icon

Upadol váš sexuálny život po narodení detí?

8. jún 2026

Náš teda áno a keby dieťa nemáme, tak by som sa rozviedla. A neviem teda ci aj toto patrí k rodičovstvu a prehanam alebo to nie je len pocit ze som prestala byt ženou a som len matka.

Strana
z2
anonym_07b7b9
8. jún 2026

Neupadol🫣
To bude iný problém ako to, že si aj matka

danieladugard
8. jún 2026

Nie. To bolo jedine, co nas udrzalo nad vodou, ked sme sa aj pohadali.

anonym_559fc2
8. jún 2026

@anonym_autor u nás teda upadol, ale to len preto , že manžel chce 2x za deň , toľko má s tým hneval, že som sa každý večer tomu vyhýbala , lebo som bola tak zdutá.
Dodnes je to tak , aj keď sú deti veľké

anonym_f8f9d7
8. jún 2026

@anonym_autor áno, upadol

anonym_cd6083
8. jún 2026

celý život. Proste naprd

anonym_2f71dc
Autor odpoveď zmazal
anonym_d2b6dd
8. jún 2026

Keď vidím niektoré silno pribraté mamičky po narodení detí, tak sa ani nečudujem, že upadol. Ale zase aj tí ich pupkatí, pribratí manželíkovia čo lúbia akurát si dať po práci pivko a dobre (nezdravo) sa najesť, tiež žiadna sláva.

anonym_73785a
Autor odpoveď zmazal
anonym_34ef88
8. jún 2026

@anonym_autor Našťastie síce neupadol, ale začal byť taký viac plánovaný, už spontánne hocikedy to proste nejde.

autor
8. jún 2026
@anonym_559fc2

@anonym_autor u nás teda upadol, ale to len preto , že manžel chce 2x za deň , toľko má s tým hneval, že som sa každý večer tomu vyhýbala , lebo som bola tak zdutá.
Dodnes je to tak , aj keď sú deti veľké

@anonym_559fc2 co ja by som za to dala aby tak po mne manzel siel.. tebe vyhovuje kolko x?

anonym_559fc2
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_559fc2 co ja by som za to dala aby tak po mne manzel siel.. tebe vyhovuje kolko x?

@anonym_autor 2,3x do týždňa

anonym_bc7c2d
8. jún 2026

Ono zalezi ci to nechce mamicka? Hormony? Unava? Alebo otecko? Bol mozno pri porode a tak sa na zenu pozera inac. A tiez potrebuje cas.
Ine je napr pol roka po porode. A ine 2-3 a viac rokov po porode.

anonym_5884ea
8. jún 2026

Ja som s frajerom 3 roky, deti nemame a sex mame tak raz za mesiac. 😃 viem ze je to mimo temu ale myslela som ze ked bude decko tak to bude raz za rok

erika7102
8. jún 2026
@anonym_bc7c2d

Ono zalezi ci to nechce mamicka? Hormony? Unava? Alebo otecko? Bol mozno pri porode a tak sa na zenu pozera inac. A tiez potrebuje cas.
Ine je napr pol roka po porode. A ine 2-3 a viac rokov po porode.

@anonym_bc7c2d presne pre toto moj chlap pri porode nebude. 😃

anonym_559fc2
8. jún 2026

Môj manžel bol pri oboch pôrodoch, že ho táto nechuť nechytila do kelu

simmiss
8. jún 2026

@anonym_autor u nás je to našťastie stále dobré a verím, že sa to ani nezmení. Jasné, niekedy je väčšia únava ale vždy si to vysvetlíme a vynahradíme keď je na to chuť a aj energia 🙂

vkatush
8. jún 2026

Prvé mesiace po pôrodoch jasné, ale inak v pohode. Už to nie je 2-3x za deň ako keď sme boli mladí 😂 ale s deťmi sa nedá.

Poznám páry, ktoré si plánujú, kedy budú spolu spať. Proste povedia si, že streda a sobota dajú deti spať a idú sa sebe venovať, aj keby traktory padali. Lebo inak by povinnosti, domácnosť, práca, deti, únava,... Proste stále by do toho niečo prišlo a týždne by utekali...

Ak však premýšľaš nad rozvodom kvôli niečomu inému, tak sa ani nečudujem. To by som ani nechcela mať sex s niekým, s kým nechcem ani ostať.

autor
8. jún 2026

Pri porode nebol. Dieťa ma uz rok a pol. A zhorsenie prislo asi po roku, odkedy je dieta narocnejsie. Vecer ideme uspat dieta, co trva niekedy aj pol hodinu a manzel stale zaspi, co chapem, skoro rano vstava, ja mozem spat par hodin dlhsie, no niekedy sa vedel prekonat, pockal, proste to spravil tak, ze ten sex bol. Teraz uz aj vyse mesiaca nic. Chodi len do prace, obchodu a domov. Doma aj nieco porobí. O co ho poprosim, to by spravil. Aj dietatu sa venuje. Problem je v tom, ze sa o mna nezaujima ako o ženu. Zaujima sa o mna ako o matku svojho dietata-pomaha, upratuje, nakupuje, aj navarí, kúpi mi cestou kávu, ideme na výket, do reštaurácie atd, ale sex.stranka 0bodov a ja odmietam prosikat chlapa o sex.

pr85
9. jún 2026

@anonym_autor Áno a veľmi. Hlavne po narodení druhého dieťaťa.

anonym_e9decf
9. jún 2026
@anonym_5884ea

Ja som s frajerom 3 roky, deti nemame a sex mame tak raz za mesiac. 😃 viem ze je to mimo temu ale myslela som ze ked bude decko tak to bude raz za rok

@anonym_5884ea A prečo len raz za mesiac? On nechce alebo ty?

anonym_bd5a9f
9. jún 2026
@erika7102

@anonym_bc7c2d presne pre toto moj chlap pri porode nebude. 😃

@erika7102 moj muz pri porode bol, nemali sme po porode problem. Chysta sa aj k druhemu porodu. To iste mam s kamoskami, tiez ich manzelia boli pri porode a nemaju problem so sexualnym zivotom. Moj manzel mi ale nepozeral medzi nohy, ved ten chlap je normalne pri hlave zeny. :D

anonym_03fd49
9. jún 2026

Mam tri deti a sex mavame 2-3x do tyzdna. Ked sme deti nemali tak sme mali 2-3x za den 😁 Takze asi postupne upadol ale nam to takto momentalne obom vyhovuje.
A autorka - sex sa da mat aj cez den, aj rano. Nie len vecer ked dieta spi.

domkakvet
9. jún 2026

@anonym_autor najdite si cas cez vikend, ked bude mat tvoj muz volno.

anonym_8fdcdf
10. jún 2026

Ak mas pocit, ze uz nie si zena, iba matka tak to zmen. Dieta uspavat nemusis, za ten cas co sa uspi same mozete byt spolu. Neviem ci si stale rovnaka (myslim fyzicky) ako ked si ta bral, ak nie (ze sa napr. o seba menej staras, mas kg navyse) tak to zmen a daj sa do formy. My mame 2 deti, ale cas na seba si najdeme stale, vyzeram rovnako ako pred prvym tehotenstvom a byt LEN matkou by ma v zivote vobec nenaplnalo.

anonym_2e2694
13. jún 2026

@anonym_autor tvoja chyba ked si len matka a nie manzelka . Spamataj sa, ked nie posli ho za mnou. 😀

sandrita124
1. júl 2026
@anonym_8fdcdf

Ak mas pocit, ze uz nie si zena, iba matka tak to zmen. Dieta uspavat nemusis, za ten cas co sa uspi same mozete byt spolu. Neviem ci si stale rovnaka (myslim fyzicky) ako ked si ta bral, ak nie (ze sa napr. o seba menej staras, mas kg navyse) tak to zmen a daj sa do formy. My mame 2 deti, ale cas na seba si najdeme stale, vyzeram rovnako ako pred prvym tehotenstvom a byt LEN matkou by ma v zivote vobec nenaplnalo.

@anonym_8fdcdf ako sa dá vyzerať rovnako ako pred prvým dieťaťom?chodievate cvičiť?a iné je keď ma muž záujem byť s tou ženou aj osamote a venovať sa jej a iné keď sa snaží a doprosuje len žena,u vás zrejme manžel má o vás celkovo záujem máte šťastie.poviem príklad,čo by ste robili,keby váš muž,keď už deti pekne ležía a zaspávajú v izbe samé,a vy ste dole v obývačke namiesto toho aby si sadol k vám na gauč,sa radšej hra na notebooku hru,pije pivo, potom po dvoch hodinách si aj sadol s notebookom na gauč ale ďaleko odo mňa,na opačný koniec gauča,keď som ho volala párkrát nech si sadnem ku mne,odmietol,odpinkal ma,že sa mu tam dobre sedí,nech ho nechám,má problém ma objať,sex sám od seba už roky neiniciuje,vždy začínam ja keď niečo chcem.nehladi má, nebozkava,ani pri sexe.ako pusu na pusu mi občas dá keď odchádza do roboty alebo keď z nej príde a to je tak všetko.sex mu nechýba vôbec včera sme sa trochu pohádali pred spaním a on sa zobral do obývačky spať, že nemá chuť ani pri mne ležať.velakrat po mne zvyšuje hlas, kričí, stále všetko otočí proti mne,že ja za všetko môžem,kritizuje má napomina má ako mále decko za hocičo v domácnosti.co by ste robili vy?

sandrita124
1. júl 2026
@anonym_autor

Pri porode nebol. Dieťa ma uz rok a pol. A zhorsenie prislo asi po roku, odkedy je dieta narocnejsie. Vecer ideme uspat dieta, co trva niekedy aj pol hodinu a manzel stale zaspi, co chapem, skoro rano vstava, ja mozem spat par hodin dlhsie, no niekedy sa vedel prekonat, pockal, proste to spravil tak, ze ten sex bol. Teraz uz aj vyse mesiaca nic. Chodi len do prace, obchodu a domov. Doma aj nieco porobí. O co ho poprosim, to by spravil. Aj dietatu sa venuje. Problem je v tom, ze sa o mna nezaujima ako o ženu. Zaujima sa o mna ako o matku svojho dietata-pomaha, upratuje, nakupuje, aj navarí, kúpi mi cestou kávu, ideme na výket, do reštaurácie atd, ale sex.stranka 0bodov a ja odmietam prosikat chlapa o sex.

@anonym_autor úplne vás chápem,viem čo prežívate, máme to podobne.mame dve deti a u nás zhoršenie nastalo po narodení druhého dieťaťa, neustále hádky, kričí po mne často zvyšuje hlas,ani sa má len nedotkne, maximálne keď mi dá len obyčajnu pusu.pritulni vie byť maximálne párkrát do roka,keď je pripity v nálade a paradoxne keď sme v spoločnosti ľudí,vtedy sa viac snaží.doma o mňa ani nezakopne,neiniciuje a nepožaduje sex,netlape má po zadku,neobchytkava, nič 🙈😰je to veľmi frustrujúce, znížilo mi to sebavedomie, cítim sa nechcene,nepotrebne a neschopné.ze ako žena za nič nestojím.to není dobre 🙈 neviem z toho vyjsť von, veľakrát sme sa o tom rozprávali,ale nič to nepomohlo, nezmenilo sa nič.on stále na mňa útočí,poukazuje,že ja mám niečo zmeniť, všetko obráti proti mne.on sam nechce meniť nič.tak sa potom ťažko niečo rieši....sex máme len keď ho ja navrhujem a prídem si že sa mu doprosujem a chcem s tým prestať, nebaví to ,dám si od neho pauzu aj keď by to trvalo mesiac bez sexu kašlem na to tiež sa chcem cítiť žiadaná,že je o mňa postarane.je fajn že vás muž pomáha s dieťaťom a a domácnosťou a že nakupuje,aj môj je dobrý otec deti má veľmi rád ľúbi ich aj nakúpi snaží sa v iných veciach ale to pre partnerstvo nestačí 😞máte niaky plán ako to chcete skúsiť riešiť?

pr85
1. júl 2026
@sandrita124

@anonym_autor úplne vás chápem,viem čo prežívate, máme to podobne.mame dve deti a u nás zhoršenie nastalo po narodení druhého dieťaťa, neustále hádky, kričí po mne často zvyšuje hlas,ani sa má len nedotkne, maximálne keď mi dá len obyčajnu pusu.pritulni vie byť maximálne párkrát do roka,keď je pripity v nálade a paradoxne keď sme v spoločnosti ľudí,vtedy sa viac snaží.doma o mňa ani nezakopne,neiniciuje a nepožaduje sex,netlape má po zadku,neobchytkava, nič 🙈😰je to veľmi frustrujúce, znížilo mi to sebavedomie, cítim sa nechcene,nepotrebne a neschopné.ze ako žena za nič nestojím.to není dobre 🙈 neviem z toho vyjsť von, veľakrát sme sa o tom rozprávali,ale nič to nepomohlo, nezmenilo sa nič.on stále na mňa útočí,poukazuje,že ja mám niečo zmeniť, všetko obráti proti mne.on sam nechce meniť nič.tak sa potom ťažko niečo rieši....sex máme len keď ho ja navrhujem a prídem si že sa mu doprosujem a chcem s tým prestať, nebaví to ,dám si od neho pauzu aj keď by to trvalo mesiac bez sexu kašlem na to tiež sa chcem cítiť žiadaná,že je o mňa postarane.je fajn že vás muž pomáha s dieťaťom a a domácnosťou a že nakupuje,aj môj je dobrý otec deti má veľmi rád ľúbi ich aj nakúpi snaží sa v iných veciach ale to pre partnerstvo nestačí 😞máte niaky plán ako to chcete skúsiť riešiť?

@sandrita124 Tak ja som úplný opak tvojho muža a je mi to na nič, lebo žena sa správa ako tvoj muž. Ale ja na ňu zatlačím a ten sex máme.

anonym_8fdcdf
1. júl 2026
@sandrita124

@anonym_8fdcdf ako sa dá vyzerať rovnako ako pred prvým dieťaťom?chodievate cvičiť?a iné je keď ma muž záujem byť s tou ženou aj osamote a venovať sa jej a iné keď sa snaží a doprosuje len žena,u vás zrejme manžel má o vás celkovo záujem máte šťastie.poviem príklad,čo by ste robili,keby váš muž,keď už deti pekne ležía a zaspávajú v izbe samé,a vy ste dole v obývačke namiesto toho aby si sadol k vám na gauč,sa radšej hra na notebooku hru,pije pivo, potom po dvoch hodinách si aj sadol s notebookom na gauč ale ďaleko odo mňa,na opačný koniec gauča,keď som ho volala párkrát nech si sadnem ku mne,odmietol,odpinkal ma,že sa mu tam dobre sedí,nech ho nechám,má problém ma objať,sex sám od seba už roky neiniciuje,vždy začínam ja keď niečo chcem.nehladi má, nebozkava,ani pri sexe.ako pusu na pusu mi občas dá keď odchádza do roboty alebo keď z nej príde a to je tak všetko.sex mu nechýba vôbec včera sme sa trochu pohádali pred spaním a on sa zobral do obývačky spať, že nemá chuť ani pri mne ležať.velakrat po mne zvyšuje hlas, kričí, stále všetko otočí proti mne,že ja za všetko môžem,kritizuje má napomina má ako mále decko za hocičo v domácnosti.co by ste robili vy?

@sandrita124
No ked opisujes aky je a ako sa k tebe sprava, nerozumiem preco si s takym muzom zostala a este si si s nim urobila dieta? Moj muz nehrava hry, sprava sa ku mne normalne, ale robil to aj pred svadbou. Ja sa velakrat zamyslim nad otazkou ked tu niekto nieco podobne ako ty pise, ze ten muz sa po svadbe, alebo po narodeni dietata takto neuveritelne zmeni? Poviem si ano- ale nerobil vela veci aj pred narodenim deti/ svadbou a ta zena to velakrat iba prehliadala. Fakt mi to pride nepochopitelne miestami. Ano vyzeram rovnako ako pred porodmi, cvicim doma a robim to co je uplne zadarmo- nevyjedam, neprepchavam sa a mam upravenu stravu. Pred narodenim dietata ste spolu intimne fungovali a pritahovala si ho? Nehraval hry? Spraval sa k tebe s uctou a pekne?

anonym_d0f3df
1. júl 2026
@anonym_8fdcdf

@sandrita124
No ked opisujes aky je a ako sa k tebe sprava, nerozumiem preco si s takym muzom zostala a este si si s nim urobila dieta? Moj muz nehrava hry, sprava sa ku mne normalne, ale robil to aj pred svadbou. Ja sa velakrat zamyslim nad otazkou ked tu niekto nieco podobne ako ty pise, ze ten muz sa po svadbe, alebo po narodeni dietata takto neuveritelne zmeni? Poviem si ano- ale nerobil vela veci aj pred narodenim deti/ svadbou a ta zena to velakrat iba prehliadala. Fakt mi to pride nepochopitelne miestami. Ano vyzeram rovnako ako pred porodmi, cvicim doma a robim to co je uplne zadarmo- nevyjedam, neprepchavam sa a mam upravenu stravu. Pred narodenim dietata ste spolu intimne fungovali a pritahovala si ho? Nehraval hry? Spraval sa k tebe s uctou a pekne?

@anonym_8fdcdf no je pravda,že hry hráva odjakživa čo ho poznám a to sme spolu už 21 rokov 😂🙈možno preto je aj ten intímny život taký aký je, nevieme tomu vrátiť iskru,skrslo to do rutinny stereotypu a je veľmi ťažké s tým niečo urobiť,lebo on nechce nič nové skúšať,ani len sex v aute,ten sme v živote nemali,je málo kreatívny a odkedy máme deti veľmi ale že veľmi zlenivel a pribral,má obrovské brucho pivné 🙈no ako píšeš zrejme som dosť vlastnosti jeho prehliadala a zatvarala pred nimi oči.ale nebol až takýto aký je teraz,sex bol určite lepší a bol pravidelný,aj keď aj pred svadbou som ho iniciovala viacej ja.velmi som túžila po deťoch,dlho sa nám nedarilo ich mat,prešli sme si dlhou cestou k nim.a keďže som už mala po 30tke keď sme sa brali, bála som sa s ním rozísť a riskovať či niekoho ešte nájdem s kým budem môcť mať deti,asi preto som to prehliadala a ostala s ním, veľmi som túžila mať deti to sa mi našťastie splnilo.len už teraz mi tie jeho vlastnosti a správanie veľmi prekáža, uvedomujem si že nie som už najmladšia budúci rok budem mať 40 rokov a keď si predstavím,že môj život by mal byť takýto vyhasnuty ten partnerský,tak mi je do plaču a veľmi premýšľam,či od neho odísť aj s deťmi,čo samozrejme nebude ľahké.nemam žiadne úspory,majetky,nič ešte som aj do decembra na rodičovskej.takze si nemôžem vyskakovať len trpím 😰

Strana
z2