Už nevládzem
Ahojte baby, mam len otazku. Ake to je? Mat pri sebe manzela o ktoreho sa dokazes oprieť v uplnej banalite, ale aj v tej nojhorsej chvili? Ked mame doma 1r syna, ktory nastastie zdravy, krasny, proste uzasny, a manzel mi absolutne nepomaha, dokonca musim chodit za nim a upratovat aj po nom, navyse kazdy jeden den zakonci hadkou, najcastejsie o tom, ze nic nerobim.. ze on chodi do roboty a teda je uplne očividne ze mi zavidi matersku dovolenku... ste tu niekto na tom podobne? Boli ste? Zmeni sa to? Zbalit sa a ist? Detajlne vam hadky opisovat nejdem, akurat len napisem, ze sa hada tak, ze uz ku mne neciti ustu... pochopite to tak asi najrychlejsie, vdaka za precitanie
@kiki68 závidím v dobrom naozaj je málo takých čo ešte spucuju svojho syna😌
@adeladulova stále ta posiela preč? Ze keď sa ti nepáči, môžeš ísť? To je strašné, a co takto sa naozaj zobrať a odist preč..... Aspoň na nejaký čas k rodičom, a ak by mal snahu sa zmeniť, možno skúsiť poradňu, psychologa.
Ale poviem keby sa neuvedomil, ja by som ho opustila, ved nie si žiadna handra, ale máš sebauctu a vážiš si samu seba predsa!
@ivanka12311
Pozri, keď je taký teraz, bol taký asi vždy. Tak ti mala svietiť kontrolka už vtedy. Mne muž RAZ mal nejaké pindy, keď ešte chodil normálne do práce. Ráno som sa zobrala a nechala ho samého s dvoma deťmi celý deň samého a keď som prišla večer domov a začala ho zdrbávať za ten bordel, kukal jak puk. Tak som mu povedala, že toto robím doma celý deň a odvtedy bol kľud. Keď nepomôže, nech aspoň nepindá.
@panelacikova to je pravda,vdaka bohu za to akeho mam muza
@adeladulova ja by som išla,neserkaj sa s ním.Ja som sa serkala a dúfala a ustupovala a nechala si asi že všetko.Uz sme dávno od seba a som 2x vydatá.Nemyslim v tvojom prípade hneď sa rozísť,ale sprav si s malým pekný týždňový pobyt volakde na Liptove,chod k rodine,s kamoškami.A nie,že sa večer vrátiš.Samozrejme,doma nechaj neupratane a nenavarene.Nech si silák spraví.Po narodení deti sa veľa zmení a je nezmysel,kto tvrdí,že nie.Ale je na obidvoch aby s tým pracovali.Bohuzial,väčšina chlapov to nevie.Napr.moj exsvagor bol super povaha,k žene aj k synovi..no povedal,že kým malý nemal tak 3r,nevie čo by s ním robil.Oni chcú aby dieťa už čo to vedelo,niektorí ozaj s menšími nie celkom vedia.(samozrejme,sú takí čo vedia od narodenia)No a on všetko nechával na ženu,kým bol syn malý, jednoducho na to nemal bunky.A tiež ona to chápala po svojom a strašne ju to vytacalo.Ale u vás je problem,že nemá k tebe uctu a to je zle.Nech sa aj nevie venovať,no čo už,ale chovať by sa mal.Moj muž tiež doma nič nespraví a ak áno,"opravujem" to po ňom ďalšiu hodinu.Nevie upratať,umýva tak,že sa to môže znova,na čo mi je taká pomoc.Tiez ťažko fyzicky robí.Tak si radšej kusnem do jazyka,čo vladzem si spravím,väčšie deti pomôžu a zmier sa s faktom,že pri dieťati ak chces byť pekná,v pohode,aj niekam ísť,tu domácnosť už nebudeš mať 100% cistučkú..z niečoho treba zľaviť.Venuj sa viac sebe,zvlášť,keď on je taký mimon.A skús s ním neísť do konfliktu,iba čo sa vystresujes a nič nevyriešite.To neznamená,že si všetko necháš.Ak nepomohli rozhovory,krik,nič,chod sama k psychológovi alebo parovemu terapeutovi.Lebo on zrejme nebude chcieť ist
zavidia podla mna len dovtedy, pokial si neuziju doma s detmi par takych super dni pokial nebudu vediet, kam zlozit hlavu a budu totalne unaveny. treba im to dat proste niekedy vyskusat, vsetko na nich, ci budu aj potom proste zavidiet
@yoxinka prepáč ale absolútne nezdieľam tvoj názor, že keď chlap nepomáha doma tak automaticky v tom musí byť milenka :D či práve vek.... tiež mám dve deti,a zrobila som si darebakom dávno poriadky nerobím za ním slúžku ani servis👌
@adeladulova Niektorí muži jednoducho neustoja to, že žena už nie je iba ich. Že už nie je on jej stredobod pozornosti. Pokiaľ si na to muž zvykne, tak je dobre. Pokiaľ nie, ide o nevyzretého, egoistického jedinca s nižšou inteligenciou. Myslím, že ten váš sa časom prispôsobí. Len nenaliehajte, nekričte, neplačte, nepýtajte sa, nevyhrážajte sa. To robíte chybu. Nechajte ho na pokoji, nech sa zžije s novou situáciou. Niekomu to trvá kratšie, niekomu dlhšie. Buďte pokorná.
@ivanka12311
To nie je môj názor! Len mi prišlo veľmi čudné, že z celkom fajn chlapa sa zrazu stane hento, čo opisovala autorka ... že ani so synom von ani nič, ale ine na hríby ... tak mi napadla možnosť, či nie je starší ... a keď jej stále hovoril, nech si ide, keď chce, tak reku, či v tom nie je iná žena ... Ale vôbec si všeobecne nemyslím, že za lenivým chlapom je milenka alebo vysoký vek. Len keď je taký lenivý teraz asi bol furt ... no autorka ho opisuje ako fajn chlapa, ktorý sa zrazu zmenil.
Nerobila si mu doteraz slúžku?Nežiarli na bábätko?Lebo to sa často stáva,nerob si zatiaľ z toho moc veľkú hlavu,1 rok je babo ešte malé,možno aj on si potrebuje zvyknúť na to,že nie he stredobodom tvojej pozornosti už len on,môj tiež chodieval niekedy zduty keď bol syn malý,otrávený ale už má tri a najlepší partaci su,doma mi so všetkým pomáha a ani ho nenapadne frflat na nič,uvidíš sama
@lenuliatko84 preeeeeesne!!!!! bingo..... a nie je den den, cely tyzden, lebo nahodou vychyta zrovna ten jeden jediny den za 2-3 roky kedy to ide vsetko hladko :D...
@adeladulova Od mamy viem, že kedysi aj môj otec mal skreslené predstavy. Až mu raz mama povedala, že mu nechá mňa a brata na dve hodiny a skočí si ku kamoške na kávu Za hodinu otecko volal ku kamoške: Mamička, poď domov, malí sa obaja dosrali. A už navždy bol pokoj s touto témou
Jednej známej muž raz volal niekam k lekárovi, že ako si to predstavuje, že ho nechala samého s dvoma deťmi. Len ona teda sa nenechala zviklat a povedala mu, nech si zvyká.
Och baby, ja mam ale pocit, ze sa to nezmeni, nemam ani 30r aby som skoncila takto, kazdy den vycitky a podobne... dokedy si myslite, ze ta ziarlivost na dieta bude este trvat? Povedala som mu aj, ze ak ma pocit, ze sa mu malo venujem, nech mi pomôže s domacnostou a s malym, a nebudem taka uponahlana aby sa vsetko stihlo a ostane mi cas aj na neho, ved neda sa byt vsade na 100%.. domacnost rozhodne nemam vyligotanu, ako si manzel niekedy predstavuje, lebo neda sa ist v jeden den aj do obchodu aj navarit (varim kazdy den) aj upratat aj s deckom ist na ihrisko a aj sa postarat o chlapa.. 🤔 ja mu dam cas do konca roka. Nejdem si kazit vianoce odchodom, ale ak sa od noveho roka nebude spravat normalne, pojdem.. ved osediviem
Dakujem kazdej za radu a nazor🤗
Naozaj Vam niektorym zenuskam nezavidim tych chlapov co mate doma.
@adeladulova Mas spravne tusenie porozmyslaj nad svojou buducnostou a svojho dietata. A ked uz budes rozhodnuta odist tak aby si mala kde sklonit hlavu. Je hrozne ako s k tebe sprava manzel/priatel. Neviem si predstavit ze by sa ku mne takto spraval manzel. Ak rozhovory nepomozu tak takto sa trapit nema zmysel.
@adeladulova povedz mu ze keď si myslí že nič nerobíš tak nech sa cez víkend postará o všetko doma, aj o dieťa. Upratať, navariť, oprat, a komplet starosť o dieťa a ty nerob nič nech si uvedomí že aj ty máš toho veľa.

@yoxinka žiaľ sú také typy mužov čo doma nehnu ani maličkom, nemusí v tom byť výrazne vyšší vek...poznam xy mladších a taktiež to isté..a ďalšia vec v tom že jej nepomôže nemusí byť hneď milenka🤦