icon

Tretie dieťa

14. jan 2023

Zeny co mate je to omoc vacsi masaker ako ked mate 2? Popripade su tu zeny ktore mali 3.dieta len preto ze chceli dievca? Viem moc dobry dovod to nieje...preto to ani realizovat nejdem, ale stale rozmyslam ze mozno dievcatko by som chcela 🙈 a zeny ktore ste tu s tym ze 3.dieta ste chceli koli dievcatku a bol to opat chlacek ako ste to prezivali? Viem ze hlavne nech je zdrave, ze lubila by som chlapceka tak isto 🥰 ale no ked mam byt uprimna chcela by som 3tie len koli dievcatku. A keby to bol opat chlapec ten prvotny moment neviem ako by som brala 🙈 viem som koza

Strana
z2
kittykat22
14. jan 2023

niesi koza - kolko zien tuzi po dievcatku. Aj druhe maju casto preto, lebo chcu dievca - a ked sa podari chlapec, tak prejde vela slz, nez sa s tym stotznia. Ale moc sa o tom nehovori, lebo nie je spolocensky prijatelne. Mam kamaratky ktore maju 2 synov a povedali, ze navzdy budu tuzit po dievcatku. Ze sa s tym nikdy nevyrovnaju. Ale to neznamena, ze by synov nemilovali alebo nechceli. Len ta tuzba po dievcatku v nich navzdy zostava.
Treti syn - hmm to by mohlo byt velmi narocne. Svokra mala 3 synov a teda zlostili na 1* Co spominal muz tak sa mlatili a hadali nonstop. V puberte isli zjest dvere od chladnicky a svokra okrem zarabania, varenia bola otrokom v domacnosti. Nie kazdy chlapec je "sampon" ze sa o seba stara a o poriadok, dobre sa uci. Mat troch chlapcov moze byt velmi narocne.
Nechcela by si sa rozvyjat nejako sama? Kurzy, zahranicie alebo rekvalifikacia? Nemas nejake ine ambicie okrem bejbe? Lebo s tromi detmi - je jedno ake pohlavie, na seba mozes zabudnut. Zobudis sa o 25 rokov a kym sa pozbieras a zistis, kde je sever, zacnu ti na krk davat vnucata ...

matkav21
15. jan 2023

@lasoli to by si sa asi cudovala, aky vie byt moj syn umraucany 😀 presne som si tento tyzden vravela, ze on je po mne citlivka 😀

lasoli
15. jan 2023

@veronicka1901 ja nepisem ze mechcem dievcata,praveze som vzdy chcela baby,chlapcov az tak nie.Pisem ze mi ale baby oridu umaucanejsie nez chalani,ti oredsa vypustis ich ma bike a vybiju energiu.Bab sko aspon ja mam take princeznicky na hrasku.

katka086
15. jan 2023

@kittykat22 ...s tymi vnucatami to zas nemusi byt take ruzove, mamy chlapcov budu vzdy len tie " svokry-bosorky" ...cest vynimkam

Strana
z2