Som zlá matka, keď neprejavujem plač?
Ahojte, mam 2 rocnu dcerku nadovsetko ju zboznujem je moje vsetko, ale ked spadne alebo sa udrie tak neplacem ale snazim sa jej pomoct je mi to luto ale neviem zacat hystercit ..zijeme so svokrou a stale ked sa mala udrie alebo spadne spusti velky plac a krik na mna ze ako je mozne ze mne to nenu luto ze neplacem.. som zla matka? Mne ona urobi este vacsi stres ako to ze mala sa udrie... Mne to je luto ale proste niesom taka citliva aby som za kazdy pad plakala mala sa podla mna este viac zlakne.. je tu este niekto taky?
si normálna žena, duchaprítomná a kľudná vtedy, keď je najdôležitejšie nedesiť dieťa, že sa mu stal smrteľný úraz, prípadne jednať, aby si odstránila následky. Svokra je hysterická dedinská plačka (nič proti dedine, ale profesionálne plačky býval dedinský zvyk), radím ti čím skôr sa odsťahovať - samozrejme nielen pre toto
Prečo by si mala plakať ?? 🤣🤣🤣 Ja tiež neplačem a nehystercim ale snažím sa situáciu riešiť. Zistiť čo sa dieťaťu stalo, po prípade mu poskytnúť pomoc. Čím mu pomôžem, keď začnem robiť hystericku scenu? Len sa viac začne báť 🫣
To je co za hovadina pre boha :D ja sa praveze snazim tvarit, ze som nic nevidela a ze sa nic nestalo pokial samozrejme nejde o nieco fakt vazne. Ked zacnes dieta lutovat tak bude plakat este viac. Nikdy som pri malom neplakaka ked spadol alebo sa udrel.
@syska111 Pre dieta by bolo velmi nezdrave, ak by si sa z jeho padov zosypavala. Mna nenapadlo plakat ani ked si syn zlomil ruku. V takej chvili sa dieta potrebuje citit bezpecne, ze sa ma o koho opriet a nie este nedajboze ratovat zruteneho rodica.

@syska111 tiez nechapem na co to ma byt dobre, ked dospely clovek zacne pri obycajnom detskom pade ci buchnuti hystercit. Dieta sa nauci, ze to je normalna reakcia, zacne to robit to iste. Svokre treba vysvetlit, ze taky cirkus nicomu nepomoze.