icon

Som zo seba veľmi sklamaná

21. nov 2022

Ani neviem či hľadám nejakú radu, alebo to len zo seba potrebujem dostať von. Som zo seba veľmi sklamaná. Nerozumiem tomu ako niektoré ženy dokážu mať tip top domácnosť, každý deň uvarené, upratané, stíhajú kaderníka, nechty, majú čas pre seba a to všetko popri deťoch.
Ja som úplne vyčerpaná, doma mám malého nespavca. Cez deň pospi 2x20 minút, v noci každú chvíľku hore. Dnes som bola hore presne 24 krát. Bordel ako v tanku, ja zápal priedušiek, antibiotika už tretí deň. Malej idú zuby, starší je chorý. Spánok za posledných 6 mesiacov sa mi zredukoval na max 2h za noc, a aj to na etapy. Uspavanie je moja nočná mora, koľko krát trvá aj 2h a keď už zaspí tak každú chvíľku sa preberie a mrnčí. Kde robím chybu? Prečo nedokážem mať aj ja poriadok, spánok a krásnu materskú ktorú by som si užívala? Každý na okolo mi hovorí ako mu dobre spi dieťa, prespi celu noc, pripadne sa zobudí, napapa a spí ďalej. Ja už nevládzem. Práve som vyšla von na dvor vyvenčiť psa s kávou, malú sa mi konečne od 4:16 podarilo uspať, prešlo 8 minút q už cez vysielačku počujem ako mrnci. Zlepší sa to? 🙈

Strana
z2
zoeeoz
22. nov 2022

Ale prosim ta, mamicky prikrasluju castokrat..u nas tiez padla bomba a o spanku sa neda ani hovorit :D

zoeeoz
22. nov 2022

Este mi napadlo, kolko ma mala?? U nas vsetko zlepsilo pri druhej spanie na brusku

terry658
22. nov 2022

Neporovnávaj sa nikdy s nikým iným. Máš veľmi náročné obdobie. Takéto deti človeka oberajú o zdravý rozum a aj všetky sily. Mala som takú dcéru a ver mi, upratané nebolo a často ani navarené, chodila som v jedných teplákoch a vyťahanom tričku s mastnými vlasmi. Myslela som, že ten jej krik mi ničí aj ten zbytok mozgových buniek, ktoré sa udržali pri spaní 1 hodiny denne. Odporúčam dať dieťa niekomu postrážiť aspoň na 2 hodiny v týždni a vtedy štuple do uší a spať. Žiadne upratovanie a blbosti. Musíš byť v poriadku najmä ty a to je ťažké keď nemáš spánok. Držím prsty. Je to len obdobie, ktoré prejde. Moja má teraz už 8 rokov a je to úžasné dieťa.

lasoli
29. nov 2022

viesco no ja som
preto non stop kocikobala ,kocar nemohol stat aby deti normlane spali,dalsia prvorodena zasa bola tak len 10m cely vas na eukach kym spala.ja som sa ani take nepokusala davat do postielky a ked ano aj tak to bolo na nic.Cize zacni kocikovat ak sa ti da a ked bude decko vyspate mozno sa aj zahra a ty odyc

sovicka94
30. nov 2022

Ahoj v prvom rade ma to hrozne mrzi cim si prechadzas lebo to je hrozne narocne a toto si myslim ze by maloktora vydrzala, este aj ked si chora to vobec situacii nepomaha :/ vies ze nepytas radu ohladom malickeho ale pravdepodobne tak kratko spinka lebo je az moc preunaveny neviem kolko ma mesiacov ale asi 6-7 ale ked pises ze tolko uz nespis a 2 spanky su malinko aspon 3 mat predpokladam ze ho kojis ked sa tak casto budi. mne velmi pomohlo cez den ked moj sa casto budil som lezala pri nom a ked sa zobudil som mu dala zas prsko a znova pospal atd a vecer skus ho/ju nechat spat s tatom v izbe a ty bud v inej ak je taka moznost a uvidis ze sa bude menej budit 🙂 kludne mi napis spravu viem ti vela veci poradit ak by si chcela tiez som si niecim podobnim presla 🙂

miriter
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2