icon

Svokra si nárokuje na 3,5-mesačné bábätko na celú noc

11. sep 2023

Ahojte, to je naozaj taký problém aby svokra pochopila, že jej nebudem dávať bábätko? Dcéra má tri a pol mesiaca, svokra sa jej dožaduje na celú noc alebo na pol dňa a podobne. Nemám problém jej ju dať kočikovať alebo popestovať ale naozaj jej ju nemienim dávať každý deň a na noc a podobne. Kočikovať nechce, chce byť s malou len sama aj keď prídeme na návštevu stále nás niekde posiela do obchodu, von, na prechádzku, do mesta hocikde, pokiaľ sme u nej malú ani nechytí, stále len opakuje že by s ňou rada bola sama...no nech si každý myslí čo chce mne sa to nepáči, stále len nech ju uz prestanem kojit aby mohla byť u nej a podobne reči. Stále sa sťažuje ako ju chce kúpať, prebaľovat, uspávať, kŕmiť ale nie že raz ale stále, najradšej by tu bola každý deň a starala sa o ňu ako mama...muž jej to vysvetľoval x krát aj svokor, že je babka a má sa tak správať ale ona nie stále sa sťažuje že jej malú nenecháme a že sa nemôže o ňu starať, každý deň vypisuje správy že jej mám malú doniesť a rovno aj nabaliť, alebo rovno príde na návštevu a hneď medzi dverami padne veta typu "máš zelinu v záhrade, choď si to vytrhat ja budem sama s malou vnútri" keď jej poviem nech ju vezme von tak nie ona s ňou chce byť sama. Sťažuje sa každému koho stretne jak jej ju nedávame a podobne pritom ide len o to že ju chce proste nadlho, keď sme sa jej pýtali prečo ju nechytí keď je s nami tak povedala že to je divné, chce s ňou byť sama a užívať si ju.. a prosim komentáre typu buď rada že má záujem ani nepíšte, ja som rada ale zase odkiaľ pokiaľ stále je to babka a nie mama

Strana
z2
leangela
12. sep 2023

Svokra si moze narokovat co chce. Mas pri sebe oporu svojho muza, svokra, tak nemas co riesit. Je to v prvom rade tvoje dieta a svokra musi akceptovat to, ake mate pravidla a predstavy

1234321
15. sep 2023

Svokra je nejaká veľmi múdra. Babatko na celu noc chce? Je úplne šibnuta?🤣 Ja by som ani na 5 minút nenechala babatko s ňou. Možno len preháňam. Ale ani nechcem vedieť čo bude, keď dcérka ti začne chodiť. A hlavne manžel nech to stopne už teraz. Inak sa zblázniš

dory11
18. okt 2023

Prepáč za vyjadrenie ale je sprostá alebo nechapava tvoja svokra ..keď si jej už niekoľko krát povedala nie .
Namna tiež svokra tlačí že nech jej dám malú na noc pri spíme vo vedlasiej izbe ale proste stim nesúhlasím matka najlepšie vie kedy je dieťa pripravené späť bez matky a otca .
A znieto desivo prečo chce byť snou sama ? (Toto moja svokra nikdy síce nepozadovala a malú zobrala na ruky aj v mojej prítomnosti a nikdy malú nekupala a ani meprebalovala v podstate malú nikdy z rodiny okrem mňa partnera a krsnej mami meprebalovala aj to ju krsna mama prvý krát prebalovala asi keď mala 1 rok .)
Určite sa nedaj a trvajú na svojim a potom čo robí by som malú nenechala snou samu ani minútu ku. Nebude veľká a nebude vedieť rozprávať držím palce

Strana
z2