icon

Ako zvládate starostlivosť o deti a rodičov?

stelly652
Dnes o 18:37

Ahojte ľudia chcem sa s vami podeliť vedieť aké mate vy zážitky,skúsenosti ako vplyva na vás psychika,nervy,stresy a prechádzajú náročne obdobia na,ktoré človek ani nečakal takto náhle a nečakane dnes sa stala taka vec,že rodičia utekali na vyšetrenie a ja dostal telefonát nečakane,že prídu deti moji synovcovia náhle a nečakane nevedel som kde mi hlava stoji varenie,nákup,upratovanie,dávanie pozor na deti nevedel som kde mi hlava stoji a ja sa vás chcem mladých dievčat spýtať,ktoré mate male deti zvládate to po psychickej stránke dobre??...neste nervózne,vystresovane??.. tak ako ja už viem aké to je starať sa a dávať pozor

anonym_9ec733
Dnes o 18:47

@stelly652 je rozdiel straženie detí a mať ich 24/7 🫣 .. stražiť deti okej pohodka, pridu odídu, my matky sa starame 24/7 deň noc, aby si tomu chapal, že toto sa nedá porovnať

stelly652
autor
Dnes o 18:54
@anonym_9ec733

@stelly652 je rozdiel straženie detí a mať ich 24/7 🫣 .. stražiť deti okej pohodka, pridu odídu, my matky sa starame 24/7 deň noc, aby si tomu chapal, že toto sa nedá porovnať

@anonym_9ec733 už ráno prišli nečakane až pred večerom odišli preč strážil som kŕmil,varil ale toto presne ma bude čakať

anonym_9ec733
Dnes o 18:59
@stelly652

@anonym_9ec733 už ráno prišli nečakane až pred večerom odišli preč strážil som kŕmil,varil ale toto presne ma bude čakať

@stelly652 ak vôbec

petamich
Dnes o 19:04

Myslim, ze toto su dve veci, ktore absolutne nemozes porovnavat. Ak by mi zajtra rano zavolala kamaratka, ze mi tu vyhodi dve deti, tiez by som bola v strese, kedze som to neplanovala, je to necakane a nejako to musim zvladnut. S tvojim dietatom je to predsa ine, vytvorite si nejaky rezim fungovania, co kto kedy bude robit a pod.

Tak teraz neviem, ci chces poklepat po pleci, ze si to zvladol alebo si tak chcel trosku neohrabane vyjadrit sympatie inym zenam, muzom,rodinam 🙂 kazdopadne pre mna su to uplne rozdielne situacie, vystresovana by som bola aj keby mi tu zajtra niekto nechal necakane psa.

stelly652
autor
Dnes o 19:11
@petamich

Myslim, ze toto su dve veci, ktore absolutne nemozes porovnavat. Ak by mi zajtra rano zavolala kamaratka, ze mi tu vyhodi dve deti, tiez by som bola v strese, kedze som to neplanovala, je to necakane a nejako to musim zvladnut. S tvojim dietatom je to predsa ine, vytvorite si nejaky rezim fungovania, co kto kedy bude robit a pod.

Tak teraz neviem, ci chces poklepat po pleci, ze si to zvladol alebo si tak chcel trosku neohrabane vyjadrit sympatie inym zenam, muzom,rodinam 🙂 kazdopadne pre mna su to uplne rozdielne situacie, vystresovana by som bola aj keby mi tu zajtra niekto nechal necakane psa.

@petamich Ahoj ani ja som to neplánoval prišlo to náhle a nečakane....ja len som chcel vedieť od druhých dievčat aké to je denno denne biť v strehu a byť obozretný,ale aspoň mam na poučenie aké to je postarať sa o deti

terezka1947
Dnes o 19:35
@stelly652

@petamich Ahoj ani ja som to neplánoval prišlo to náhle a nečakane....ja len som chcel vedieť od druhých dievčat aké to je denno denne biť v strehu a byť obozretný,ale aspoň mam na poučenie aké to je postarať sa o deti

@stelly652 a prečo sa ty máš starať o synovcov?

stelly652
autor
Dnes o 19:38
@terezka1947

@stelly652 a prečo sa ty máš starať o synovcov?

@terezka1947 Ahoj tak lebo brat je v práci,švagriná tak isto a stari rodičia neboli doma zostal som len ja doma nemali sa na koho obrátiť tak dali mne do opateri deti

terezka1947
Dnes o 19:40
@stelly652

@terezka1947 Ahoj tak lebo brat je v práci,švagriná tak isto a stari rodičia neboli doma zostal som len ja doma nemali sa na koho obrátiť tak dali mne do opateri deti

@stelly652 občas ok, dlhodobo nech to riešia rodičia detí🤷

petamich
Dnes o 19:40
@stelly652

@stelly652 no je to tazke a miestami narocne ale je to ine, ked mas svoje deti a ked necakane strazis synovcov a netere, jasne, ze ak skusenosti nemas a nevies ako a je to narocnejsie

petamich
Dnes o 19:41
@terezka1947

@stelly652 občas ok, dlhodobo nech to riešia rodičia detí🤷

@terezka1947 ved pise, ze isli na vysetrenie, tak to asi nebude dlhodobo a asi ani standardne, ked je taky zaskoceny

anonym_5e027a
Dnes o 19:42

Starať s a o zdravé deti je brnkačka. Vieš čo je to starať a o dieťa postihnuté????. To je na slučku. Stratíš všetko. Priateľov, aj rodina ku vám bude zrazu omnoho menej chodiť.

stelly652
autor
Dnes o 19:44
@petamich

@stelly652 no je to tazke a miestami narocne ale je to ine, ked mas svoje deti a ked necakane strazis synovcov a netere, jasne, ze ak skusenosti nemas a nevies ako a je to narocnejsie

@petamich ale aspoň som pochopil a pocítil aké to je

anonym_c4119a
Dnes o 19:46

Ja by som im kúpila macdonalda a žiadne varenie. A keby rodičia namietali tak by. BOli u mna takto nečakane naposledy

svetlonos
Dnes o 20:07
@stelly652

@petamich ale aspoň som pochopil a pocítil aké to je

@stelly652
Ty si len myslíš, že si pochopil 😂 Reálne prečo Tom vieš. Natrenuj mesačný spánkový deficit a potom nech ti dovezú deti na týždeň či dva, choré - kašeľ sopel horúčka. Potom môžme pokecať o Tom ako si vieš predstaviť, čo ťa čaká 😉