Trávite čas s manželom aj bez detí?
Ahojte maminy, chcem sa len opýtať, či chodievate niekedy s partnerom preč od detí aj na pár dní, prípadne na dovolenku? Ja mám 1,5 roč. dieťa a ešte od nás nebolo preč, iba keď sme boli chorí, tak strávil 3 dni u starých rodičov, bolo mu tam dobre, má ich rád. To skôr ja som bola z toho nesvoja, lebo mi moc chýbal. Teraz mm navrhol, že by sme mohli ísť na víkend na chatu bez nášho drobca, mám z toho také zmiešané pocity, ale na druhej strane sa moc teším, že budeme môcť robiť, to čo s malým nemôžeme a bude to zase ako kedysi. Pôjdeme sa večer zabaviť, v kľude zjeme obed, bez naháňania drobca v reštike. Pôjdeme k vode a kľudne si poležíme na deke, budeme sa venovať jeden druhému. Na jednej strane super, na druhej mám taký zvláštny pocit, že som sebec a drobca odložím. PS: malému sa venujeme celé dni, chodíme po výletoch, von, hráme sa...stále je on na prvom mieste,asi by bolo fajn myslieť aj na seba🙂))
@kiknjhuknzuk moja a čo, dnes nie si na diskotéke? či ťa priateľ opustil?
no neviem... ale deti by mali vychovavat rodicia a nie odkladat ich ako batozinu..... 😒 😒 😒 😒

urcite chod deti raz z domu odidu ale muz zostane, oplati sa investovat aj do tohto vztahu 😉 a ze sa citis divne je normalne, skor by bolo divne keby nie ale to ze obcas nechas dieta niekde na vikend kde je o neho postarane a ma sa dobre neznamena ze nie si super mama 😀