Svokra mi chce prísť upratať byt kvôli mačke 🤣
Ahojte som v 36tt a dnes mi muž hovorí, že keď budem v pôrodnici, že dôjde jeho mama a odchlpí byt od mojej cicky 🤣🤣 že mi dôjde vyupratovat byť aby bábätko malo čisto ako keby som nejaká spindura alebo co. Doma mam cistotnejsie než ona, mam doma dráhu mačku, nieje to hocijaká z ulice. Nasrata som
To je jedno že je drahá je to mačka ako každá iná a v byte je to dosť teda nehygienické...zo psom vyjdes von vynvencit mačka chodí na svoje wc a zahrabava..no fuj 🥴... keď si predstavím že by mi skrabala do gauča na závesy chodila po kuchynskej linke tak by ma asi je***.... buď rada že máš takú svokru akú máš čo by dom ja dala za takú
@ivanka12311, teraz si ma rozosmiala. Lebo pes chodí vonku nad úrovňou chodníka, ani omylom sa nevyvala v tráve v kadečo a doma ho trikrát denne kupes v save. Mačka sa v exrementoch nehrabe, maximálne ich zahrabe podsypkou. Po záclonach mi tiež ešte žiadna nelozila a na rozdiel od psa mi ešte žiadna mačka neroztrhala topánky (len krabicu od nich. Naš kocúr je tak trochu krizeny so somarom). A chlpov je podľa mňa viac zo psa než z mačky. Pri takejto akčnej svokre by som sa skôr obávala o osud mačky než jej chlpov....
@ivanka12311 chovala som psov, aj macky, a teda podla ma su psy vacsie "prasata" ako macky 🤷♀️
@ivanka12311 presne. Tá moja ma mesiac čo som bola kvôli rizikovke v nemocke, nebola ani pozrieť, ani nezavolala, žiadna výbavička, či príspevok na kočík....
Niektoré tu vymýšľajú, že im svokry nosia oblečenie čo sa im nepáči, či hračky... Moja kúpi najlacnejšie umelé ponožky raz za uhorský rok a vybavené 🙈 Bože, už teraz sa trasiem, akú rozmaznanú nevestu si syn privedie 🤦♀️ a tuším už teraz ho idem očkovať, aby si nehľadal frajerku s mačkou... aj keď má len 6 😁
@montemotherone zabranis tomu tak, ze si tu macku vychovas. moje nie je obezna, aj si rada pobeha ale je vychovana. na linku mi NIKDY nevyliezla - mame doma aj kameru, cize si to viem skontrolovat. macky drzane len doma budu vzdy cistejsie ako psy nech je s pp alebo bez - mala som aj psa takze viem porovnat. vystavna macka ma ale aj iny charakter a je este vhodnejsia do bytu.
@montemotherone nehnevaj sa, ale tvoje tvrdenia mne fakt logicke nepripadaju. Pes chodi von - macka nie. Psy bezne zeru hovna, grcky, zdochliny, proste hocico - su to psy a tiez je jedno, akej farby maju krv. Macky take nechutne nie su 😂 a to ma nikto nepresvedci, mali sme aj aj. Ale macka chovana vo vnutri je cistotna a nema sa ani kde nakazit, pokial ju sama nekrmis surovym nepremrazenym masom, takze asi tak. Kdezto kazdy pes ma kazdy den niekolko moznosti sa vonku nakazit uplne hocicim. Ja teda mam psa, ale musim povedat, ze mne je trosku nechutny, kd kedy mam deti, predtym som s tym nemala problem, ale teraz ho uz veru nepusinkujem a nedajboh ze by mi liezol do postele...

@bubulili zabrániš tomu jediné tak, že ich do danej miestnosti nevpustíš. Hádam s nimi majitel nie je celý deň. Mačky sú jednoducho mačky. Potrebujú liezť. Ak to nie sú obézne vypasené vrecká sú všade