Túžba po treťom dieťati vo veku 45 rokov
Mam dve deti..19, 8..budem mat o 3mesiace 45r., ale už 5r mam vkuse v hlave túžbu po treťom dieťati..nechranime sa už 3r.,nechávala som tomu voľný priebeh, ale nepodarilo sa..tak rozmýšľam ci sa este pokusim pracovať na tom intenzívne( ak sa ani tak nepodarí, budem zmierenia s tým, že som to aspoň skusila), alebo to už nesíliť??😔..psychicky , finančne sa nato citim, len mam obavy ako bude reagovať rodina, znami ..počúvali by ste svoje srdce, alebo rozum.???.
Prosim odpuste si poznámky tipu, že budem babička na stužkovej..to má nezaujíma…
Ja ti na jednej strane zavidim, ze pred 45tkou by si chcela dalsie dieta. Nazory su rozne, spolocnost sa meni, veci sa posuvaju a moj prispevok bude len subjektivny pohlad na vec. Nasa situacia ani nie ekonomicka ale vseobecna je taka, ze neplnujrm ani len dalsie dieta k tomu prvemu. Dom nedorobeny, dochadzame za pracou obaja rano aj vecer 40 min, od septembra sme uz druhy rok v tom istom kolotoci, sople, kasle, hlieny, mna to vzdy drzi tri tyzdne, potom dcera zas nieco donesie a ja nedoliecena znova chora. Mam moznost prace z domu, ale pocas dna ked je dcera doma nic nespravim, dorabam po veceroch, ked je ona chora tak byva par krat za noc hore a vela krat byvam tak, ze o desiatej som schopna zaspat ako dudok. Neviem si predstavit toto iste ked budem mat po 40tke, co je o par rokov. Mozno to nebude ziadna tragedia, mozno dokonca zas zacnem byt aktivnejsia, ale to neviem.
Ty sa poznas najlepsie, poznas aj manzela, vies do akej miery sa na neho vies spolahnut, vies co zvladnete.
@xkuriatko lebo celkový zdravotný stav je o tom, ako kto vyzerá 🙄 tie 60 vyzerajú tak dobre, lebo majú na seba čas, financie a dostatočný oddych.
@janamoto78 presne to iste plánujem robit keď budem mať 45!🤌🏻

Ahoj. Úlne Ti rozumiem. Mam 43 a tiež túžime. Avšak pred tyždňom som potratila. Na to sa tiež treba pripraviť, že keď už sa aj podarí, môže to dopadnúť aj takto. Ak ste o tom s manželom presvedčený odporučila by som vám, aby ste požiadali o asistenciu niektorú kliniku asistovanej reprodukcie. Lebo uz ide o čas. A tiež sa o vasom zamere porozpravajte s deťmi. Ale to je na tebe. Drzim Ti palce, nech všetko dopadne najlepšie.