Ako zvládate starostlivosť o deti a rodičov?
Ahojte ľudia chcem sa s vami podeliť vedieť aké mate vy zážitky,skúsenosti ako vplyva na vás psychika,nervy,stresy a prechádzajú náročne obdobia na,ktoré človek ani nečakal takto náhle a nečakane dnes sa stala taka vec,že rodičia utekali na vyšetrenie a ja dostal telefonát nečakane,že prídu deti moji synovcovia náhle a nečakane nevedel som kde mi hlava stoji varenie,nákup,upratovanie,dávanie pozor na deti nevedel som kde mi hlava stoji a ja sa vás chcem mladých dievčat spýtať,ktoré mate male deti zvládate to po psychickej stránke dobre??...neste nervózne,vystresovane??.. tak ako ja už viem aké to je starať sa a dávať pozor
@stelly652 je rozdiel straženie detí a mať ich 24/7 🫣 .. stražiť deti okej pohodka, pridu odídu, my matky sa starame 24/7 deň noc, aby si tomu chapal, že toto sa nedá porovnať
@anonym_9ec733 už ráno prišli nečakane až pred večerom odišli preč strážil som kŕmil,varil ale toto presne ma bude čakať
@anonym_9ec733 už ráno prišli nečakane až pred večerom odišli preč strážil som kŕmil,varil ale toto presne ma bude čakať
@stelly652 ak vôbec
Myslim, ze toto su dve veci, ktore absolutne nemozes porovnavat. Ak by mi zajtra rano zavolala kamaratka, ze mi tu vyhodi dve deti, tiez by som bola v strese, kedze som to neplanovala, je to necakane a nejako to musim zvladnut. S tvojim dietatom je to predsa ine, vytvorite si nejaky rezim fungovania, co kto kedy bude robit a pod.
Tak teraz neviem, ci chces poklepat po pleci, ze si to zvladol alebo si tak chcel trosku neohrabane vyjadrit sympatie inym zenam, muzom,rodinam 🙂 kazdopadne pre mna su to uplne rozdielne situacie, vystresovana by som bola aj keby mi tu zajtra niekto nechal necakane psa.
Myslim, ze toto su dve veci, ktore absolutne nemozes porovnavat. Ak by mi zajtra rano zavolala kamaratka, ze mi tu vyhodi dve deti, tiez by som bola v strese, kedze som to neplanovala, je to necakane a nejako to musim zvladnut. S tvojim dietatom je to predsa ine, vytvorite si nejaky rezim fungovania, co kto kedy bude robit a pod.
Tak teraz neviem, ci chces poklepat po pleci, ze si to zvladol alebo si tak chcel trosku neohrabane vyjadrit sympatie inym zenam, muzom,rodinam 🙂 kazdopadne pre mna su to uplne rozdielne situacie, vystresovana by som bola aj keby mi tu zajtra niekto nechal necakane psa.
@petamich Ahoj ani ja som to neplánoval prišlo to náhle a nečakane....ja len som chcel vedieť od druhých dievčat aké to je denno denne biť v strehu a byť obozretný,ale aspoň mam na poučenie aké to je postarať sa o deti
@stelly652 a prečo sa ty máš starať o synovcov?
@terezka1947 Ahoj tak lebo brat je v práci,švagriná tak isto a stari rodičia neboli doma zostal som len ja doma nemali sa na koho obrátiť tak dali mne do opateri deti
@terezka1947 Ahoj tak lebo brat je v práci,švagriná tak isto a stari rodičia neboli doma zostal som len ja doma nemali sa na koho obrátiť tak dali mne do opateri deti
@stelly652 občas ok, dlhodobo nech to riešia rodičia detí🤷
@petamich Ahoj ani ja som to neplánoval prišlo to náhle a nečakane....ja len som chcel vedieť od druhých dievčat aké to je denno denne biť v strehu a byť obozretný,ale aspoň mam na poučenie aké to je postarať sa o deti
@stelly652 no je to tazke a miestami narocne ale je to ine, ked mas svoje deti a ked necakane strazis synovcov a netere, jasne, ze ak skusenosti nemas a nevies ako a je to narocnejsie
@stelly652 občas ok, dlhodobo nech to riešia rodičia detí🤷
@terezka1947 ved pise, ze isli na vysetrenie, tak to asi nebude dlhodobo a asi ani standardne, ked je taky zaskoceny
Starať s a o zdravé deti je brnkačka. Vieš čo je to starať a o dieťa postihnuté????. To je na slučku. Stratíš všetko. Priateľov, aj rodina ku vám bude zrazu omnoho menej chodiť.
Ja by som im kúpila macdonalda a žiadne varenie. A keby rodičia namietali tak by. BOli u mna takto nečakane naposledy
@petamich ale aspoň som pochopil a pocítil aké to je
@stelly652
Ty si len myslíš, že si pochopil 😂 Reálne prečo Tom vieš. Natrenuj mesačný spánkový deficit a potom nech ti dovezú deti na týždeň či dva, choré - kašeľ sopel horúčka. Potom môžme pokecať o Tom ako si vieš predstaviť, čo ťa čaká 😉

@stelly652 je rozdiel straženie detí a mať ich 24/7 🫣 .. stražiť deti okej pohodka, pridu odídu, my matky sa starame 24/7 deň noc, aby si tomu chapal, že toto sa nedá porovnať