Môže kritika v anonymných dotazníkoch spôsobiť problém?
Pred koncom skolskeho roka ucitelia vyplnili dotaznik. Ak v nom bola kritika moze byt problem?
@anonym_autor A to sa teraz pytas ako vedenie ci ako ucitel?😒
@adri266 vedenie vysledky uz asi pozna. Vies odpovedat na moju otazku?
@anonym_autor Boli anonymné. Ak máš svojský, rozpoznateľný štýl vyjadrovania a vedenie je precitlivelé, môžu ťa odhaliť a neskôr dať vypapať;).
@anonym_autor výsledky vidia aj "vyššie" autority, je otázne, aký je postih a konzekvencií. Asi minimálny, keďže o stoličku riaditeľa nebýva boj. (Ktorý blb by to dnes robil...?)🙂
@anonym_autor samozrejme, že boli centrálne, rovnaké pre všetkých, ale riaditeľ vidí odpovede, i keď anonymné.
@valria tak oni poskytnu odpovede vedeniu a vedenie dostane aj sankciu?
@anonym_autor výsledky vidia aj "vyššie" autority, je otázne, aký je postih a konzekvencií. Asi minimálny, keďže o stoličku riaditeľa nebýva boj. (Ktorý blb by to dnes robil...?)🙂
@valria tak to je pravda, ze to dnes uz skoro nikto nechce robit.
@anonym_autor Píšem anonymne - robím v školstve - som klasická učiteľka 2.stupňa ZŠ a tento anonymny dotaznik sme vyplnali koncom juna. Akokolvek nahnevana by som bola na nasu pani riaditelku - co aj som a akokolvek by som bola nahnevana na nasho zastupcu - co nie som, tak tam jednoducho pravdu nenapisem. Lebo si ma vypapkaju a plus ratam, ze riaditelka udeluje odmeny, co je na nasej skole 13. a 14.plat, tak hadam nepojdem sama proti sebe. Tak v dotaznikoch som pekne zaklamala, trvalo mi to odklikat 30 sekund a idem dalej s nahodenym usmevom cislo 24.
@anonym_autor Tie dotazniky idu na mesto - myslim a budu ich tam posudzovat, mozno aj veducich pracovnikov sankcionovat, mozno pojdu na koberec. A ano, kazdy mame specificky jazyk. Vedenie skoly si to vie pozret anonymne, ale mozu Ta tam spoznat stylom vyjadrovania, slovna zasoba, slova, ktore pouzivas, terminy, akymi sa vyjadrujes.
To nevies, ze anonymne dotazniky nikdy nie su tak celkom anonymne?
syn mal niečo podobné v práci , len opačné garde. Študenti sa vyjadrovali na učiteľov. aj keď to bolo anonymné, jasné že spoznali toho najväčšieho kritika.
Anonym neznamená že je ozaj anonym.
syn mal niečo podobné v práci , len opačné garde. Študenti sa vyjadrovali na učiteľov. aj keď to bolo anonymné, jasné že spoznali toho najväčšieho kritika.
Anonym neznamená že je ozaj anonym.
@anonym_c31105 isli potom ucitelia na koberec?
Nabudúce to radšej hoď cez AI, nech ti to preformuluje úplne iným štýlom.
Vieš si nastaviť, akým štýlom to chceš — či viac formálne, neformálne, trochu ostrejšie, alebo naopak slušnejšie a jemnejšie.

@anonym_autor A to sa teraz pytas ako vedenie ci ako ucitel?😒