icon

Môže kritika v anonymných dotazníkoch spôsobiť problém?

19. aug 2026

Pred koncom skolskeho roka ucitelia vyplnili dotaznik. Ak v nom bola kritika moze byt problem?

adri266
19. aug 2026

@anonym_autor A to sa teraz pytas ako vedenie ci ako ucitel?😒

autor
19. aug 2026
@adri266

@anonym_autor A to sa teraz pytas ako vedenie ci ako ucitel?😒

@adri266 vedenie vysledky uz asi pozna. Vies odpovedat na moju otazku?

adri266
19. aug 2026
@anonym_autor

@adri266 vedenie vysledky uz asi pozna. Vies odpovedat na moju otazku?

@anonym_autor Takze sa pytas ako ucitel? Ucis prvy rok? Chapes pointu toho, ze nieco je anonymne?

valria
19. aug 2026

@anonym_autor Boli anonymné. Ak máš svojský, rozpoznateľný štýl vyjadrovania a vedenie je precitlivelé, môžu ťa odhaliť a neskôr dať vypapať;).

autor
19. aug 2026
@adri266

@anonym_autor Takze sa pytas ako ucitel? Ucis prvy rok? Chapes pointu toho, ze nieco je anonymne?

@adri266 @valria tie dotazniky neboli priamo od danej skoly a pytam sa, ci ak sa ucitel zle vyjadril, tak ci bude riesene vedenie?

valria
19. aug 2026
@anonym_autor

@adri266 @valria tie dotazniky neboli priamo od danej skoly a pytam sa, ci ak sa ucitel zle vyjadril, tak ci bude riesene vedenie?

@anonym_autor samozrejme, že boli centrálne, rovnaké pre všetkých, ale riaditeľ vidí odpovede, i keď anonymné.

valria
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor výsledky vidia aj "vyššie" autority, je otázne, aký je postih a konzekvencií. Asi minimálny, keďže o stoličku riaditeľa nebýva boj. (Ktorý blb by to dnes robil...?)🙂

autor
19. aug 2026
@valria

@anonym_autor samozrejme, že boli centrálne, rovnaké pre všetkých, ale riaditeľ vidí odpovede, i keď anonymné.

@valria tak oni poskytnu odpovede vedeniu a vedenie dostane aj sankciu?

valria
19. aug 2026
@anonym_autor

@valria tak oni poskytnu odpovede vedeniu a vedenie dostane aj sankciu?

@anonym_autor To neviem. A ak aj, určite sa s tým nepochvália.

autor
19. aug 2026
@valria

@anonym_autor výsledky vidia aj "vyššie" autority, je otázne, aký je postih a konzekvencií. Asi minimálny, keďže o stoličku riaditeľa nebýva boj. (Ktorý blb by to dnes robil...?)🙂

@valria tak to je pravda, ze to dnes uz skoro nikto nechce robit.

anonym_2dbec2
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie. toto si sa v prispevku nepytal/a
sankcie podla toho, o co ide a ake je to zavazne.

anonym_311e3d
19. aug 2026

@anonym_autor Píšem anonymne - robím v školstve - som klasická učiteľka 2.stupňa ZŠ a tento anonymny dotaznik sme vyplnali koncom juna. Akokolvek nahnevana by som bola na nasu pani riaditelku - co aj som a akokolvek by som bola nahnevana na nasho zastupcu - co nie som, tak tam jednoducho pravdu nenapisem. Lebo si ma vypapkaju a plus ratam, ze riaditelka udeluje odmeny, co je na nasej skole 13. a 14.plat, tak hadam nepojdem sama proti sebe. Tak v dotaznikoch som pekne zaklamala, trvalo mi to odklikat 30 sekund a idem dalej s nahodenym usmevom cislo 24.

anonym_311e3d
19. aug 2026

@anonym_autor Tie dotazniky idu na mesto - myslim a budu ich tam posudzovat, mozno aj veducich pracovnikov sankcionovat, mozno pojdu na koberec. A ano, kazdy mame specificky jazyk. Vedenie skoly si to vie pozret anonymne, ale mozu Ta tam spoznat stylom vyjadrovania, slovna zasoba, slova, ktore pouzivas, terminy, akymi sa vyjadrujes.

anonym_048739
19. aug 2026

To nevies, ze anonymne dotazniky nikdy nie su tak celkom anonymne?

anonym_c31105
19. aug 2026

syn mal niečo podobné v práci , len opačné garde. Študenti sa vyjadrovali na učiteľov. aj keď to bolo anonymné, jasné že spoznali toho najväčšieho kritika.
Anonym neznamená že je ozaj anonym.

autor
19. aug 2026
@anonym_c31105

syn mal niečo podobné v práci , len opačné garde. Študenti sa vyjadrovali na učiteľov. aj keď to bolo anonymné, jasné že spoznali toho najväčšieho kritika.
Anonym neznamená že je ozaj anonym.

@anonym_c31105 isli potom ucitelia na koberec?

anonym_2dbec2
19. aug 2026

Nabudúce to radšej hoď cez AI, nech ti to preformuluje úplne iným štýlom.

anonym_2dbec2
19. aug 2026

Vieš si nastaviť, akým štýlom to chceš — či viac formálne, neformálne, trochu ostrejšie, alebo naopak slušnejšie a jemnejšie.