icon

Riešenia pre spánkové problémy predčasne narodeného dieťaťa?

2. júl 2024

Ahojte. Možno blbý nadpis, ale úplne vystihuje situáciu. Mame doma čerstvé 4 mesacne predčastniatko. Milujeme ho, sme, samozrejme, za neho vďační. Je úžasný, napreduje, u lekárov zatiaľ všetko v poriadku. Avšak, spánok. Ten je hrozný. V noci spi ledva 6- 7 hodín nie v kuse. Cez deň doobeda hodka, poobede hodka a už nespí. Vstáva okolo 4- 5 ráno, spánok od cca 7-8, ptm od cca 11-12/12,3, ptm niekedy ešte jeden na par minút a už nezaspi. Večer uspavame aj 3- 4 hodiny. Nie a nie zaspať. Ani na rukách, ani v kočiari. Nakoniec nejako zaspí bud v posteli s nami, alebo v kočiari. Už som vyčerpaná, vyflusnuta. Ani chvíľku nemám kľud, lebo keď spi, nemôžem ani splachnut,hneď je hore. Nemôžem nič. Ani variť, lebo troska čímsi buchnem a hneď reve. Ja som hotova. Prosím Vás. Nejaká rada? Áno,je mi jasne, ze sú aj také deti,ale už padám na hubu a úprimne neviem ako dlho to vydržím. Včera zaspal o 11 večer od 4 poobedia. Spal do 4 rána 🤦‍♀️a už nezaspal. Až doobeda. 🤦‍♀️

Strana
z3
katkajurcova
3. júl 2024

A cicka nepomaha uspat ? Ono sa to casom zmeni, tazko povedat kedy, nas to mal podobne cez den, zmenilo sa to v 1.5 roku ale v noci spal dobre. Vydrzat treba, vypomahaj si nejak s manzelom sa striedajte, vyzaduj si pomoc, chlapom take nedochadza automaticky

annaadela
4. júl 2024

Kúp si podušku-páperovú zavinovačku od Marie Kiedronovej a pozri všetky jej príspevky, je na to odborníčka. Nám to pomohlo. Držím palce.

cali2016
4. júl 2024

To je pravdepodobne 4 mesačná regresia.Prešli sme si ňou, bolo to ťažké, ale potom sa spánok upravil.

vilma7
5. júl 2024

Tiež som mala deti čo malo spali, doteraz sa budia v noci a to majú už 5 a 7. Nie každé dieťa spinká dobre. Žiaľ.

dory11
6. júl 2024

Aký máš nosic máš ho správne nastavený možno presne tam je problém prečo nosič nepomáha

michaela567y
8. júl 2024

Necitala som komenty, ale odporúčam ti biely šum. My pri ňom aj spíme, inak ny bola moja dcéra asi iba hore.

Strana
z3