Prečo ste sa rozhodli mať iba jedno dieťa?
Pytam sa na tie zeny, ktore MOZU mat, ale NECHCU viac deti.
Nepiste mi viacrodicky, ze naj darcek pre dieta je mat surodenca a podobne nazory. Dakujem.
Bolestivy porod, fyzicky a psychicky jsem rada ,ze zvladam jedno ,financne zvladnem zabezpecit a jednou vsechno zdedi sama pro sebe
@anonym_autor egoizmus, komfort, vek to je vacsina dovodov
Som necelý mesiac po pôrode a s manželom sme sa zhodli na tom že druhé určite nechceme.. podarilo sa nám po vyše 3 rokoch snaženia a jednom neúspešnom ivf nakoniec prirodzene a úprimne ten stres z celého tehotenstva či bude všetko v poriadku, behanie po vyšetreniach ktoré stáli nemálo peňazí a času.. nehovoriac o extrémne náročnom pôrode ..muž sám povedal že má znovu nechce tak vidieť ako ma videl pri pôrode..po pôrode som bola miestami rada že prejdem na wc.. psychika tiež na tom nebola najlepšie ..a za ďalšie užijeme si malého aj keď bude sám ..a hlavne nebude mať malý problémy pri dedeni lebo človek nikdy nevie ako sa zachovajú súrodenci
Z toho dôvodu, že syn mal byť zdravý ako repa a keď sa narodil,tak sa mi zrútil svet....xy diagnóz a nebudem riskovať,že sa stane ešte niečo horšie....ten pocit viny budem mať do konca života
Som s nervami v koncoch z jedného, dve by som psychicky neuniesla…
Financie, aj priestor v dome (máme menší 3 izbový, takže neviem ako by sme boli 4ia), plus ma počas prvého tehu vyrazili z práce, takže ani nemám nárok na MD a musím ísť pracovať po skončení RD. Keď si znovu odrobím aspoň tie 2-3 roky, tak už budem celkom stará, takže potom už aj vek bude hrať rolu. No proste - máme viacej proti ako za 🫣
@anonym_autor egoizmus, komfort, vek to je vacsina dovodov
@anonym_52f2f1 čo je na tom egoistické
Zeny, dakujem vam. Hned sa citim lepsie. ❤️
@anonym_autor mam jedno dieta, nejtraumatizujucejsie obdobie v zivote, ostala som ako jednorodic, skoro som to nedala
Aj keby som neostala sama, druhe dieta by som nechcela, stacilo
@anonym_autor lebo 🙂 ja som tiež sama a som ok, my sme sa rozhodli že chceme len jedno dieťa🙂
@anonym_autor lebo pôrod bol neznesiteľný, ale teraz po skoro 20 rokoch to ľutujem, že som nenašla spôsob. Ale beriem to tak že to je tak ako má byť

@anonym_autor chcela som druhe ale nerozumieme si s manzelom. Tiez zdravotne problemy (nie s otehotnenim ale take co ovplyvnuju kazdodenny zivot). A teraz uz aj vek.