Riešenie konfliktov so svokrou kvôli chlpom v aute
Dnes sme sedeli v aute s muzom a prisla svokra a vycitavo nam hovori ze mame chlpy na sedacke ze ci nepratame auto. Hovorim jej ze nevezieme macky v aute. A ona zase svoje ze ved to su macacie chlpy biele chlpy vsade na sedacke.
Za prve neni to jej auto a aj keby vezieme nase macky v aute tak co jej potom? Co by ste jej na to povedali ? Dakujem.
Nič, jedným uchom dnu a druhým von
Vy ste nesvojpravni?
Ahoj, keď si dnes mala zlý deň kvôli svokre, ešte len teraz si budeš musieť dať poldeci alebo AD. Keď sa XY ľudí vyjadrí k založeniu, priznajme si, tejto hlúpej témy, nepridá ti to na psychickej pohode.
Mať tak tvoje problémy a Ficovi rentu
Ja na tom nič zlé nevidim napríklad
Tiež mam brata, bordel ma v aute a tiež sa ho pýtam často prečo neuprace
A neuráža sa na to
Ešte aj ja sa nukam, že upracem ale nechce
Jemu sa to tak páči 😅
Ja by som jej povedala že keď sa jej nepáči, nech vezme vysávač a nech to uprace 😊
@anonym_autor A načo ju vyvážaš vo svojom aute? Povedz jej, nech si zavolá taxík a bude po "probléme"😝
Ja mam pocit,ze niektore temy nezakladaju dospele zeny, ale nejake nevyspele zeny zaseknute v 15 rokoch
@anonym_autor
Nie nepracem MOJE auto, nás s tým problém? Prataj si svoje a nerieš moje, máj sa!
@anonym_autor nech sa vezie sama na svojom, ak jej to prekáža 😂
Vase auto, vasa vec ale keby mam niekoho odviezt a mam chlpate sedacky hanba by ma fackovala.
@anonym_autor Ved keby som mala v aute chlpy od mojich maciek a mala by som niekoho viezt, automaticky by som mu ponukla nejaku cistu deku, nech si to da pod seba. Troska sebareflexie. Naozaj, nie kazdemy je prijemne sadat do macacich chlpov. Odhliadnuc od toho co mala na sebe, ci nejake nohavice na ktore sa to raz dva chyta a sla rovno do prace a pod.
ked sa jej nieco v aute nepaci koze ist hromadnou dopravou alebo taxi 😂 co ine nato povedat?
Ja na tom nič zlé nevidim napríklad
Tiež mam brata, bordel ma v aute a tiež sa ho pýtam často prečo neuprace
A neuráža sa na to
Ešte aj ja sa nukam, že upracem ale nechce
Jemu sa to tak páči 😅
@anonym_775b8c jasné,ale nezakladáš kvôli tomu debatu na koňovi😀
Povedz jej, že tie chlpy tam necháva tvoj muž ( jej syn ), keď sa v noci mení na vlkolaka 😂
@anonym_autor ani ja by som do tvojho auta nesadla, keby ze viem ze vozis mačky. Fuuuuj
@anonym_autor ani by som si u teba kávu nedala
@anonym_autor a povieš nám aké chlpy tam boli, keď to nebolo od maciek?

@anonym_autor nic. A ani by som o tom nezakladala temu na MK. Jednym uchom dnu a druhym von. Co za odpovede ocakavas?