icon

Tretie dieta v 37-ich rokoch, áno alebo nie?

23. nov 2019

Ahoj mam co chvila 37,sli by ste do 3 tieho dietata? Manzel stale tuzi po tretom len ja som zdrzanliva,uz aj poholna kedze 1. ma 14 druhe dieta 11....bolo by to ok ak by som suhlasila?Sem tam aj na mna pride ze aj to tretie ale....hmm

Strana
z2
ktochytavzite
24. nov 2019

A ako sa na to citis?Ja som rodila necakane dvojicky v 37r a su predcasniatka ,k tomu starsia sveta mala len 2 roky,to je narocne hahah a davam to co sa tyka fyz stranky,psychika troska horsie mam take nervy ake som doteraz nemala obcas ale my to mame doma narocne,kebyze jedno dieta a dva odrastene je to brnkacka,ved uz ti pomoze aj starsia 14r aaj ta 11.Co sa tyka financii musis sama vediet ale nieje to az tak o peniazich,kebo kwdysi nebolo tolko luxuxsu a deti prezíli.

jeykey
24. nov 2019

Urcite ano!

bets
24. nov 2019

@martina1309 presne takto aj u nás, rovnaké vekové rozdiely.
My sme chceli skôr, ale nešlo to, prišla neskôr ako obrovský zázrak, doslova aj z toho fyzického hľadiska.
Je to neskutočne milované dieťa, a ona nám tiež za to dava veľa lásky.
Mala som aj obavy, ako to dám, keď som zistila, že som tehotná. Fyzicky úplne v pohode, na MD som šla 4 týždne pred pôrodom. Ako bábätko bola veľmi náročná, nejedla, nespala. Do dvoch rokov to bolo veľmi ťažké, zároveň som s nou do daru dostala veľa fyzickej a psychickej sily, teraz ma štyri a neviem si predstaviť život bez nej. Výhoda starších súrodencov, že sa o ňu postarajú, keď treba, keď chceme niekam ísť, radi ju učia nové veci.
A najlepšie muž pred časom hovorí, že už aj toto nám rastie, že on by rád ešte také malé.

arcticcode
24. nov 2019

Nas maly brat siel do skolky, tak vedel kde ma srdce, aortu, slezinu a stavce (sestra je zdravotacka). Ja som ho naucil rozpoznavat hriby, krutit srubky a pribijat klince. A posledny brat ho naucil zahrat na klaviri das tri styri jednoduche pesnicky 😀

juliet86
24. nov 2019

rozhodni sa ako ty to citis. tuzis este po dietatku? je vasa rodina uz kompletna? chapes. ty si toto zodpovedz....

tamichloe
25. nov 2019

ano,mam tri 22,18 a najmladsie bude mat 9r....je medzi nimi vacsi rozdiel,moc si medzi sebou nerozumeju....ak sa najstarsia odstahovala,tak syn 18r maju spolu uplne iny vztah...omnoho lepši...a krpata,každemu z nich robi len zle 😀...ja sa tomu uz smejem....inac tuzila som aj po štvrtom,aby bol menši rozdiel medzi 3a4.dietatom,ale to by som nedala...bolo to narocneee...manžel stale mimo SK,a bolo to tazke starat sa o 13rocne,9 rocne deti a novorodenca

autor
26. nov 2019

Dakujem kazdemu za nazor 😘

luba41
28. nov 2019

u nás je tiež skoro taký "velký" vekový rozdiel medzi najstaršími a najmladšou..a za mna velká výhoda..tí starší sú pre nu "bohovia", venovali sa jej od narodenia, zabavili, obriadili /ked bolo treba/, postrážili atd..teraz chodí k najstaršej dcere na prázdniny, na víkendy...ja som si to s malou užila ovela viac, ako ked som mala 2 starších vekovo " po sebe".. ale radšej sa dopredu opýtaj na názor aj starších detí , nie len nás tu..

rema2006
28. nov 2019

Ahoj ja mam 38...Doma mame ani nie 2 tyzdnove chlapatko.Dcera 13 a syn 4.Trochu ma musel manzel namotavat na tretie,ale nelutujem.Zvladam lepsie ako po druhom porode a uzivame si kazdy den.Ak si zdrava a citis sa sup dotoho 😁 Drzim palce

sonnenshein
28. nov 2019

Ja som na tom extremne podobne, len syn o mesiac 13, dcera 11,5, ja 37 a aktualne v 22tt. Je to uzasne, a v zivote som si to tehotenstvo takto neuzila... a v aprilovkach 2020 je nas takych viac a zatial to vnimame velmi podobne 🙂

fineta
28. nov 2019

ano, ano, súhlasím so @sonnenshein mojou súputníčkou. 😍 Nič lepšie sa nám nemohlo stať. Tehotenstvo pred 40-tkou prezivam ešte intenzívnejšie ako pred 16 rokmi. A to som išla už vtedy láskou k prvorodenemu vybuchnúť. 😁❤️

lula313
28. nov 2019

Keby som mala takto veľké deti, konečne pohodu a klud, tak v žiadnom prípade nie

fineta
28. nov 2019

@lula313 😂 to som si aj ja kedysi hovorila. Ale ako sa vraví, zo zapovedaneho sa najrýchlejšie naješ. 😉 Neskutočne sa na tu našu omrvinku všetci doma tešíme. Je to nádherné!

modrykoniicek
6. dec 2019

Ja nemám ani 30 a max ako jedno ani nechcem ani muž.Mňa muž nahovára na to jedno 😂.Financie atď atď...
Mám súrodenca ktorý by ma mohol volať mama.
Niekedy ľudia nevedeli či som mama ja alebo moja mama.Osobne by som do toho nešla ani po 30tke ale ja mám staršieho muža..A čo bude v budúcnosti? Nikto nevie.Možno sa o súrodenca budem starať ešte ja.
Len ty vieš koľko toho zvládneš.🙂A treba rozmýšľať dopredu... Či budeš zvládať pubertiaka a financovať ho.

siska53
6. dec 2019

Ja mam 44 a kebyze su idealne okolnosti, chcela by som.. 2.som rodila ako 37.rocna a hned som.chytila tuzbu po dalsom.. lenze muz nechcel.. co uz..ale keby chce, ideme.do toho.. kamoska mala tiez nejak v 38r. 3 dieta a mam zname, co rodili po 40tke este len prve dieta.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
alison11
14. feb 2023

Ahoj tak ako ste dopadli nakoniec? Ja budem mať 36rokov zatiaľ neviem načom som,pár dní mešká v piatok ráno testujem.Neplánujeme,ale sa ani nebránime,dvoch synov starší v júli bude mať 12rokov a mladší v apríli 9rokov.

Strana
z2