Som zlá mama?
Ahojte idem sa trošku vyrozprávať mám doma syna byvam s rodicmi otec dietata o neho nejaví záujem už od brucha. Tak som sa vrátila k rodicom. Malého miluju to vidím ale ku mne to už je iné.. mala som povolené vychádzky raz za mesiac ísť vypnut vecer von hlavu s babami na disku. Nechodím inak nikde stále som doma so synom alebo niekde chodime spolu aj s mojim bratom malym. Vždy sa snažím zobrala som ich na dovolenku deti proste snažím sa byt dobrá mama aj sestra. Naposledy som sa dosť opila priznávam po mesiaci vychádzky ale je pravda že toho bolo na mňa veľa 24/7 len dieťa prať upratať žiadna kamoska kamosi nič leno nikto z nich nemá deti čiže nonstop len sama kolobeh narocky mi zavolala že mám prísť domov z vychádzky o 21:00 že nemám byt s kamarátom mala som byt s kamarátkou že ona mi strážiť decko nebude ale toto býva väčšinou vždy keď niekde idem že dostanem len výčitky že som zla matka že som hanba rodiny a podobne.. keď na malého zakricim lebo ma niekedy neposlucha je hyperaktivny tak mi povie že vidno že ho nemám rada keď sa k nemu tak správam všetko čo urobím aj doma je zle keď aj navarim tak nie že super ale že malo proste stále niečo.. necitim žiadnu oporu lásku nič minule som si musela pýtať objatie lebo žiadnu poznoenost nedostanem áno maly ma všetko po finančnej stránke od mojich rodičov aj od lasky ale ja som stále zla a poslednú dobu sa začala trpieť úzkostnými stavmi keď poviem že som unavena ma vysmeje že sa len ľutujem že z čoho mám byt že smola každá matka to tak ma pritom ja som u svojej babky od 3 bola každý gikend nemozem nikde ísť prespať musím byt len v okoli a do 4:00 doma a to fakt idem len raz za mesiac inak si bežne nedám ani pivo pri malom naposledy som sa ospravedlnila že som proste neprišla o tej 21:00 ale ja som vedela že aj keby prídem zas po mne len zjape že nemozem normálne ísť von prvý krát som sa zabudla spýtať po 3 eokoch že či je všetko ok už som to mala na tanieri že sa nezaujímal o dieťa len o seba som vyhorena nemám nikoho nemám kde ísť… ja aj keby idem s malym niekde tak aj to som ožran že budeme piť kade tade pritom to tak neni…tiež musím vypnut hlavu inak sa zbláznim..som len p*ca v*ebana hnusná mater alkoholik ozran hanba rodiny a že kosim staram sa o všetko je moja povinnosť pochvala neviem ani čo je… stále mám na iciach že soˇ prišla kotna domov… a ona ma zobrala.. keď poviem že pôjdeme prespať ku kamarátovi tak že sa mám zbaliť rovno a odísť a že lutuje môjho syna že ma takú mater neschopnu keď ho vyhresim malého tak ma zbije leno tak jemu to vravía a on ma potom tak vníma.. a ja toto píšem so slzami v očiach a len chcem aby som bola pre niekoho dobrá.. fakt som zla mama? Že si dovolím ísť raz za mesiac na zabavu s babami? A na druhý deň vstávam normálne s ním a fungujem?…to som fakt taký odpad…
@cyberk kupujem si sama všetko 🙂
@anonym_autor kupujes si vsetko pre seba a dieta? Platis rodicom za najom a podielas sa na poplatkoch za vodu kurenie elektrinu atd?
@anonym_aea111 nechápete nie pochváli za moje dieťa preboha ale tiež neni moja povinnosť sa starat o 5 ročného brata! A musím!
@anonym_autor jak musis? jak oni musia o tvoje? :D
tebe to pride normalka ked sa tebe niekto stara o dieta ale ked to mas robit ty, tak mas za to dostat vyznamenanie? ved tebe sa pomaha, pomoz aj ty…boze
@simona20201309 mám príjem 700 eur platim si veci sama keďže poberám ešte rodicovsky plus nejaké brigády keďže maly môže byt v skolke zatiaľ len do 11:30 mňa nikto nežičí
@anonym_autor
Mne by veľmi zaujímala verzia tvojich rodičov. Urc8te ta nevydedili preto ze sa nechceš starať o ich dieťa. Tvoje vyjadrenia ťažko brať vážne pretonsi myslím ze je to cele úplne inak
@cyberk kupujem si sama všetko 🙂
@anonym_autor ak mas sama na vsetko, tak nechapem co tam robis
@cyberk hovoríš mi z duše...
Vraj toxicky rodicia 🙈
Dcerenka si zvykla že nepotrebuje ani prácu, má nakúpené, postarané a ešte sa jej nepáči že si nemôže lietať po diskotékach,,len 1x za mesiac" .... !!!
@anonym_autor ja by som volila miernejšie slová ale s tvojimi rodičmi plne súhlasím...
@simona20201309 btw teraz pozeram na tvoj nick-stara znama psychopatka - clovek bez stipky empatie .. ciste zlo .. teba tu uz pozna snad kazda... chory clovek
@anonym_autor
Mne by veľmi zaujímala verzia tvojich rodičov. Urc8te ta nevydedili preto ze sa nechceš starať o ich dieťa. Tvoje vyjadrenia ťažko brať vážne pretonsi myslím ze je to cele úplne inak
@simona20201309 s mojou mamou sa nikto nebaví ale nejdem to riešiť ani
@haley7897 už som raz odišla ako dospela s priatelom a zakázali mi všetkých a vydedili ma lebo som sa nechcela starat doma o jej dieťa… nejak sa to so mnou vlečie a celý život mi všetko vykrikujú
@anonym_autor toto sa ľahšie povie ako praktikuje ale; niekedy si musíme uzavrieť isté vzťahy vo vlastnej réžii. Nie vždy dostaneme pochopenie od druhých, ze nam ublížili a ešte zriedkavejšie nápravu. Skús sa oslobodiť od očakávaní, ze zbadajú ako zle sa k tebe správajú a sustred sa len na teba a syna. Vyuzi docasne ich stráženie a nájdi si prácu, skolku, bývanie. A ktovie, možno časom, s odstupom sa vzťahy upravia.
@anonym_autor ak mas sama na vsetko, tak nechapem co tam robis
@anonym_aea111 nedokazem zo 700 zaplatiť najom
@simona20201309 s mojou mamou sa nikto nebaví ale nejdem to riešiť ani
@anonym_autor jasne, vsetci su zli len ty si neviniatko..vsade su zle vztahy, dusno, nejake problemy, nikto nevravi ze si zla matka, ale podla toho co tu vsetko pises, si urcite nevdacna dcera
@anonym_autor mas vybavene výživné na syna? Pripadne náhradné?
@simona20201309 jej rodicia asi na stare kolena nasekali dalsie decko o kt sa mlada stara .. stara sa popritom aj o svoje ..a este ma zakaz vychadzok ako pubertiak ..ale za to rodicia si lobzuju kade tade a o decko sa stara mlada- ak suhlasis s vychovou tych "rodicov" si rovnakypsychopat ... ano mlada ma dieta a je slobodna matka odkazana byvatt s krkavcou mamaou -ale to neznamena,ze z nej bude novodoba "popoluska",.. aj ked sa odstahuje zacne sa starat o seba a dieta -jej mame to stacit nebude alebo ob=na je toxicka osoba
@anonym_ed61f3 prečo si myslíš ze ,,na staré kolena"? Kľudne ho mohli mať aj v 40tke - jej rodicia majú strechu nad hlavou, prácu, tak to ze im občas postrazi dieťa dcéra ktoru prichylili aj s jej deckom je hádam úplne e normálne- aj ona chce aby strážili to jej keď chce ísť chlastat do mesta a sexovať s frajermi.
Ty si robíš názor podľa tvojho uváženia ja podľa svojho.
Nevidím to na toxických rodičov ale na nezodpovednu nezrelu zensku
@anonym_autor tak potom bud rada, ze kde mas so svojim dietatom zit, a miesto diskusii na internete s ludmi, ktorych nepoznas, skus sa porozpravat s vlastnou matkou, a skus si to otocit, kebyze tvoje nevdacne dieta, si nie len nevazi ze si vychovala jeho ale este vychovavas jeho dieta - tvoje vnuca
Miesto dohadovania o strážení dieťaťa na to, aby si sa mohla ísť opiť dohodni stráženie dieťaťa na dobu, keď pôjdeš do práce. Výhovorky, že sa nedá pracovať od - do sú blbosť. Máš okolo seba ľudí, ktorí sú ti ochotní pomôcť. To len ty si trošken nevyzreta
@simona20201309 btw teraz pozeram na tvoj nick-stara znama psychopatka - clovek bez stipky empatie .. ciste zlo .. teba tu uz pozna snad kazda... chory clovek
@anonym_ed61f3 😅😅😅😘
Miesto dohadovania o strážení dieťaťa na to, aby si sa mohla ísť opiť dohodni stráženie dieťaťa na dobu, keď pôjdeš do práce. Výhovorky, že sa nedá pracovať od - do sú blbosť. Máš okolo seba ľudí, ktorí sú ti ochotní pomôcť. To len ty si trošken nevyzreta
@doriiis presne!
keby videli ze sa seriozne snazis postavit na vlastne nohy, ziadne zvady by tam neboli, miesto toho sedi doma a pyta si “priepustky” na party, keby zarabala na to aby zila samostatne, tak by jej s radostou pomahali a aj ju za to chvalili
@doriiis presne!
keby videli ze sa seriozne snazis postavit na vlastne nohy, ziadne zvady by tam neboli, miesto toho sedi doma a pyta si “priepustky” na party, keby zarabala na to aby zila samostatne, tak by jej s radostou pomahali a aj ju za to chvalili
@anonym_aea111 ... Ale celá rodina vyzerá byť trhnuta.
Uprimne sudiac podla toho co pises a ako odpovedas, vy ste asi vsetci nie uplne v poriadku. Tvoji rodicia si myslia, ze kvoli tomu, ze u nich byvas maju pravo ti do vsetkeho hovorit, zakazovat a zrejme aj urazat ta. A ty zasa akoby si nechapala, ze nemas kam ist, neuzivis vas, mas 25 rokov a zijes u rodicov, takze ocakavat, ze ta budu na rukach nosit a podporovat to, ze si potrebujes vyrazit z kopytka, prespat u kamosa a pod. asi nebudu, kedze evidentne maju pocit, ze si v niecom zlyhala. A to ze im obcas postrazis maleho brata je asi zo najmenej, co pre nich mozes spravit, kedze ti poskytuju strechu nad hlavou.
Nemas to jednoduche, oni tiez nie, evidentne si to ani jedna strana takto nepredstavovala...takze to ma jedine riesenie, musis sa osamostatnit.
@anonym_autor darmo mas 25 rokov, ked sa spravas ako dieta. Tak sa k tebe správajú aj doma. Musis zmenit seba a postavit sa za seba. Preco ty mas strazit automaticky a rodicia maju problem so strážením tvojho maleho. Ved ho daj spat a chod von. Hadam s nich neubudne. Ale ty chces asi viac. Ked si nevies najst pracu, Skus nejaky rekvalifikačný kurz, dorobit si skolu, skusit zamakať napriklad aj na svojom biznise, upratovacie sluzby, opatrovanie atd…. To je to, co ta ma zaujimat ako slobodnú matku. Ako sa postavit na nohy. Nie kedy pojdes pit. Do rana 4 byt vonku a potom na druhy den fungovat, musi byt fakt super 🙈🙈🙈. No naco. Kamosky nech ti radsej pomozu so strážením, ked budes mat pracu. Toto co zijes, je len take prežívanie.
@anonym_autor Vybav si vyzivne na syna ? ci nemas istotu, ze je jeho, ?,, Podla testov dna , sa to potvrdi , ci jeho dieta je , Ci vyzivne uz mas,,? tak het do prace, a setrit na vlastne byvanie
Máš dieťa, tvoj život už nikdy nebude ako predtým, s rým sa musíš zmieriť a vydržať, kým dieťa podrastie a nebude problém, aby si s varovaním niekoho obtazovala. My s manželom mame 2 deti, rodina je 500km ďaleko, nemá nám kto strážiť deti, keď chceme musíme to plánovať s babkami a dedkami dopredu, takze mat každý mesiac jeden deň vychádzku a ty sa ešte sťažuješ? Moc si si uverila, buď im vdacna, že vôbec mozes! Mám taký pocit, že jedina nechápeš ty. Skôr sa pozeraj na to z druhej strany…
Nie si zla mama, ale asi dostavas este „vyzrat“ svoju hlupost … ako dospela hrdinka si odisla s frajerom. Na tom by nebolo nic zle, pokial by si sa nevratila naspat tehotna. Predpokladam, ze ten odchod nebol nejak „mierovy“ tak svojj hlupost dostavas a este budes dostavat vyzrat strasne dlho - ini rodici by povedali „ja som ti to hovorila“ tvoji maju iny styl … a asi ti uz neveria, aby si znova nedovliekla dompv nejaky suvenir. Ono 24/7 ma vela zien … aj single mums aj tie, co maju muzov na turnusoch, rozvedene a vdovy. Tiez kmitaji okolo vsetkeho a nikto ich nepochvali. Niektore moyno aj mladsie ako ty - bez pomoci babky atd a su radi, ze o 21.00 padnu do postele a moze spat, nie aby este niekam isli tancovat. Musis dospiet. Tvoja volba frajera a tvoje rozhodnutia. Mas moznost ist do azyloveho domu alebo höadat alternativy … slobodu budes mat, ked si vytvoris podmienky, vlastne byvanie a platena pani na strazenie … kym sa neosamostatnis budes sa musiet prisposobit …
25 r. nie je nejako malo. Nemozes usetrit povedzme pol roka po 500€ (co uz doma u rodicov treba tak platit) a s tym dovi do nejakej pokrokovej krajiny, kde sa da normalne vyzit s 1 dietatom, lebo maju normalnu infrastrukturu, ktora umoznuje matkam pracovat? Z toho zaplatis zalohu za mini byt a prvy mesiac prezijes aj na cestovinach z lidla
25 r. nie je nejako malo. Nemozes usetrit povedzme pol roka po 500€ (co uz doma u rodicov treba tak platit) a s tym dovi do nejakej pokrokovej krajiny, kde sa da normalne vyzit s 1 dietatom, lebo maju normalnu infrastrukturu, ktora umoznuje matkam pracovat? Z toho zaplatis zalohu za mini byt a prvy mesiac prezijes aj na cestovinach z lidla
@bluka2 úprimne, myslíš si že ona je toho schopná?
@anonym_autor chod ty radsej do azyloveho domu..
@anonym_autor
Sorry, môžeš byť rada že ťa prijali späť. Evidentne rada vyhľadávas mužskú spoločnosť, chýba ti vzdelanie, a žiaľ tvoj život tomu zodpovedá. Bez ohľadu aki sú, a aké majú chyby, prijali ťa naspäť. Teraz však už nie si takou hrdinkou. To nie je len pelesit sa s chlapmi, ale aj niesť dosledky
@bluka2 úprimne, myslíš si že ona je toho schopná?
@zmrzlinka2021 vies co, niekedy cloveku klikne zrazu nieco a prekvapi aj sam seba. Ja by som jej to zelala. Da sa to.
@zmrzlinka2021 vies co, niekedy cloveku klikne zrazu nieco a prekvapi aj sam seba. Ja by som jej to zelala. Da sa to.
@bluka2 len skôr je to výnimka. Žiaľ väčšina takých osôb tak prežije celý život. V zahraničí musí makať, byť zodpovedna, premáhať sa, proste značne nepohodlie
V dome vas zije viac. Nemozes si najst pracu na zmeny?

@cyberk hovoríš mi z duše...
Vraj toxicky rodicia 🙈
Dcerenka si zvykla že nepotrebuje ani prácu, má nakúpené, postarané a ešte sa jej nepáči že si nemôže lietať po diskotékach,,len 1x za mesiac" .... !!!
@anonym_autor ja by som volila miernejšie slová ale s tvojimi rodičmi plne súhlasím...
@simona20201309 jej rodicia asi na stare kolena nasekali dalsie decko o kt sa mlada stara .. stara sa popritom aj o svoje ..a este ma zakaz vychadzok ako pubertiak ..ale za to rodicia si lobzuju kade tade a o decko sa stara mlada- ak suhlasis s vychovou tych "rodicov" si rovnakypsychopat ... ano mlada ma dieta a je slobodna matka odkazana byvatt s krkavcou mamaou -ale to neznamena,ze z nej bude novodoba "popoluska",.. aj ked sa odstahuje zacne sa starat o seba a dieta -jej mame to stacit nebude alebo ob=na je toxicka osoba