Stereotyp po 7. rokoch
Sme spolu 7r,mame deti.poslednu dobu cítim veľký stereotyp doma..aj v sexe. Muz to nijak nechce zmeniť,vraj načo?
Citim sa sklamano, chcem sa znovu cítiť ako sexi žena a nie matka pri sporáku. Čo stým
Ze naco? Jemu akoze nezalezi na tom, ako sa ty citis? To mi teda nepride ako normalne chovanie manzela. Kazdopadne by som uvitala viac informacii, lebo z tohto tvojho popisu vela vyzistit veru neviem. 🙉
@akiana ano uz sme sa bavili o tom. No cítim z neho,ze mu to takto vyhovuje. Chcela som smenu v sexuálnej oblasti, ..no prišlo mu to divné, že načo? Dokonca ma obvinil ze asi niekoho mam ked chcem zmeny (??)
Skusila som sexi prádlo a vôbec ho to nezaujímalo.
@babina_33 tvari sa akoby sa ho to netýkalo. Mna nebaví sa mu pchať stym do zadku .. myslela som ze bude z tých napadov cela paf.. no sklamanie.
Oprava: *Zmenu,..*cely
Ano, ale aku zmenu? Castejsie, inak, ine miesta? Lebo to, ze nieco z neho "citis" je dost zly indikator toho, co si on realne mysli. Ked si das to sexi pradlo, co urobi/povie? Vies lebo obcas sa musis "pchat do zadku" (inymi slovami komunikovat), ak chces vyriesit problem. Opytat sa ho, z coho by bol paf, ked teda nevies, ako nanho. Ak s manzelom komunikujes rovnako strucne a neochotne ako tu, tak sa ani nevdivim, ze sa obchadzate vo vlastnych tuzbach a predstavach.
A rozumiete si s manželom?

No pises velmi strucne. Rozpravali ste sa? Preco to muz nechce menit? Odkedy zaznamenavas tuto zmenu? Aka je tvoja predstava o zlepseni situacie, pripadne co konkretne by si ty chcela od vztahu? On o tom vie? Tazko radit bez viac info 🙂