Upadol váš sexuálny život po narodení detí?
Náš teda áno a keby dieťa nemáme, tak by som sa rozviedla. A neviem teda ci aj toto patrí k rodičovstvu a prehanam alebo to nie je len pocit ze som prestala byt ženou a som len matka.
@anonym_autor u nás teda upadol, ale to len preto , že manžel chce 2x za deň , toľko má s tým hneval, že som sa každý večer tomu vyhýbala , lebo som bola tak zdutá.
Dodnes je to tak , aj keď sú deti veľké
@anonym_autor áno, upadol
celý život. Proste naprd
Keď vidím niektoré silno pribraté mamičky po narodení detí, tak sa ani nečudujem, že upadol. Ale zase aj tí ich pupkatí, pribratí manželíkovia čo lúbia akurát si dať po práci pivko a dobre (nezdravo) sa najesť, tiež žiadna sláva.
Nie neupadol, bol intenzívny
@anonym_autor Našťastie síce neupadol, ale začal byť taký viac plánovaný, už spontánne hocikedy to proste nejde.
@anonym_autor u nás teda upadol, ale to len preto , že manžel chce 2x za deň , toľko má s tým hneval, že som sa každý večer tomu vyhýbala , lebo som bola tak zdutá.
Dodnes je to tak , aj keď sú deti veľké
@anonym_559fc2 co ja by som za to dala aby tak po mne manzel siel.. tebe vyhovuje kolko x?
@anonym_559fc2 co ja by som za to dala aby tak po mne manzel siel.. tebe vyhovuje kolko x?
@anonym_autor 2,3x do týždňa
Ono zalezi ci to nechce mamicka? Hormony? Unava? Alebo otecko? Bol mozno pri porode a tak sa na zenu pozera inac. A tiez potrebuje cas.
Ine je napr pol roka po porode. A ine 2-3 a viac rokov po porode.
Ja som s frajerom 3 roky, deti nemame a sex mame tak raz za mesiac. 😃 viem ze je to mimo temu ale myslela som ze ked bude decko tak to bude raz za rok
Ono zalezi ci to nechce mamicka? Hormony? Unava? Alebo otecko? Bol mozno pri porode a tak sa na zenu pozera inac. A tiez potrebuje cas.
Ine je napr pol roka po porode. A ine 2-3 a viac rokov po porode.
@anonym_bc7c2d presne pre toto moj chlap pri porode nebude. 😃
Môj manžel bol pri oboch pôrodoch, že ho táto nechuť nechytila do kelu
@anonym_autor u nás je to našťastie stále dobré a verím, že sa to ani nezmení. Jasné, niekedy je väčšia únava ale vždy si to vysvetlíme a vynahradíme keď je na to chuť a aj energia 🙂
Prvé mesiace po pôrodoch jasné, ale inak v pohode. Už to nie je 2-3x za deň ako keď sme boli mladí 😂 ale s deťmi sa nedá.
Poznám páry, ktoré si plánujú, kedy budú spolu spať. Proste povedia si, že streda a sobota dajú deti spať a idú sa sebe venovať, aj keby traktory padali. Lebo inak by povinnosti, domácnosť, práca, deti, únava,... Proste stále by do toho niečo prišlo a týždne by utekali...
Ak však premýšľaš nad rozvodom kvôli niečomu inému, tak sa ani nečudujem. To by som ani nechcela mať sex s niekým, s kým nechcem ani ostať.
Pri porode nebol. Dieťa ma uz rok a pol. A zhorsenie prislo asi po roku, odkedy je dieta narocnejsie. Vecer ideme uspat dieta, co trva niekedy aj pol hodinu a manzel stale zaspi, co chapem, skoro rano vstava, ja mozem spat par hodin dlhsie, no niekedy sa vedel prekonat, pockal, proste to spravil tak, ze ten sex bol. Teraz uz aj vyse mesiaca nic. Chodi len do prace, obchodu a domov. Doma aj nieco porobí. O co ho poprosim, to by spravil. Aj dietatu sa venuje. Problem je v tom, ze sa o mna nezaujima ako o ženu. Zaujima sa o mna ako o matku svojho dietata-pomaha, upratuje, nakupuje, aj navarí, kúpi mi cestou kávu, ideme na výket, do reštaurácie atd, ale sex.stranka 0bodov a ja odmietam prosikat chlapa o sex.
Ja som s frajerom 3 roky, deti nemame a sex mame tak raz za mesiac. 😃 viem ze je to mimo temu ale myslela som ze ked bude decko tak to bude raz za rok
@anonym_5884ea A prečo len raz za mesiac? On nechce alebo ty?
@anonym_bc7c2d presne pre toto moj chlap pri porode nebude. 😃
@erika7102 moj muz pri porode bol, nemali sme po porode problem. Chysta sa aj k druhemu porodu. To iste mam s kamoskami, tiez ich manzelia boli pri porode a nemaju problem so sexualnym zivotom. Moj manzel mi ale nepozeral medzi nohy, ved ten chlap je normalne pri hlave zeny. :D

Neupadol🫣
To bude iný problém ako to, že si aj matka