt nemusím, nerozumiem tejto "móde" a nechcem ju podporovať. Tiež nenosím kvety mojej lekárke, ani predavačke, ani iným ľuďom. Je to ich práca, za ktorú sú zaplatení, tak, ako aj učiteľka. A tak mi moja trieda vždy dala jednu kyticu a spoločne vyrobili pozdrav a podpísali ho. Bolo to vždy milé, mňa to potešilo, lebo som nemusela vyhadzovať xy somarin a zháňať 10 váz na kvety a deti boli rady, že vlastne to bolo od všetkých, pretože ja som mala v triede aj deti, ktoré boli z rodín, kde nebolo na rožky, nie že na kvety pre učku. A ak niekto už fakt "musel" 😅😁, tak doniesol čokoládu, ktorú sme si pekne krásne podelili všetci v triede. Tak ale to je asi aj o celkových vzťahoch v triede.
Myslim,ze obrazok je uplne ok ak ide o skolkara ci prvacika,... Deti sa takto ucia davat a vyjadruju takto city. No rozne klucenky, vankuse to uz asi nie. Uplne super je kvietok- zvadne - vyhodis.
@tanyag
@simca06022011 ale to je problem, deti sa velmi v skolke porovnavaju. My sme vsetci len drobne sladkosti, v ziadnom extra sacku, ktory hned hodis do kosa. a ucitelkam na konci jeden velky dar a dokonca aj kytica spolocna
@simca06022011 😂😂😂
Mam pocit ze to je len nás slovenský hlúpy zvyk...
Je to milé, vždy to poteší, ale niekto sa potom cíti takto ako táto autorka.

@katulienkax katastrofa...