icon

Priateľ sa nechce rozprávať

30. okt 2021

Ahojte, vďačná by som bola za každú radu
Mám priateľa a mame spolu 12 mesiacneho synčeka. Avšak problém je ten že od kedy sa narodil priateľ mi prestal hovoriť čo i len ľúbim ťa, a na všetko odpovedá neviem.
Nebudem tu rozpisovať milión detailov a možno to budete brat ako banality ale veľmi má to vytáča. Dala som malému jeho priezvisko s tým že sa zoberieme, o svadbe nechce počuť ani slovo, keď spomeniem niečo tak “nenúť má keď nechcem” pritom sa vždy len jednoducho pýtam, bežne denne činnosti pomôže, povenuje sa malému kým ja upracem a navarím. Ale potom už má svoj tablet, futbal/hokej, svoj gauc. Keď spomeniem niečo s vlastným domom tak “nevie, ceny idu hore” žijeme s jeho mamou.
A keď sa čo i len chcem porozprávať o tom všetkom proste “nechaj má, ja sa nechcem rozprávať, zas toto riešiš” ja som strašne citlivá a veľmi má to vždy rozhadze. Tvrdí že nikoho nemá, proste to mu verím lebo stále je doma a v práci tie dni čo pracuje. No som fakt zúfalá čo ďalej.

janinah
•
30. okt 2021

Tak hlavne.ze máte dieťa..s jeho priezviskom...a bývanie u jeho mamy...tu už neskoro radiť

zmrzlinka2021
•
30. okt 2021

Myslim si, ze narodenim dietatka sa odhalila jeho prava tvar a hlavne jeho nechut prijat zodpovednost za teba a za dietatko. Neviem, ci ste babo planovali, ale pravdepodobne nie a pravdepodobne by aj uvital, keby si dobrovolne odisla z jeho zivota. Tak ako sa on sprava, sa urcite nesprava milujuci partner, ktory chce stat pri svojej partnerke a zdielat s nou zivot. Takto, v akej si ty pozicii, mu staci, ze si zbalis caky paky, zbalis dieta a odides z ich domu. Bodaj by som sa mylila, ale z toho co pises mam pocit, ze on s tebou nepocita a snazi sa ta urcitym sposobom zbavit. Pochybujem, ze sa zdielate, denne rozpravate, objimate, smejete, chodite na prechadzky... alebo sa mylim?

annamalaga
•
30. okt 2021

No dievča moje. Si sa nepoučila 😡😡😡😡😡. Achhhhhh tisíc tém tu je. Pokial nemáte vlastne bývanie , tak na dieťa ani nemysli. Žiaľ. A už podľa jeho správania vieš , že ten dom nikdy stavať nebude a ani si ťa nezoberie. Žiaľ. Gauč a hokej prednejší ako frajerka so synom. Možno ešte mama jeho ho môže presvedčiť. Ak ani tá nie, keď sa nespamätá , musíš si život zariadiť sama. Žiaľ.

mabenn
•
30. okt 2021

vlastne byvanie, svadba, dieta...overena postupnost...

sissy27
•
30. okt 2021

No čo, už má všetko čo potrebuje k pohodlnému životu, tak ťa toleruje, to je celé. A nehovor, že ešte pred rokom bol úplne iný - lebo nebol. Keby áno, tak za 9 mesiacov tehotenstva ste mali dosť času sa zosobášiť aj presťahovať od mamičky.

deti95060810
•
30. okt 2021

svadba mala byť pred narodením dieťaťa....teraz ho už nedonútiš...
má pravidelný sex, aj bez sobášneho listu...

janci05
•
30. okt 2021

To je tak, ked chlapec este zmyslanim dieta, ma sam dieta. A u neho plati " dokud mama funí, dobre je mi u ní".

andreatytler
•
31. okt 2021

Nemyslim ze niekoho ma, len je mamickar.
Zacni riesit svoju vlastnu buducnost... odstahovat sa do vlastneho byvania... ak on nechce, daj dieta do jasli, chod do prace a najdi si podnajom pre seba a dieta a jeho postav pred hotovu vec. Bud pojde s vami a bude sa podielat na domacnosti, alebo nech si zije s mamou. Tiem mozes do toho prihodit aj tu svadbu.

wiw8
•
31. okt 2021

No asi nema potrebu riesit co bude, takto mu to asi vyhovuje a to je podla mna ten najvacsi problem. Ze ma komfort, nemusi sa nejako extra starat a zivot proste ide.

kassandra25
•
31. okt 2021

No. Tak si to pocula. Naco ho nutis, ked vidis, ze neni do teba, nema zaujem, nechce si ta brat, nechce sa s tebou dalej viazat a mamka mu uvari a ked treba, ma ju po ruke a vzdy priskoci? To, co ti natrepal predtym, uz jednoducho neplati, ....na vsetko musia byt dvaja