Odchod od manžela po 25 rokoch. Čo robiť?
Zaujíma ma váš názor. Chcem odísť od manžela po 25 rokoch spoločného života. Máme 2 deti 13,15.manzela už nemilujem a neviem ci vôbec to bola niekedy láska. Deťom keď som povedala ze chcem odísť tak reakcia bola že so mnou oni nechcú ísť. Manžel má nikdy neudrel a ani nijak neublizil len cítim ze nie som šťastná a možno ešte budem s niekym iným cítiť tu skutočnú lásku. Mám 43 a zevraj nevyzerám zle počúvam to často. Nechvalím sa. chcem ešte žiť. V poslednej dobe sme sa často hádali ale musím priznať ze koli mne lebo muž videl ako si píšem s viacero mužmi. Len som písala. Samozrejme chlapi písali láska, zlato atď a on to videl. Som blbá ze chcem odísť alebo mam ísť
Je to tvoj život. Ale aby si nebola sklamaná, že normálneho muža ťažko nájdeš.
A to písanie s inými chlapmi....asi odíď, nech si mozno aj tvoj muž nájde niekoho, kto nebude mať potrebu si písať s kadekým.
A čo vlasne potrebujes?
Chces ist ,chod ,či potrebujes súhlas,ubytovanie alebo čo
A čo vlasne potrebujes?
Chces ist ,chod ,či potrebujes súhlas,ubytovanie alebo čo
@minenkaa nepotrebujem nič len ma zaujímal názor nezaujatych ľudí. Ci robím dobre alebo som blba
Kľudne choď, ale ak by si mala náznak, že chces ísť spať domov, daj si poriadne po hlave. Lebo svet tam vonku nie je ružový a verím, že tvoj muž ťa späť nezoberie. Deti si už vybrali
Odišla by som, keď ho nemiluješ a vztah sa nedá zachranit.Naco predlžovať agóniu.Ked neodídeš, decká odidu a vy ostanete sami.Este len potom budes nešťastná.Ale s tym vypisovanim počas vztahu si to prehnala.Najprv ukonci nefunkcne, a potom si píš.Odid do podnájmu a keď decká nechcu ist, nech ostanú s otcom
Nezabudni, že v tvojom veku bude ťažké najst seriózneho muza ale nie nemozne.No vždy lepšie samej ako v nefunkcnom vztahu
A budes bez detí šťastná? Pochybujem. Podľa mňa robíš blbost
@anonym_autor nuz za mna si blba, ale ved chod vyskusaj si, zistis ze az taka vyhra to nebude. Chytila ta 2.ha puberta myslis si ze ta niekde caka nenormalna turecka laska.
Co keby si radsej popracovala na svojom manzelstve nez si vypisovala s dakymi chlapmi?
Detom sa necudujem, tiez by som sa nikam nestahovala, maju svoj domov, zazemie , otca... kam maju ist?
Tu ma napadá jediné: Bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať. Je toto čo si napísala naozaj dôvod na rozbitie rodiny? Ešte v čase, keď sú deti v takom kritickom veku. Strašne sebecké.
@anonym_autor podla mna si blba, ked si pises s inymi. Jasne ze sa hneva. Ale ked sa hneva, tak to znamena, ze ta ma rad. Kebyze nie, tak je mu tvoje spravanie uplne jedno. Ty vies, co ti na manzelovi vadi. O manzelstvo sa treba starat.
blbosť. Si myslíš že tam za dverami na teba čaká zástup mužov? Len aby si nebola prekvapená. Ten výber sa rokmi poriadne zúžil, niečo nájdeš určite len , otázka akej kvality.
40tnici už o teba záujem moc nebudú mať, to skôr 50 + .
Ty odísť už musíš. Celé si to posrala
Babka vraveli, že i psi od dobroty besneju...
@anonym_autor si blbá.
Handrkovať sa na súde o deti, prípadne deti dajú do výlučnej mužovi, lebo odmietnu odísť s tebou.
Odísť bývať do dajakej garsónky, sama a ešte platiť prenajímateľovi pol výplaty.
Skúšať na zoznamkách tu chamrad, polka z nich sú ženatí, druhá polka narušení, alebo uchýli, emocionálne nezrelí s poruchami osobnosti. Šanca že nájdeš niečo lepšie ako tvoj muž je tak na úrovni 0,5 percenta.
Rozbiješ rodinu, odcudzíš sa s deťmi, ale na sex si nájdeš dajakeho " pichača" na 100 percent. 🥴
Moja mama toto robila. Chýbal jej muž, dotyky, iskra… veľmi sa hádali. Rozviedli sa. My sme chodili od jedného k druhému. Mama si našla priateľa, potom chcela žiť svoj život, vrátili sme sa k otcovi. Bolo to naše najhoršie životne obdobie. Vrátane toho “nového muža”.
Nakoniec otca aj tak svojim spôsobom doopatrovala. Ona sa tvári, že je šťastná, ale my so súrodencom jej to jej životne poblaznenie a “chuť žiť nový život” nikdy nezabudneme.
Moja mama toto robila. Chýbal jej muž, dotyky, iskra… veľmi sa hádali. Rozviedli sa. My sme chodili od jedného k druhému. Mama si našla priateľa, potom chcela žiť svoj život, vrátili sme sa k otcovi. Bolo to naše najhoršie životne obdobie. Vrátane toho “nového muža”.
Nakoniec otca aj tak svojim spôsobom doopatrovala. Ona sa tvári, že je šťastná, ale my so súrodencom jej to jej životne poblaznenie a “chuť žiť nový život” nikdy nezabudneme.
@anonym_8d8247 však nechaj mu deti a chod si za šťastním 🙂
@anonym_autor svrbí micka, svrbí...😭😁😭🐱🐱🐱ty budeš ten "ľahko naivný" typ....v štýle - aká si krásna zlatko 🤣👀🤣 myslím, že deti sú bystrejšie, keďže nechcú s matkou zostať
Zasa jedna, ktora na 99% bude lutovat. Mozno potajmu, ale bude. Mozno si majetna, ale ked nie, kolko zarabas, ze si budes moct dovolit min.600 dat za byvanie a min. 400 na alimenty?
A najdolezitejsia otazka je, chces detom sposobit traumu? Nemas ich rada?
@anonym_autor Kamoška je rozvedená už 12 rokov. Za ten čas, už mala pár nápadnikov. Všetky tie príbehy začínali "zlatkovanim", ale teda nájsť normálneho chlapa v tomto veku je priam až nemožné. Pravá tvár sa ukáže až postupne, nie pri občasných správach cez PC. Takže za mňa, nerob to.
Niesi šťastná,nemilujes ho,tak si najdi svoje šťastie a on nech si nájde tiež
@anonym_autor Máš doma asi stereotyp po toľkých rokoch. Začala si sa nudiť a teraz ťa teší, že ti vypisujú muži a majú o teba záujem. No ja by som bola opatrná, aby si to neoľutovala. Skúšala si sa porozprávať s mužom, čo by si chcela zmeniť.
CHOĎ, s takýmto nastavením im len službu urobíš.
Mas 43, s muzom si 25 rokov … cize od 18 stky … nahanas „stratenu“ mladost. Len tu uz nedobehnes … mas nejaku predstavu a potom je realita. Je dobre, ze deti si vybrali stabilitu a ty si rob, co chces… mozno najdes svojho princa a mozno pri svojej naivite parkrat pojdes na rande, zasexujes s nejakym inym a zistis, ze v druhom kole natrafit na niekoho normalneho moze trvat roky ak vobec … jasne, ze po 25 rokoch nemate motyle v bruchu … jedine tak potrqvinove mole…. Ale skor by som sa snazila vztah zachranit a prelomit stereotyp … ako hladat znova nejakeho princa, z ktoreho. Bide nakoniec len zaba a mozno aj s herpesom …
To mas preto,ze si pisem s chlapmi.Tak ti dali chrobaka do hlavy,ze mozes zacat od znova.Utnito a venuj sa muzovi,dajte si ten vztah do poriadku.
Uf,tak to si si pekne pokaslala zivot.Ak myslis ze inde je trava zelensia tak len aby si nebola prekvapena.No tak chod,hladaj...Si myslis ze ti preco vypisuju?Aby ti poskytli romanticku lasku a vytvorili stabilitu a istotu tebe a nebodaj aj tvojim detom?No,vytiahnut rucku z nocnika by nezaskodilo.Spamataj sa lebo mozes prist ovela len preto,ze mas krizu stredneho veku.
@anonym_autor normálne by si človek povedal, že tú otázku a to celé okolo tohu nemyslíš vážne. Ale áno, myslíš, niektorí ľudia sú neskutoční hlupáci. A nielen na koni. Aj v reálnom živote. A čo robiť? Skús nejakému princovi napísať, že sa k nemu nasťahuješ, máš deti, bude striedavka a budeš platiť výživné. Hneď bude po láske a dopamínovom opojení 😀
mali sme takého v rodine. Tiež nedopadol najšťastnejšie.
tým vypisovanim s inými mužmi si si to riadne pohnojila. a inak sa to vola aj kríza stredného veku

@anonym_autor pisat si s inymi pocas manzelstva? mala si to s muzom ukoncit este predtym..ak by to spravil on tebe uz je neviem aky c.rak.... deti su v puberte nechcu odist z domova..oni nevidia nic zle .. takze najdi si podnajom a chod bez nich .. kazdopadne ak ho nemilujes-nebud v takom vztahu ..nechaj mu sancu aby si aj on nasiel taku,co si ho bude vazit a milovat rovnao ako by si aj ty takeho nasla.. ale v tomto veku to lahke mat nebdues- ked chlap pise-napise kopu rozpravok..ale akonahle zistia ze si free a hladas niekoho - uz taky zlaty nebudu a pojdu len po sexe