icon

Som menej sexi a viac unavená

4. jún 2025

Nepamatam si, kedy som sa naposledy citila sexi. Nie pre niekoho ineho, ale len pre seba. Rano sa budim dolamana, vlasy v gumičke, kruhy pod ocami su standard. Dni mi utekaju medzi skolkou, nakupom, varenim a nekonecnym „mamiii“. Niekedy sa pozriem do zrkadla a neviem, kam zmizla ta zena, co sa vedela usmiat len tak, obliect si nieco len pre radost a ist von, lebo chcela. Teraz mam pocit, ze len „fungujem“. Menej sexi, viac unavena. A neviem, ci je to len faza… alebo nova verzia mna, na ktoru som si este nezvykla. Som v tom sama? ci aj vy to tak citite

doriiis
4. jún 2025

Každá sa budíme s vlasmi v gumičke a s kruhmi pod očami.Ale čo ti bráni si obliecť niečo iné ako tepláky,osprchovať sa a spraviť si rýchly makeup?

nikushka8
4. jún 2025

Zapriahni do starostlivosti viac muza, krasne sa nahod a vyraz s kamoskami na drink.nie je lepsej psychohygieny. A ano, vacsina pracujucich zien to ma podobne, vkuse na behu,nic poriadne nestihas, v praci plno planov,co porobis doma a ked prides,si vyflusnuta a nevladzes nic.

anjelicek26
4. jún 2025
@doriiis

Každá sa budíme s vlasmi v gumičke a s kruhmi pod očami.Ale čo ti bráni si obliecť niečo iné ako tepláky,osprchovať sa a spraviť si rýchly makeup?

@doriiis presne toto... ten zaklad je 20 minutova akcia v kupelni, viac na to netreba.. staci vstat trosku skor..aspon ja to tak robim.. kym zacne ranny kolotoc, tak ja som uz hotova...

doriiis
4. jún 2025
@anjelicek26

@doriiis presne toto... ten zaklad je 20 minutova akcia v kupelni, viac na to netreba.. staci vstat trosku skor..aspon ja to tak robim.. kym zacne ranny kolotoc, tak ja som uz hotova...

@anjelicek26 ....asi tak.

zuzubb007
4. jún 2025

Každý tak vstáva, ale za 20 minút sa dá zo seba urobiť super ženu 🤣, to je len tvoja lenivosť, sa posnaž a budeš spokojná, každá tak funguje neboj a keď príde do toho práca to zistíš čo sú nestikacky, ale všetko sa dá v hlave nastaviť

dskjhfdlkdjhl
4. jún 2025

Ak mas za sebou prvy rok po RD (skolka a praca), tak je to asi aj normalne, ze si unavena, lebo (a tu zalezi od prace, od pomoci od manzela atd) toto je narocna zmena. Skus si sadnut a premysliet, ako lepsie zorganizovat den. A zarad si tam oddych, resp. nejaky vhodny relax.

biba_18
4. jún 2025

takéto témy by nemali byť anonymné, už ma to nebaví...

autor
4. jún 2025

Ja viem, ze sprcha, spirala a rifle vedia pomoct. Ale o tom som nepisala. Nechyba mi rutina, chyba mi pocit. Nechcem sa len „dat dokopy“ zvonka, chcem sa citit dobre aj vnutri. Sama so sebou. Bez ohladu na to, co mam na sebe a ci mam nalicene oci. Unava sa na mne podpisala, ale nie som len leniva alebo zle zorganizovana. Len mam teraz obdobie, kedy viac davam ako dostavam – a niekedy sa v tom proste stratim.
Nehladam riesenia, skor som len potrebovala dat von, ako sa citim.

cimage
4. jún 2025

Skusila by som cvicenie. Ja ked mam pocit, ze sa uz vsetko vali na mna, tak si vecer zacvicim. Deti pozeraju rozpravku a ja v detskej makam. Cim viac sa doriadim, tym sa potom lepsie citim. Telo zacne produkovat hormony stastia a ja sa hned citim lepsie, dokonca mam viac energie.

evcagabi
4. jún 2025

Ja ta uplne chapem. Minule som si pozerala moje fotky z pred tehotenstva - roka, dvoch, troch. Uprimne? Ja som sa rozplakala, lebo uz v sebe nevidim tu iskru. To nie je o make upe, o vlasoch ci postave. Ja som si uvedomila, ze som uplne stratila samu seba. Uz nie som to vysmiate, bezprostredne, sexi dievca z fotiek, ktoru nerozhodilo uplne nic. A s urcitostou viem, ze mi nepomoze k tomu cvicenie, ani make up ci vlasy, ako som mala vtedy.
Proste ten plamen vo mne zhasol a ja som si dala za ulohu znovu ho v sebe zapalit.

krisbar
8. jún 2025

Tak treba hladat zdroj nabytia. Sport, knihy, zaluby, priatelia, praca, terapia. Vyziadat si pomoc muza, rodiny.

sense
8. jún 2025

Nepíšeš ako staré je dieťa. Či aj pracuješ, čo otec dieťaťa. Ono je to aj o prioritach. Treba do rebríčka dôležitých zaradiť hlavne aj seba , až potom dieťa, muža, domácnosť

malary
9. jún 2025

To sú také obdobia. A ide človek niekedy za hranice svojich možností. Nájsť čas na vhodný oddych. A to je super ťažké

dalyn
24. jún 2025

Odovzdaj dieta/ deti muzovi a vyraz s kamoskou na wellness, oddychni si, zrelaxuj, do tasky si hod pekne saty, po wellnesse sa vyobliekaj a vyrazte do kina/ na disko/ na vinko- kamkolvek. Po istom case ak mas dat komu zavarovat deti/ dieta vyraz s partnerom.

erikreset
28. aug 2025

@anonym_autor ahoj zdravim ta. Zmenil sa pomer nervov a hormonov preto sa inac citis. Mas disbalans v tele. Ked to clovek nevie opravit tak sa to nezmeni. Telo funguje na chemickych procesoch. Uz podla tych par opisov sa da precitat ako je tvoje telo teraz nadstavena a ako ma byt. Je to komplexna tema kt sa musi riesit postupne. Pekny den nech sa dari