Prijímanie kritiky od kamarátky po narodení dieťaťa
Ahojte.
Prisla som sa sem kus vykecat a podebatovať.Mam male 2 dievčatko,som na nu sama.Som prvorodička,takze viacmenej všetko som sa ucila za pochodu,aj sa učím.Je to úplne iny život,vsak to poznáte 🙂Radosti,sj starosti.
Mám kamarátku, dlhodobo som si myslela ze najlepšiu.V poslednej dobe,ma však poucuje,kritizuje.Nie ze by som nevedela prijať kritiku,ale vzdy to končí tym,ze ona by to vedela a urobila lepšie.
Teraz je tehotná,cca o mesiac rodí.Tiez bude mať prvé dieťa.
Uvediem pár príkladov: ked bola dcérka malinká - daj jej do mlieka krupice medzi prsty, zaspí.Nedavaj jej cumel.Nechaj ju vyrevat.Natri jej ďasná slivovicou ( keď sa jej začali predierať zúbky) Zavinuj ju,preto ti nespí.Ako to ze ti ešte nespí?Nedavaj jej take hryzatko....atd atd....🙄Brala som to tak jednym uchom dnu ,druhym von.Vcera vsak ma trošku zranila citovo.Volali sme si cez videohovor a zhrozila sa,ze v obývačke su vsade hračky,ze som malej davala ja papať polievku s rezancami a ze nepapala sama.Rozpravali sme sa a z nej vyhŕklo: Boháča to mas taký bordel???A preco si jak knedľa?Vsak sme si povedali, že az raz budeme mamičky,tak budeme sa zdravo stravovať, cvičiť.No ja teda budem! Ja to budem mať inak.Moje decko bude samé jesť, odkladať si hračky,položím do postieľky,zhasnem a spať....
Plus ine take situácie ako to bude mať ona....
Priznam sa,,ze som po telefonáte s ňou hneď upratala a ostala som smutná...asi to nezvladam celé...😔
Mate
Zo svojho života som odstránila ľudí ktorí mali neustálu tendenciu riadiť mi život a vnucovať svoje názory. Nikdy mi nebolo lepšie
@betulinka1 jeeej zlaté ❤️💗😃
s jedinym co suhlasim je, ze zavinuj. a tiez by som ju poprosila, nech mi na svojom novoredencovi demonstruje ako to mas teda robit 😀
@jurly no to uz nie je aktuálne a u nás ani nebolo.🙂
@autorka moj nazor, ze ja chcem vychovavat svoje dieta tak dobre ako moji rodicia a u nas v rodine, len dobre spomienky mam..u nas vyplakanie atd a nutenie a vela takych vecich nefunguj v zivote…ale to som ja do vychovy inych aj ked nesuhlasim sa nestaram v duchu si svoje poviem ..voci tebe mnevje tvoja vychova ok v pohode a kamoska ked kritizuje uchom dnu von, ty svoje dieta vedues tak bodka, ona ho bude viest inak ok bodka….
To nie je kamoska,ale zly,toxicky clovek.Ju by som hned odstrihla zo zivota.
@guiseppinka 🤣🤣 ty si bola vždy proti tabuľkovým deťom, ale akosi si pri svojich od toho názoru opustila 🤣🤣🤣
Klídek....ona pochopí časem. U nás to nebyla kamarádka, ale tchýně. Když byla dcera šikovná byla po manželovi, když zlobila tak u nich v rodině nic takového nebylo.....😄
Neboj, jedno je teória a druhé prax. Véd dieťa jej ukáže cestu ;)

Jasne, ze ano. Lebo proste je to ine, ked si sama. Proste nenakúpiš, tak nemas 😉. Dieta je 24/7 ziadne, ze teraz ho postraz ty. Tomu rozumejú len zeny, co su ma deti same. Ja som mala zase velmi zle svedomie z tych jaslí. Maly mal 1,5 roka. Tak som si povedala, ze všetok moj volny cas budem s nim a ten cas mu dam na 100%. Ale napriklad, ked uz mal tak 2,5 roka tak som mu mohla povedat, ze mamku boli hlava, tuto si lazkam a ty sa mozes pri mne hrat alebo teraz si da mamka kavicku na chvíľku. V tomto je doteraz velmi pozorný. To mi raz v skolke hovorila ucitelka, ze započul ako sa druhej sťažovala, ze ju boli hlava. Ze jej povedal, napi sa vody a chvíľku si ľahni. Tu sa budem pri tebe hrat.