Stále som synovi za chrbtom a už nevládzem

8. aug 2023

Som pri synovi 24/7
Som mu stale za chrbtom ma 3 roky 3 mesiace
Ine ženy sedia na lavičkách a ich deti 3 ročne sa same hraju a moje dieťa sa iba udiera aj pri hraní lega autíčok
Ja už nevládzem za každý jeho uder na mňa rodina iba huka
Hrešia ma nadávajú mi
Som psychicky už na dne
Nalepila sa na neho teraz 8 ročná sesternicina dcera a navádza ho za zle aby si iba ubližoval
Nepočúva ma neakceptuje co mu hovorim a iba si ubližuje ako sa mam zbaviť toho dievčata

sissy27
8. aug 2023

začni u psychológa - aj pre seba aj pre syna. Nie je v poriadku, že si ubližuje - zrejme tam bude nejaká diagnóza a bude s ním treba inak pracovať a nie je v poriadku ani to, že na teba rodina útočí. Ak si sama nevieš rady, tak smer odborníci. Držím palce.

dzulli1980
8. aug 2023

Veď dieťa sa musí aj udrieť, aj spadnúť, je to normálne ... a rodina na Teba húka? ... tak im dieťa daj, nech Ti predvedú, ako sa to má robiť správne ... si svojprávna? Nevieš ich poslať do zadku? ... však si s nimi urob poriadok ... je to Tvoje dieťa, ich je hovno do toho, koľkokrát Tvoje dieťa spadne, koľkokrát sa udrie.

kimoki
8. aug 2023

urcite by som odporucila navstevu psychologa so synom. Nie je v poriadku, ze si ublizuje pri hrani. Urcite aj Teba poradia ako dalej. Okolie by som neriesila.

luccija
8. aug 2023

Ona je na prázdninách ty ju strážis?ak nie, choď s ním von.Mozno je syn agresívny, že je neklud v rodine počúva krik na teba.Nie je bežne, aby si 3 r ubližoval povedz to pediatricke a hľadajte dovod

jaskolka
8. aug 2023

Tak z toho co píšeš, mne sa zdá viac problémov.
1. Vyše trojročné dieťa sa už nemá prečo neustále udierat, padať a podobne. Ano, je normálne, ak pri hre sa sem tam udrie, či pri behu občas spadne, ale nerozumiem, ako môže sa "udierat pri hre s autickami?" to akože vezme autíčko a tresne sa ním po hlave, či čo?
Je to skutočne tak, alebo to len tebe sa tak prehnane zdá? Lebo ak skutočne v jednom kuse sa udiera, padá, buchne, zraní, tak by som ho dala vyšetriť minimálne u očného, a potom aj neurológa atď.
2.potom treba riesut rodinu, prečo necháš po sebe hukat a nadávať? Raz by mi to skúsili, videli by ten cirkus.
3. 8 ročne dieťa ho nahovára, aby si ubližoval? Prídem k nej, poviem jej nech ho nechá a odchod. Ak to nepomôže, idem za jeho rodičmi. Ak to stále nepomôže, zvýšime hlas a kategoricky ju vykazem do patricnych medzi.

autor
8. aug 2023

@sissy27 ďakujem u psychológa sme boli 3 x a nepomohlo mu

autor
8. aug 2023

@dzulli1980
@dzulli1980 poslala som ich aj inak ako do riti
Ale nepomaha nezoberu si ho ze je zly a len ručia
Obaja rodičia smer kremnica

vajanika27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annadan
8. aug 2023

ale to ozaj nestačí ísť k psychológovi trikrát a myslieť si, že sa všetko ihneď zmení. v prvom rade by som to riešila rozhodne so sesternicou, keď má také decko, aké má a jej spoločnosť synovi neprospieva, tak by som sa normálne s nimi prestala stýkať a hotovo. toto nie je normálne.

autor
8. aug 2023

@luccija býva od nas 5 domov ďalej a je u nas od 11tej do siedmej večer bez prestávky
Berie mu vozidlá co su pre deti a navádza ho na zle este cudzie deti mi vláči na dvor a dava im synove hračky

sissy27
8. aug 2023

no z troch návštev psychológa žiadny zázrak čakať nemôžeš, zvlášť pri tak malom dieťati, ktoré nespolupracuje ako dospelý, ktorý tam ide vedome a dobrovoľne... to je dlhodobý proces.
Prepáč, budem krutá, ale celkovo ste nejaká divná rodina - na teba všetci hučia, 8r navádza malého aby si ubližoval a ty máš pocit, že tri návštevy psychológa mali dávno všetko vyriešiť... podľa mňa potrebujete odbornú pomoc všetci.

autor
8. aug 2023

@jaskolka 1. Hra sa s autom a buchne si s nim po prste potom pol hodinu reve ,hra sa s legom skace po nom potom začne revat ,bicykluje sa doma lebo von to nevie tak narazi schválne do steny a reve
Vonku je kolotoč tam pada udiera sa
2. Stale sa hadam nepomaha
3. Zkukla som po nej este aj jej mame som pisala a nic este ju posiela ku nam

huxy
8. aug 2023

Pekne vypoklonkovat sesternicinu dcéru naspäť domov. Akože aby bolo také decko u mňa od 11-tej do 19-tej, ani omylom.

autor
8. aug 2023

@annadan ja sa s nim nestykam ale ona chodi bezočivo ku nam do dvora aj domov a nejde preč

autor
8. aug 2023

@sissy27 nie ze 3x staci ale psychológ nás vylúčil ze on žiadnu chybu nevidi

luccija
8. aug 2023

Povedz sesternici, že nemáš na ňu čas a robí zle.
Tak 3 r deti ešte dosť veľa plaču tu bol dôvod buchol sa ..tak ho zober von a učte sa bicyklovat
Bývaš s rodičmi?

autor
8. aug 2023

@huxy to ako keby hovorim duchovi nie dospelej žene ta ešte do hadky ide
Jej dcerka je najlepšia ale žiadne deti v okolí ju nechcú

autor
8. aug 2023

@luccija ano bývam

viestta
8. aug 2023

Vy nemate branicku, ktoru vies zamknut? Pride slecna k vam, otocim ju na pate a odvediem mame, nech sa ona stara. Ty nie si opatrovatelka. Ked to zopakujes 5x ze sebou bud pochopia alebo sa urazia. V obidvoch pripadoch to bude pre teba vyhra

huxy
8. aug 2023

@anonym ale mňa by to nezaujímalo. Poviem matke, nech ju neposiela a ak náhodou príde, pošlem ju preč, na drzovku. A hotovo!!!

autor
8. aug 2023

@viestta mame ale z dvoch strán jedna sa dá zavrieť a druha sa neda

jaskolka
8. aug 2023

Prepáč, ale aj mne to pripadá, že ste zvláštna rodina. Hukaju po tebe, syn je "zlý", necháš u seba cudzie dieťa aj napriek tomu ze u teba vystraja, eho rodičia ho aj tak ku vám napriek tvojmu odmietnutiu posielajú...
Veď keď príde, pošlem ju preč, zavolám jej mame, že si neprajem, aby u mňa bola. Hotovo finito.

viestta
8. aug 2023

Tak tam daj zamok na retazi

maryetta
8. aug 2023

Dvere do domu zamknut. A ak niekto aj pride povedat ze teraz nie. Ze nech ide domov.
A co sa tyka syna. Uz je dost velky… skus ho trosku “ignorovat”…. Buchne sa? Nereaguj.
Place? Nereaguj.
Ja kym krv netecie tak “nereisim”.

jaaty
8. aug 2023

Prepáč, ale ja vidím problém u Teba a tvojho syna. To dievcatko už asi len prilieva olej do ohňa. Ak môžem poradiť, vráť sa k psychologovi, 3 návštevy nič nevyriešia.

heleninamama
8. aug 2023

Základným problémom pre seba si Ty sama. Bez vzdelania, bez práce, bez bývania, neschopná postarať sa o decko visíš rodičom aj s ním na krku. Je Vás tam ako na mravenisku a idete si na nervy.
Toto je minimálne Tvoja 20ta diskusia, rád si tu dostala stovky a stále sa nič nezmenilo. Si stratený prípad. A aj to decko, ktoré musí s Tebou vyrastať. Aspoň píš pod svojím nickom, nech ľudia zbytočne nederú klávesnicu.

sissy27
8. aug 2023

no dobre, z prvého príspevku som mala dojem, že malý si cielene trieska hlavu o stenu a cielene si ubližuje. Ale to, že sa pri hre udrie / spadne a potom plače, je normálna vec. Ja keď zakopnem malíčkom na nohe o stoličku tak tiež mi slzy tečú...
Kúp malému helmu a chrániče na bicyklovanie. Nauč ho bicyklovať sa vonku. Socializujte sa mimo svojho dvora a svojej rodiny. A k psychológovi choď ty, nech ťa naučí reagovať a komunikovať s malým. Obávam sa, že sa motáte v začarovanom kruhu, kde ty si nervná, tak sa správaš aj k malému a on ti len nastavuje zrkadlo.

jaskolka
8. aug 2023

@heleninamama už tu boli nejake diskusie od autorky?

heleninamama
8. aug 2023

@jaskolka Kopec, najprv písala ako @maminazosatnika a potom anonymne. Raz tu dokonca písala, že chce to decko zabiť, to jej admini zmazali.
V skratke: je to mladá skrachovaná existencia niekde od Detvy/Zvolena, asociálna je celá rodina, otehotnela nechtiac počas učnovky, tú neskončila, dieťa nemá otca v rodnom liste, lebo ona nedokáže ísť vlakom do BA na testy, nikdy nepracovala, ani sa jej nechce, hoci nemá peniaze, hľadá si chlapa cez inzeráty, prežiera sa a potom píše, že je tučná, dieťa je nezvládnuteľné, lebo všetci z rodiny po ňom kričia, bijú ho... podľa lekárky je ok, len to prostredie a prístup... Opakovane tu riešila dieťa, škôlku a všetko ostatné... To len v skratke kvôli obrazu o nej.
Spoznaš ju podľa štýlu písania aj anonymne. Neukončí riadok a začne nový vždy veľkým písmenom. Vždy sa len sťažuje na všetko a všetkých. A zásadne ignoruje všetky rady, vždy ma dôvody, prečo sa nič nedá.