icon

Som veľmi naviazaná na štvorročné dieťa

27. máj 2021

Co s tym robit? Drobec ma 4 roky a este nikam s manzelom sme neboli iba s nim. Par x sme skusali ale to aa nedalo mne islo srdce puknut co s nim je ☹

martinoocka
28. máj 2021

Máte pravdu píše dookola to isté a úplne odveci reaguje , nie na to čo jej bolo napísané , strata času

autor
28. máj 2021

@petricka1984 asi mate malo sexu 🤭🤭

viestta
Odpoveď bola odstránená
ktochytavzite
28. máj 2021

a co mate obaja rodicua po 40,ze uz dalsie nwbude a nedoprajete mu surodenca?Ved chudak dieta zit v takehto prehnanej laske,tak mu adoptujtevak uz vy nemozte mat dalaie deti a nebudes taka vynervivana,inak to je hrozne mame v susedatve tiez jedinaka a mala uz chodi fo 1 triedy a mama stake za nou aj na ukici,bezoecnej ze nema kde odost,ostatne deti mladsie same vonku a ona jemu stale za zadkom,toto tieto deti otras vychova za mna nesamostatne,ako mne je luto tych deti ale aj rodicov.

1gabriela13
28. máj 2021

Tak to je extrém. Ja sa zas neviem dočkať kedy mi dcéra prespi Cely víkend u starych rodičov😅a ja sa môžem ísť niekam zabaviť. Práca alebo ľudia ti nechýbajú? Ved mne už po pol roku na materskej extrémne chýbali sociálne kontakty. Aj ja sa bojím o dcéru ale zas to nie je moje vlastníctvo. Raz ho musís pustiť do sveta. Na tvojom mieste v hľadám odbornú pomoc nech mi s tým pomôžu. Prečo ho nedáš do škôlky? 4 ročne dieťa by sa už malo socializovat. A škôlka nie je za trest. Bude tam mat kamošov, kamošky a určite to pre neho len prospeje.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ktochytavzite
28. máj 2021

a inak prepac okrem toho ze si aj sebecka dat decki surodenca si zda sa aj leniva,ved uz by si mala byt v robite nie doma na urade prace,ci?Ale tk nasla si si prachacq asi si taky typ zeny ,pohodlna

eva112014
28. máj 2021

Autorka, založila si tému:" som veľmi naviazaná na 4 ročné dieťa, čo s tým robiť?"
Našla si v tej diskusii odpoveď?
Ženy ti radili, ďalšie dieťa. Ty sa pohrávaš aspoň už touto myšlienkou. Tvoj syn bude mať väčšiu voľnosť a ty budeš mať tam bábätko. On už bude asi v Montessori škôlke. Pohne sa to celé (tá tvoja fixácia) nejakým smerom konečne. A keby sa narodil náhodou chlapec, tak by som ti dopriala jednoznačne, že 3 dieťa.

A inak si veľmi tvrdohlavá žena. Ty si tvrdo ideš za svojím názorom.

krabica22
28. máj 2021

@ktochytavzite normalne zasnem, ze ked neda decku surodenca je sebecka???? Akoze nikoho nenapadlo, ze...co ak nemoze. A ked nechce tak je sebecka? To je povinnost, ci ako??? A to,ze nepracuje je leniva???? Ani ja nepracujem a nie som na urade prace, a keby som aj bola tak??? Ver tomu, ze za den sa 3x viac nabeham ako ty. A odkial vies, ze ona sama uz nebola poriadne zabezpecena, predtym ako si nasla prachaca.

ibrunova
28. máj 2021

@viestta 😂 Čo je CJDZ?

krabica22
28. máj 2021

@misinka26 myslim,ze autorka si to cele uvedomuje. Nerozumiem ale blbym komentarom o lenivosti, prachacovi a to,ze to dieta je chudatko.

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
28. máj 2021

@viestta 😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
28. máj 2021

@viestta preboha, ono to fakt existuje 😂 ja že si to len tak napísala 😁

autor
28. máj 2021

@ktochytavzite nie som leniva. Staram sa o domacnosť.

autor
28. máj 2021

@ibrunova narozdiel od matiek kt podla toho detom nedavaju podla CJZD tak je to ovela vyzivnejsie a lepsie pre zdravie ako cukor. Treba si webinar zaplatit a ptm kritizovat mne dal velmi vela

vrabcek15
28. máj 2021

@misinka26 môžem sa spýtať,to ho chodila naozaj večer zakrývať, či to je iba nadnesene povedané...si to nejak neviem predstaviť, že by svokra vbehla do spálne a zakryla muža...by ma kleplo keby sa preberiem a ona tam...🙄

mandarinka555
28. máj 2021

A potom sa niektoré ženy čudujú, že majú mužov tzv. "mamin cecok" , s neprestrihnutou pupočnou šnúrou...a nariekajú, že sto krát denne telefonuje s "mamičkou" a po robote sa chodí napapať ku mamičke....A ony robia to isté svojim synom 😂

mandarinka555
28. máj 2021

Myslím, že to skôr ty nemáš sex žiadny :( Diskusia na 8 stán a ty si ani slovkom nespomenula muža...Alebo je to tvoja "kreditka" ? Oslík, otras sa ? Dieťa spí medzi vami, že ? Ak tvoj muž ešte nemá milenku, tak čoskoro ju mať bude.... Milá pani, smer psychiater, lebo už včera bolo neskoro....

autor
29. máj 2021

@mandarinka555 tak mi vysvetli preco by mal may milenku? Co mam spominat muza? Nie je oslik otras sa. Za to ze vy musite makat ja nemozem. Maly spi v izbe ale mame tam kameru keby nieco

autor
29. máj 2021

@krabica22 asi je trz povinnost mat 2 deti. Nie som sebecka jednoducho jedno a staci

elizabet173
29. máj 2021

je super, že ti nie je jedno, čo tvoje dieťa konzumuje, lebo minimálne polovici rodičov to žiaľ jedno je. Ale ak sa budeš úplne vyhýbať sladkostiam, najneskôr v škole bude tvoje dieťa meniť svoju zdravú desiatu za croissanty alebo nutellový rožok spolužiaka, mám švagrinú učiteľku na ZŠ, tá má takéto skúsenosti. Tiež som nedovolila babkám, aby k nám vláčili cukríky, lízatká a keksíky, ale kvalitnú čokoládu, alebo koláč, ktorý som piekla, či sem tam zmrzlinu prečo nie. Potom na rodinnej oslave, svadbe si dal jeden zákusok alebo nejaký sladký nezmysel z candy baru a vybavené, deti, ktorým boli sladkosti odopierané úplne, sa sladkým ládovali, až som myslela, že sa dogrcajú.

ktochytavzite
29. máj 2021

a co?to robia aj ine zeny,okrem toho maju aj 3derina nesedianrok na zasku ale chidia do roboty.

ktochytavzite
29. máj 2021

@krabica22 je sebecka,ona nechce mat druhe dieta lebo ona by to nezvladla,nie dieta,pise o tom uz,cize tak,za mna chudak dieta ozaj prichadza o surodenca ,ale tak co ked je nan naviazana bude z neho mamin cecok do dospelosti.A bude kedze onej puka sedce byt 5' bez neho.

ktochytavzite
29. máj 2021

bolo tvoje dieta uz niekey s tebou v potravinach?

elizabet173
29. máj 2021

@ktochytavzite to nie je smerodatné, moje dieťa so mnou do potravín chodilo, ale keďže som domov nekupovala cukríky, lízatká, keksíky, croissanty, nutellu, džúsiky a podobné blbosti, tak po tom nesiahalo, nepoznalo to. Nie som ani náhodou biomatka, len som nevidela dôvod, prečo by sa malo malé dieťa do troch štyroch rokov ládovať somarinami. Doma urobený koláč, šľahaný tvaroh a pod. sme samozrejme mali. Aj stravu úplne bežnú, možno viac zeleniny, strukovín, ako je zvykom, inak viac menej klasika.

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená