Svokra si nárokuje na 3,5-mesačné bábätko na celú noc
Ahojte, to je naozaj taký problém aby svokra pochopila, že jej nebudem dávať bábätko? Dcéra má tri a pol mesiaca, svokra sa jej dožaduje na celú noc alebo na pol dňa a podobne. Nemám problém jej ju dať kočikovať alebo popestovať ale naozaj jej ju nemienim dávať každý deň a na noc a podobne. Kočikovať nechce, chce byť s malou len sama aj keď prídeme na návštevu stále nás niekde posiela do obchodu, von, na prechádzku, do mesta hocikde, pokiaľ sme u nej malú ani nechytí, stále len opakuje že by s ňou rada bola sama...no nech si každý myslí čo chce mne sa to nepáči, stále len nech ju uz prestanem kojit aby mohla byť u nej a podobne reči. Stále sa sťažuje ako ju chce kúpať, prebaľovat, uspávať, kŕmiť ale nie že raz ale stále, najradšej by tu bola každý deň a starala sa o ňu ako mama...muž jej to vysvetľoval x krát aj svokor, že je babka a má sa tak správať ale ona nie stále sa sťažuje že jej malú nenecháme a že sa nemôže o ňu starať, každý deň vypisuje správy že jej mám malú doniesť a rovno aj nabaliť, alebo rovno príde na návštevu a hneď medzi dverami padne veta typu "máš zelinu v záhrade, choď si to vytrhat ja budem sama s malou vnútri" keď jej poviem nech ju vezme von tak nie ona s ňou chce byť sama. Sťažuje sa každému koho stretne jak jej ju nedávame a podobne pritom ide len o to že ju chce proste nadlho, keď sme sa jej pýtali prečo ju nechytí keď je s nami tak povedala že to je divné, chce s ňou byť sama a užívať si ju.. a prosim komentáre typu buď rada že má záujem ani nepíšte, ja som rada ale zase odkiaľ pokiaľ stále je to babka a nie mama
Svokra je nejaká veľmi múdra. Babatko na celu noc chce? Je úplne šibnuta?🤣 Ja by som ani na 5 minút nenechala babatko s ňou. Možno len preháňam. Ale ani nechcem vedieť čo bude, keď dcérka ti začne chodiť. A hlavne manžel nech to stopne už teraz. Inak sa zblázniš
Prepáč za vyjadrenie ale je sprostá alebo nechapava tvoja svokra ..keď si jej už niekoľko krát povedala nie .
Namna tiež svokra tlačí že nech jej dám malú na noc pri spíme vo vedlasiej izbe ale proste stim nesúhlasím matka najlepšie vie kedy je dieťa pripravené späť bez matky a otca .
A znieto desivo prečo chce byť snou sama ? (Toto moja svokra nikdy síce nepozadovala a malú zobrala na ruky aj v mojej prítomnosti a nikdy malú nekupala a ani meprebalovala v podstate malú nikdy z rodiny okrem mňa partnera a krsnej mami meprebalovala aj to ju krsna mama prvý krát prebalovala asi keď mala 1 rok .)
Určite sa nedaj a trvajú na svojim a potom čo robí by som malú nenechala snou samu ani minútu ku. Nebude veľká a nebude vedieť rozprávať držím palce

Svokra si moze narokovat co chce. Mas pri sebe oporu svojho muza, svokra, tak nemas co riesit. Je to v prvom rade tvoje dieta a svokra musi akceptovat to, ake mate pravidla a predstavy