icon

Strach o dieťa

16. júl 2022

Mamičky, dnes sa nám stala taká vec. Boli sme so synom pozerat labute, hádzal im pečivo keď zrazu sa rozbehol na starý úzky most bez zábradlia a utekal aj keď som veľmi kričala a nejakým zázrakom ten most prešiel, keby padol do vody, nemám šancu ho tam zachrániť, voda je tam hlboká. Vôbec som nečakala, že toto spravi. Ľudia čo tam boli tiež spozorneli a jedna pani aj začala kričať keď to videla, pretože bol zázrak, že to v tom behu presiel most a nepadol do vody. Celý život pokúša osud. Už má 4 roky a je toho už menej, už posluchne ale občas sa stane tak ako dnes, že z ničoho nič sa rozbehne doslova smrti naproti. Veľmi zle to znasam, býva mi potom aj mesiac zle, nemôžem spávať, v noci spím pri ňom, bozkávam ho a plačem, keď si predstavím čo sa mohlo stať. Dávam na neho pozor, veď keby nie už dávno je zle, pretože on sa pri prechádzke vie vytrnhut a ísť na cestu pod auto. Takže už ho poznám, resp myslím, že ho poznám a potom príde situácia ako dnes a ja sedím pri ňom, plačem az má brucho boli, že som nedávala opäť na neho dostatočný pozor. Čo mám robiť? Ako mám takto žiť? Ako zvládate takéto situácie? Je to moje druhé dieťa, ale toto zažívam len pri ňom 😢😢

Strana
z2
letfenixa
17. júl 2022

@autorka svagrina ma synovca na voditku

Strana
z2